2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ya hiç bilmiyorumki yoktur yine diyorum bi yanımda ya varsa diyor poff adete de 10 gün var
10gun uzun bir zaman bekle biraz daha sabırlı ol.. Belirtilerini takip etmeyi ihmal etme,her ay adete yakın belirtilerin dışında bisey hissedersen takipte kal kendini çünkü bi kaç ufak belirti değişikliği veriyor

Selam aleyhte kızlar benim adetime beş gün var sizce bugün idrar testi yapsam cikarmi çok istiyorum dayanamiyorum da
Yapmak istiyorsan yap ama çıkmazsa da uzulme çünkü geç döllenme diye bisey var benimde başıma geldi erken gebelik testi bile yaptım ben ama çıkmadı adetten sonra çıktı benim gebe olduğum

sabırlı olmaya çalısıyorumda adet günleri yaklastıkca fenalık geliyor bana duramıyorum 1 .bck senedir bekliyorum her ay aynı soru acaba varmı

Ya saolun kızlar bende yapayım diyorum cikarsa çıkar cikmazsa beklerim artık bizde dün gece ruyamdada test yapiyorum hastanedeyim doktor sonucu soylemiyo bekle bekle diyo bole saçma bu ruya gordum çokta yapmak istiyorum bizde aswencim senin goguslerin aciyomuydu gebeligini ogrendiginde

Canım bende 7 gün kala yaptım sabah ama negatif bence sabretmelisin

Ay ne güzell hamilelik belirtileriniz nelerdi ve ne zaman öğrendiniz? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
sagol bacım bugun bat dundu olmyınca bu sabah idrar testi yptım ben sok oldum silik çizgi grdüm zaten bliyodum hssedyodum bnce kasık batması en gzel belrdi bnm bikini bölgesi dger aylara gre şişmişti batmalarım oluyodu bide bende syle bişi oldu bnden minik mnk parcalar glmişti zar parcası ama mnnacık nkta kadar bide pesine pembe sulu akıntı peceteye dahada tık yok daha ıkı gndur göğüs ucları acmaya basladı normlde hc olmazdı bu dedgm akntı da ilk kez bu ay oldu :)bize kulak ver bacımkı mutlu ol sende anlastık mı kardesim olacak dedim hep daha en absnds adet snrası ynı olacak ya dedim tadını cıkrttım o ilişkilerin cunku bldğim tek sey ancak böyle hamile kalırdım ve stresl grdgim her ilişki bana ezyet gelirdi ama bu ay öyle yapmadım ovu testı ve folik asıt kullndım :)

Rabbim nazardan saklasın inş sağlıkla kucağına alırsın

Belirtilerin neler?
Goguslerim inanilmaz sis ama inanilmaz ve bir hafta oncesinden sisligi basladi bugünde çok acimaya basladi akintim vardı ama bu aralar azaldı gibi benim adete yakın akintim artar normalde ve sivilce hiç cikmadi iki hafta oncesinde bile sivilcelenirdim ben şimdi bitane bile cikmadi bel agrimda var bunları soyluyorum ama psikolojikmi bilemiyorum ama sanmiyorum ben gecen ayda çok istiyodum kesin adet olucam dedim ama buay bir umut var icimde sanki suanda biseyler var gibi

ben inanıyorum balım bu ay olmasada önümzdeki ay sende kalacaksınişin püf noktsı pozitif düşünüp o ilişkilerin tadını cıkartmak ve inanmak olacagına :)

amin bacım anlaştık mı senle o knuda :)

Yakında bi özel hastane varsa bence gidip kan testi yaptırmalısın varsa zaten çıkar emin ol :) bize de haber ver mutlaka

ben sana dim var sende ama üzme kendni simdi var de bebgini sever gbi sev gbegini konus onla deli micek sana kocan varsın desin ama sen konus onla ben gcluyum de yavrum hadı sende güçlü ol kuzum de ben bunlarıda yaptım bua y kociş ban en snunda benm karı tırlattı dedi ama oda sok oldu

Tamamda canim o zaman bekleyeyim az daha bu arada benim 28 ve 30 arasında degisiyo adetim bu oyle bir oyle oluyo 28 günde olursa üç gün var 30 gün olursa beş gün var

Adet günün gelmeden ya da gecikme yaşamadan yapılan kan testi bile yanlış sonuç verebiliyor. Sonunda üzülmek yerine gününü bekle bence. Rabbim ol deyince olur, hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…