2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yarın sabaha kadar olmazsa ben de aldım test yapıcam hayırlısı. Markası "gel al" bilen var mı bunu buldm dandik geldi bana?

Kızlarr yaa canım çikolatalı şeyler istiyo yiyorum bu seferde bulanıyo napıcam ben yaaaaaa

Evet cnm benim öyle olmuştu.Eşimde benim gibi koca bi göbek yaptı ben hamileyken...Hatta doğumdan sonra tanıdıklarımız sen ne zaman doğurcan diye soruyolardı eşime

Evet cnm benim öyle olmuştu.Eşimde benim gibi koca bi göbek yaptı ben hamileyken...Hatta doğumdan sonra tanıdıklarımız sen ne zaman doğurcan diye soruyolardı eşime
Canım benimki spıra gidiyo formda kalmak için yoksa okadar çok yiyoki anlatamam kendiside diyo ben spor yapmadan 120 kilo olurum die. Bakalım benim göbüş şişmeye başlayınca görcem onu nasıl olcak??

Canım ben yarın yine ultrasona giricem İnşallah duyulur yavrumun kalp atışı ben sabredemiyorum 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum çok aceleciyim napıcam bilmiyorum
İnşallah duyarsın canım kalp atışlarını. 6.haftanın ilk gününde duymuştuk. Doktorum bir an önce öğrenelim tekrar gelmeyin dedigi için alttan ultrason ile baktı. Eğer sakınca görmezse doktorun bu şekildede baktırabilirsin. Hayırlı olsun

Canım benimki spıra gidiyo formda kalmak için yoksa okadar çok yiyoki anlatamam kendiside diyo ben spor yapmadan 120 kilo olurum die. Bakalım benim göbüş şişmeye başlayınca görcem onu nasıl olcak??
Valla cnm benimki o zaman bi aldı kilo dahada aynı ama allahtan boy uzun göstermiyor bitek göbeği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…