- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Belki hamurişi agritmistir başini
Kizlar cook teşekkür ederim hayırlısı insalalh
Belki hamurişi agritmistir başini
Kendimi geçtim sizinkileride iyi düşünüyorum olabildiğince.hep umut var yaa arkadaslarim üzülmeyin şimdiden
Haftaya çarşamba.bende merak ediyorum kim patlatacak acaba öncemerrr ayy canım benim tesekkür ederim umutsuzluga kapılmıyorum elbet allahın izniyle olucak bu arada sen hangi gün adet olacaksın hangimiz mutlu hbr vercek acaba
benimde aynı hadi bakalımHaftaya çarşamba.bende merak ediyorum kim patlatacak acaba önce
Canim ben 29 yasindayim.evet ilk gebelik olacak Allah nasip edersemerrr sen kaç yasındasın ilk gebelikmi
inşallah olmazsın canım ama bu ates ölçme nedir bn tam olarak anlayamadım bu ates işiniKizlar bugun adet olmam gereken gun umarim olmam ama atesim dustu sanirim kirmizilar geliyo
Bende bu ay ilk defa olctum canim asilamin 1.gununden basladim istehep 36.3falandi sabah olctum 36.1 cikti sonra bdaha olctum 35.9 cikti snra bdaha olctm azonce 35.5 cikti dusunce adet geliyms sanirim dogru ama smdi olctum 36.7 cikti kafam karistiinşallah olmazsın canım ama bu ates ölçme nedir bn tam olarak anlayamadım bu ates işini
Elimizde olsada keske hiç takılmasak akısına bıraksak ama mümkün değil vcdmz da oyun oynuyor bize mesela kasık agrım vardı dün gece bi kaç gündür devam ediyordu bugun kasıklarmda agrı yok mesela hamile değilimdir diye düşünüp duruyorumBende bu ay ilk defa olctum canim asilamin 1.gununden basladim istehep 36.3falandi sabah olctum 36.1 cikti sonra bdaha olctum 35.9 cikti snra bdaha olctm azonce 35.5 cikti dusunce adet geliyms sanirim dogru ama smdi olctum 36.7 cikti kafam karisti
Yk canim takilmadan olmyyo valla ben ck takiyrm bde bu son sansimiz tup bebege gecicez o yzdende bu heycan stresElimizde olsada keske hiç takılmasak akısına bıraksak ama mümkün değil vcdmz da oyun oynuyor bize mesela kasık agrım vardı dün gece bi kaç gündür devam ediyordu bugun kasıklarmda agrı yok mesela hamile değilimdir diye düşünüp duruyorum
Adet günün ne zaman canım aminn insallahMerhaba kızlar,
Bizimde bu ay ikinci denememiz,1,5 yılllık evliyiz artık istiyoruz, yumurtam da çtladı denememizi yaptık, bekliyoruz, umarım hepimiz güzel haberler alırız :)
bat 22 mart canımAdet günün ne zaman canım aminn insallah
Seninde var baya inşallah güzel haberleri veririz canım. Ben kırk yıl dusunsem hamile kalmanin bu kadar zor olacagini dusunemezdim: )bat 22 mart canım
Yk canim takilmadan olmyyo valla ben ck takiyrm bde bu son sansimiz tup bebege gecicez o yzdende bu heycan stres
al benden de okadar ilk geceden kalırım korkusuyla dogum kntrle 1 ay önceden baslamıstımSeninde var baya inşallah güzel haberleri veririz canım. Ben kırk yıl dusunsem hamile kalmanin bu kadar zor olacagini dusunemezdim: )
Yk canim takilmadan olmyyo valla ben ck takiyrm bde bu son sansimiz tup bebege gecicez o yzdende bu heycan stres
inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberlerle karsılasırızSon bir gün kaldı reglime heyecanlı bekleyiş sürüyo her an adet olcakmışım gibi geliyo rabbim inş hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder regl günü en yakın olan ben miyim inş ilk güzel haber benden gelir devamıda sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?