- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.361
bacımsen yesleşme kanması yasıyo olmayasın ? insaAllah hayırlısı neyse o olsun senin için balım :)Kızlar nolur dua edin bana akıntım hala sarı kulun kula duası kabul olurmuş ama dua ederken hayırlısıyla demeyi unutmayın duaya çok ihtiyacım var şu an
canım adet günü yerleşme kanaması olabiliyor bekle biikızlar bi akıl verin bat 1 gün geçtiği halde yerleşme kanaması olur mu olmaz diye biliyorum ama peçeteyi sokuyorum hafif elimle içeri sarı akıntıya dönüşmüş kırmızılık yok ağrım falanda yok neden böyle oldu ki yerleşme kanaması için çok geç değilmi bu dönem 24 martta olduysa olmuştur geç döllenmeyse bile kafam çok karıştı
benimde tek umudum o canım sürekli dua ediyorum hayırlısı ile olsun diye bugün zor bigün olacakbacımsen yesleşme kanması yasıyo olmayasın ? insaAllah hayırlısı neyse o olsun senin için balım :)
bekliyorum canım şimdi sarıya döndü bi daha gelmedi o kırmızı leke ama belli olmaz karnım ağrıyo hafif hafif hayırlısı canımcanım adet günü yerleşme kanaması olabiliyor bekle bii
Canım duadan daha kolay bişey yok. Rabbim sesimizi duyar inşallah rabbim tez zamanda hamilelk duygusunu yaşatsın sana ve isteyen herkese canımKızlar nolur dua edin bana akıntım hala sarı kulun kula duası kabul olurmuş ama dua ederken hayırlısıyla demeyi unutmayın duaya çok ihtiyacım var şu an
:))))Insallah canim yaaben sana dim var sende ama üzme kendni simdi var de bebgini sever gbi sev gbegini konus onla deli micek sana kocan varsın desin ama sen konus onla ben gcluyum de yavrum hadı sende güçlü ol kuzum de ben bunlarıda yaptım bua y kociş ban en snunda benm karı tırlattı dedi ama oda sok oldu
amin canım inşallah hamile olanlarında sağlıkla hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim şerlerimizi hayra çevirsin inşallah aminCanım duadan daha kolay bişey yok. Rabbim sesimizi duyar inşallah rabbim tez zamanda hamilelk duygusunu yaşatsın sana ve isteyen herkese canım
bak stres yapma sakın he valla ters teper benden sylemesi hmleymişsin gbi dvran bugun yat dnlen :9benimde tek umudum o canım sürekli dua ediyorum hayırlısı ile olsun diye bugün zor bigün olacak
Canım göğüsler ah göğüslerrr o acısı ağrısı gece uykudan uyandırıyo resmen o derece. Kendimi sağılcakmış gibi hissediyorumBen memelerden korkuyorum zaten büyükler daha beter olacakbasenim de yok kilom da yok ama kemiklerim çok ağır geliyor vücudumun çoğu kemik ağırlığı çok fazla kalsiyum alıyorum ben normal zamanda da hayırlısı artık bir topik de gebelik kiloları için olur:))
stres yapmam inşallah ama dinlenme kısmı pek mümkün değil canım ya işteyim şu an :)bak stres yapma sakın he valla ters teper benden sylemesi hmleymişsin gbi dvran bugun yat dnlen :9
normalde adet kırmızıdan sarıya dönmez. Seninki de tuhaflık var bence umudunu yitirme yerleşme ihtimali yüksek gibi geliyor.çunkı sen adet oldum deyince çok şaşırdım sen çok belirti yaşadın. İnşallah yerleşmedir:))) benim de henüz yok diken üstündeyim:/amin canım inşallah hamile olanlarında sağlıkla hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim şerlerimizi hayra çevirsin inşallah amin
inşallah ikimizinde gelmez canım hayırlısı ilenormalde adet kırmızıdan sarıya dönmez. Seninki de tuhaflık var bence umudunu yitirme yerleşme ihtimali yüksek gibi geliyor.çunkı sen adet oldum deyince çok şaşırdım sen çok belirti yaşadın. İnşallah yerleşmedir:))) benim de henüz yok diken üstündeyim:/
ozaman sana ceza işine odaklan cıkar at kafandan bugun bunu bak valla sana iyi gelecek :)stres yapmam inşallah ama dinlenme kısmı pek mümkün değil canım ya işteyim şu an :)
tamam deniycem :))ozaman sana ceza işine odaklan cıkar at kafandan bugun bunu bak valla sana iyi gelecek :)
canım benim kanda nrgatifti diye çok umutlu diilim. Ama sen akşam idrarını 3saat tutup Bi test yap deriminşallah ikimizinde gelmez canım hayırlısı ile
hadi canım bekliyorum:) ben de okula geldim şimdi dersim başlıyor akşama kadar. Hadi goruşuruzgelmezse akşama kadar yaparım canım inşallah
görüşürüz canım kolay gelsin :)hadi canım bekliyorum:) ben de okula geldim şimdi dersim başlıyor akşama kadar. Hadi goruşuruz
Bebek doğunca sağacak zaten seniCanım göğüsler ah göğüslerrr o acısı ağrısı gece uykudan uyandırıyo resmen o derece. Kendimi sağılcakmış gibi hissediyorumokadar ağır hissediyorum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?