- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
- 103
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.421
Bildiğin ucuz testler erken falan değil dün gece ruya gordugum için yapmak istedim canim :)
yok canım oğlum var 6 yaşında ,ikinci olacak inşallah olursa :)
İnşallah güzel haaberler verirsin. İlk defa duydum markasını.Yarın sabaha kadar olmazsa ben de aldım test yapıcam hayırlısı. Markası "gel al" bilen var mı bunu buldm dandik geldi bana?
İlk Defa duydum ama farketmez canım hayırlı haberler verirsin inşaAllah canımYarın sabaha kadar olmazsa ben de aldım test yapıcam hayırlısı. Markası "gel al" bilen var mı bunu buldm dandik geldi bana?
Valla tatlım ben dikkat etmeye başladım özellikle tatlı ve beyaz un konusunda yoksa durum vahim ☺ay benimde düğme açık geziyorum,kilom aynı ama, çok gazım var yaaa, nolucaz böyle şimdiden
sen yiyecen miden bulanacak:))) yapacak bişi yok canının çektiğini ye benceKızlarr yaa canım çikolatalı şeyler istiyo yiyorum bu seferde bulanıyonapıcam ben yaaaaaa
Senin kaçıncı ayın kaç yıllık evlisin canımKeşke bende hamile olsamda çikolata canım çeksede ama yiyemesemde
Bu arada herkes nerden yaşlar kaç ne kadarlık evlisiniz?
Tanışalım destek olalım birbirimize
Evet cnm benim öyle olmuştu.Eşimde benim gibi koca bi göbek yaptı ben hamileyken...Hatta doğumdan sonra tanıdıklarımız sen ne zaman doğurcan diye soruyolardı eşimeAy canım sorma yaa bazı erkekler eşiyle birlikte hamile göbeği yapıyomuş yaa sen yemeye başladığında o da başlar. Benimkinde bi değişiklik yok yiyo her türlü Allahtan yazın hamişiz yaz meyveleri bol oluyo hareket de ederiz bol bol hamişlik kilolarıda gider inşallah
Bursa 25 yaş 8 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var ve 2 yıldır 2.bebeği istiyoruzKeşke bende hamile olsamda çikolata canım çeksede ama yiyemesemde
Evet cnm benim öyle olmuştu.Eşimde benim gibi koca bi göbek yaptı ben hamileyken...Hatta doğumdan sonra tanıdıklarımız sen ne zaman doğurcan diye soruyolardı eşime
Canım benim inşallah hamiş kalırsında yiyemezsinKeşke bende hamile olsamda çikolata canım çeksede ama yiyemesemde
Bursa 25 yaş 8 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var ve 2 yıldır 2.bebeği istiyoruz
Canım benim inşallah hamiş kalırsında yiyemezsin
İnşallah duyarsın canım kalp atışlarını. 6.haftanın ilk gününde duymuştuk. Doktorum bir an önce öğrenelim tekrar gelmeyin dedigi için alttan ultrason ile baktı. Eğer sakınca görmezse doktorun bu şekildede baktırabilirsin. Hayırlı olsunCanım ben yarın yine ultrasona giricem İnşallah duyulur yavrumun kalp atışıben sabredemiyorum 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum çok aceleciyim napıcam bilmiyorum
Valla cnm benimki o zaman bi aldı kilo dahada aynı ama allahtan boy uzun göstermiyor bitek göbeği varCanım benimki spıra gidiyo formda kalmak için yoksa okadar çok yiyoki anlatamam kendiside diyo ben spor yapmadan 120 kilo olurum die. Bakalım benim göbüş şişmeye başlayınca görcem onu nasıl olcak??
Aaa daha yenisin senn21 yaşındayım bende 8 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?