2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım ben yarın yine ultrasona giricem İnşallah duyulur yavrumun kalp atışı ben sabredemiyorum 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum çok aceleciyim napıcam bilmiyorum
Bana çok mu geç tarih verdi diye dusunup duruyorum 2 hafta sonra bebek 8haftalik olacak :/ sanırım ben dayanamayıp başka doktora gidicem sonra da kendi doktoruma

Bana çok mu geç tarih verdi diye dusunup duruyorum 2 hafta sonra bebek 8haftalik olacak :/ sanırım ben dayanamayıp başka doktora gidicem sonra da kendi doktoruma
Canım kalp atışı genelde 6.-7. Haftada duyulabiliyomuş senin hakikaten 8. hafta biraz geç çağırmış gibi

ben 5+2 de kalp atışını duymuştum kızımın. Ama doktorun makinesi çok iyiydi her şey o kadar netti ki. Makineyle çok ilgili cnm hastaneler o yüzden 8. haftayı bekliyorlar kalp atışı için. İstersen özel muayenehane araştır makinesi iyi olan ve git dinle şu an atıyor çünkü kalbi pıt pıt:)

Ben özele gidiyorum canım yalovada en iyi makinaların olduğu söylendiği hastaneye gidip geliyorum garanti olsun diye herhalde geç tarih verdi inşallah kalbi atiyordur ya çok garip oldu bugün içim

Canım kalp atışı genelde 6.-7. Haftada duyulabiliyomuş senin hakikaten 8. hafta biraz geç çağırmış gibi
Offf valla catlicam ama ya .. Gerci yumurta takibinden tut da çatlama durumuna kdr adam biliyor kan testinde de geç döllenme demişti bilmiyorum ki şimdi napsam

offf çok sıkıntılı bi durum yaa hiç uğraşmayıp aşılama falan mı yaptırsak bu ay olmazsa yaa bunun stresi fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…