2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Belki hamurişi agritmistir başini
Kendimi geçtim sizinkileride iyi düşünüyorum olabildiğince.hep umut var yaa arkadaslarim üzülmeyin şimdiden
merrr ayy canım benim tesekkür ederim umutsuzluga kapılmıyorum elbet allahın izniyle olucak bu arada sen hangi gün adet olacaksın hangimiz mutlu hbr vercek acaba

Kizlar bugun adet olmam gereken gun umarim olmam ama atesim dustu sanirim kirmizilar geliyo

inşallah olmazsın canım ama bu ates ölçme nedir bn tam olarak anlayamadım bu ates işini
Bende bu ay ilk defa olctum canim asilamin 1.gununden basladim istehep 36.3falandi sabah olctum 36.1 cikti sonra bdaha olctum 35.9 cikti snra bdaha olctm azonce 35.5 cikti dusunce adet geliyms sanirim dogru ama smdi olctum 36.7 cikti kafam karisti

Bende bu ay ilk defa olctum canim asilamin 1.gununden basladim istehep 36.3falandi sabah olctum 36.1 cikti sonra bdaha olctum 35.9 cikti snra bdaha olctm azonce 35.5 cikti dusunce adet geliyms sanirim dogru ama smdi olctum 36.7 cikti kafam karisti
Elimizde olsada keske hiç takılmasak akısına bıraksak ama mümkün değil vcdmz da oyun oynuyor bize mesela kasık agrım vardı dün gece bi kaç gündür devam ediyordu bugun kasıklarmda agrı yok mesela hamile değilimdir diye düşünüp duruyorum

Son bir gün kaldı reglime heyecanlı bekleyiş sürüyo her an adet olcakmışım gibi geliyo rabbim inş hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder regl günü en yakın olan ben miyim inş ilk güzel haber benden gelir devamıda sizlerden

Yk canim takilmadan olmyyo valla ben ck takiyrm bde bu son sansimiz tup bebege gecicez o yzdende bu heycan stres

Merhaba kızlar,

Bizimde bu ay ikinci denememiz,1,5 yılllık evliyiz artık istiyoruz, yumurtam da çtladı denememizi yaptık, bekliyoruz, umarım hepimiz güzel haberler alırız :)

Kızlarr kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikleee ....
Adetime 3-4 günüm var göğüs uçlarımda kararma oldu dün geceden beride feci acıyo sadece uçları, birde çatı deriz biz kalçamın üst kısımları acayip ağrı yapıyo, hamişlik belirtisi olabilirmi acabaaaa???

Yk canim takilmadan olmyyo valla ben ck takiyrm bde bu son sansimiz tup bebege gecicez o yzdende bu heycan stres
Seninde var baya inşallah güzel haberleri veririz canım. Ben kırk yıl dusunsem hamile kalmanin bu kadar zor olacagini dusunemezdim: )
al benden de okadar ilk geceden kalırım korkusuyla dogum kntrle 1 ay önceden baslamıstım

inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberlerle karsılasırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…