2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Ya şoklardayım pantolunun düğmesini açıp öyle oturuyorum daha şimdiden böyleyse yandık ha ha ha
Bende öyle yapıyorum çok normal acıma yapar çünkü kasma yapar :)) ama buna rağmen benim kilo kaybım var anlamış değilim ne alaka diyorum .. Kaç haftalık seninki ?

Kızlarrr mart ayı bizlere nekadr da uğurlu geldi baksanıza Hamiş kalan kalana 2016 yılının ocak, şubat aylarını hiç boş geçirmemişiz Maşallah bizeee
Maşallah canım .. Bir de kalp atışlarını duysak Allahın izniyle ondan sonrası çorap söküğü inşallah.. Çok merak ediyorum kalp atışı var mı diye daha 2 hafta var kontrole ama ben galiba bu hafta dayanamayıp gidicem doktora. Karnımda sertlik var rahim bölgesinde başka da bir belirti yok çok merak ediyorum ne durumda bebis diye :s

Benim pantolonum dar gelmeye başladı desem kaç kişi güler bana
Canım bu arada az önce okudum gebeliğin başından bwneğin erkekmi kızmı olacağı bilimsel olarak kanıtlanmış. Erkek bebekte daha ilk aylarda göbek bölgesi dışarı çıkarmış şekli değişirmiş, idrar rengi çok koyulaşırmış, ilk aylarda daha az bulantı olurmuş daha çok tuzlu ve ekşili şeyler çekermiş insanın canı kırmızı et canı istermişş. Benimde idrarım baya koyu ve göbeğim resmen yağ topladı gibi garip bi şekli oldu. Kız annelerinin ise işk aylarda midesi çok bulanır ve daha çpk tatlı ve meyve canı çekermiş idrar da koylaşma olabilir yazıyo ve karın bölgesinden çok basen bölgesi genişlermiş ilk aylarda bile. Ve sol göğüs sağ göğse göre daha büyük dururmuşş akşama bakıcam bakalım )

Canım ben yarın yine ultrasona giricem İnşallah duyulur yavrumun kalp atışı ben sabredemiyorum 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum çok aceleciyim napıcam bilmiyorum

Canım ben yarın yine ultrasona giricem İnşallah duyulur yavrumun kalp atışı ben sabredemiyorum 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum çok aceleciyim napıcam bilmiyorum
O 9 ay öyle bir geçecekki göz açıp kapayana kadar. Ben oğluma hamileyken hafta hafta takipleri defalarca okurdum tekrar tekrar. Şimdi bakıyorum oğlum 6 yaşında nasılda geçmiş zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…