2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar nolur dua edin bana akıntım hala sarı kulun kula duası kabul olurmuş ama dua ederken hayırlısıyla demeyi unutmayın duaya çok ihtiyacım var şu an
bacımsen yesleşme kanması yasıyo olmayasın ? insaAllah hayırlısı neyse o olsun senin için balım :)

canım adet günü yerleşme kanaması olabiliyor bekle bii

Kızlar nolur dua edin bana akıntım hala sarı kulun kula duası kabul olurmuş ama dua ederken hayırlısıyla demeyi unutmayın duaya çok ihtiyacım var şu an
Canım duadan daha kolay bişey yok. Rabbim sesimizi duyar inşallah rabbim tez zamanda hamilelk duygusunu yaşatsın sana ve isteyen herkese canım

:))))Insallah canim yaa

Canım duadan daha kolay bişey yok. Rabbim sesimizi duyar inşallah rabbim tez zamanda hamilelk duygusunu yaşatsın sana ve isteyen herkese canım
amin canım inşallah hamile olanlarında sağlıkla hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim şerlerimizi hayra çevirsin inşallah amin

Canım göğüsler ah göğüslerrr o acısı ağrısı gece uykudan uyandırıyo resmen o derece. Kendimi sağılcakmış gibi hissediyorum okadar ağır hissediyorum yanii

amin canım inşallah hamile olanlarında sağlıkla hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim şerlerimizi hayra çevirsin inşallah amin
normalde adet kırmızıdan sarıya dönmez. Seninki de tuhaflık var bence umudunu yitirme yerleşme ihtimali yüksek gibi geliyor.çunkı sen adet oldum deyince çok şaşırdım sen çok belirti yaşadın. İnşallah yerleşmedir:))) benim de henüz yok diken üstündeyim:/

inşallah ikimizinde gelmez canım hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…