- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.401
Bana çok mu geç tarih verdi diye dusunup duruyorum 2 hafta sonra bebek 8haftalik olacak :/ sanırım ben dayanamayıp başka doktora gidicem sonra da kendi doktorumaCanım ben yarın yine ultrasona giricem İnşallah duyulur yavrumun kalp atışıben sabredemiyorum 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum çok aceleciyim napıcam bilmiyorum
Canım kalp atışı genelde 6.-7. Haftada duyulabiliyomuş senin hakikaten 8. hafta biraz geç çağırmış gibiBana çok mu geç tarih verdi diye dusunup duruyorum 2 hafta sonra bebek 8haftalik olacak :/ sanırım ben dayanamayıp başka doktora gidicem sonra da kendi doktoruma
ben 5+2 de kalp atışını duymuştum kızımın. Ama doktorun makinesi çok iyiydi her şey o kadar netti ki. Makineyle çok ilgili cnm hastaneler o yüzden 8. haftayı bekliyorlar kalp atışı için. İstersen özel muayenehane araştır makinesi iyi olan ve git dinle şu an atıyor çünkü kalbi pıt pıt:)Bana çok mu geç tarih verdi diye dusunup duruyorum 2 hafta sonra bebek 8haftalik olacak :/ sanırım ben dayanamayıp başka doktora gidicem sonra da kendi doktoruma
Ben özele gidiyorum canım yalovada en iyi makinaların olduğu söylendiği hastaneye gidip geliyorum garanti olsun diye herhalde geç tarih verdi inşallah kalbi atiyordur ya çok garip oldu bugün içimben 5+2 de kalp atışını duymuştum kızımın. Ama doktorun makinesi çok iyiydi her şey o kadar netti ki. Makineyle çok ilgili cnm hastaneler o yüzden 8. haftayı bekliyorlar kalp atışı için. İstersen özel muayenehane araştır makinesi iyi olan ve git dinle şu an atıyor çünkü kalbi pıt pıt:)
Offf valla catlicam ama ya .. Gerci yumurta takibinden tut da çatlama durumuna kdr adam biliyor kan testinde de geç döllenme demişti bilmiyorum ki şimdi napsamCanım kalp atışı genelde 6.-7. Haftada duyulabiliyomuş senin hakikaten 8. hafta biraz geç çağırmış gibi
Bi bahane uydur git sende beklemeBen özele gidiyorum canım yalovada en iyi makinaların olduğu söylendiği hastaneye gidip geliyorum garanti olsun diye herhalde geç tarih verdi inşallah kalbi atiyordur ya çok garip oldu bugün içim
aynı canım henüz kırmızı yok ama karnım çok ağrıyor sabaha kadar belli olur akşam gelmese bile genelde gece uyurken olan oluyor
aynı canım henüz kırmızı yok ama karnım çok ağrıyor sabaha kadar belli olur akşam gelmese bile genelde gece uyurken olan oluyor
evet canımUmarım hamilesinizdir... Hayal kırıklığı kadar berbat bişey yok
Canım bende pantalonlarım olmadığından 2 tane yeni aldım
ay benimde düğme açık geziyorum,kilom aynı ama, çok gazım var yaaa, nolucaz böyle şimdiden
Kızlar kusura bakmayin donemedim kimseye kan testi verdim sonucu aldim 36 adetime bes gun kala bu rakam gayet iyi dedi doktor çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.d
Maşalah canım inşallah hep böyle devam etsin sağlıkla al kucağına :)Kızlar kusura bakmayin donemedim kimseye kan testi verdim sonucu aldim 36 adetime bes gun kala bu rakam gayet iyi dedi doktor çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.d
Bildiğin ucuz testler erken falan değil dün gece ruya gordugum için yapmak istedim canim :)Tatlım erken gebelik testimi aldın normal mi?
yok canım oğlum var 6 yaşında ,ikinci olacak inşallah olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?