- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.441
İnşallah canım yaa içim nasıl rahatlıcak var yaa, bakalım yarın bi ultrasonla bakılsın duyulmazsa söylicem çünkü içim rahat değil hiç. Allahım korusun bişicik olmasın onlara, tüm anne adaylarının bebişlerineİnşallah duyarsın canım kalp atışlarını. 6.haftanın ilk gününde duymuştuk. Doktorum bir an önce öğrenelim tekrar gelmeyin dedigi için alttan ultrason ile baktı. Eğer sakınca görmezse doktorun bu şekildede baktırabilirsin. Hayırlı olsun
Hayirli ugurlu olsun balim allah saglicakla almayi nasip etsin kucaginaKızlar test yaptım idrar testi Hamide hamileyimmmm çok şükür rabbime napcagimi bilmiyorum
Direk kan ver yarin benceKızlar bes gun var Hamide ve çıktı çok kotuyum nefes alamiyorum
Kiz benim canim acayip iki haftadir et cekiyo kavurma yiyesim var ve bel agrisi da var hamilelhin ilk zamankarinda baslamasi erkege isretmis bel agrisi falan hayrlisiyla ikizde olsa kizda erkekte olsa raziyim benCanım bu arada az önce okudum gebeliğin başından bwneğin erkekmi kızmı olacağı bilimsel olarak kanıtlanmış. Erkek bebekte daha ilk aylarda göbek bölgesi dışarı çıkarmış şekli değişirmiş, idrar rengi çok koyulaşırmış, ilk aylarda daha az bulantı olurmuş daha çok tuzlu ve ekşili şeyler çekermiş insanın canı kırmızı et canı istermişş. Benimde idrarım baya koyu ve göbeğim resmen yağ topladı gibi garip bi şekli oldu. Kız annelerinin ise işk aylarda midesi çok bulanır ve daha çpk tatlı ve meyve canı çekermiş idrar da koylaşma olabilir yazıyo ve karın bölgesinden çok basen bölgesi genişlermiş ilk aylarda bile. Ve sol göğüs sağ göğse göre daha büyük dururmuşşakşama bakıcam bakalım )
Merhaba benimde 7 yaşında bir kızım var üç yıldır ikinci bebis hayaliyle yasiyorum olmadi geçen hafta artık asilamaya geçtik bekliyorum çok zor beklemek nedense çok duyar oldum ikinci behamile kalam alanları RABBİM herkesin gönlüne göre versinBursa 25 yaş 8 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var ve 2 yıldır 2.bebeği istiyoruz
Amin canım insallah Rabbim sana da nasip eder canımMerhaba benimde 7 yaşında bir kızım var üç yıldır ikinci bebis hayaliyle yasiyorum olmadi geçen hafta artık asilamaya geçtik bekliyorum çok zor beklemek nedense çok duyar oldum ikinci behamile kalam alanları RABBİM herkesin gönlüne göre versin
Nim hiç üzülme Rabbimden ümidini kesmeKızlarrr dün yaşadığım bişeyi paylaşmak istiyorum sizinle...Dün küçük eltimin 2.bebeğinin mevlütü vardı.Başta herşey normaldi ama bebek hocaya geliyo ya hocadan sonra babaanneye falan veriliyor bizim burda bide bebeği bebeği olmayana verirler o sırada komşum gözüyle işaret etti sende al diye o anda çok kötü oldum kendimi tutamadım ağlamaya başladım hemen banyoya girdim kimse görmesin diye...Kendimi zor sakinleştirdim bi yandanda kimse anlamasın diye uğraşıyorum...Çok kötüydü o an...Rabbim inş en kısa zamanda bütün hepimizin göbüşlerini doldurur...
Canım hiç üzülme seninde olur inşallah ama bu işgüzarci insanları anlamıyorum bu ne demek anlamıyorum kucaga çocuk verilmesiyle bu işler olmaz sen Rabbime Sığın istemeyi vermeseydi vermeyi istermiydi üzülme canım Mevlam sanada nasip eder inşallah yani insanların en hassas noktalarına iyilikte buluncaz derken cahilce düşünüp karşıdaki insanı üzceginden haberi yok aslında bu insanlara acimak lazım kusura bakma ama komşuna biraz sitemimKızlarrr dün yaşadığım bişeyi paylaşmak istiyorum sizinle...Dün küçük eltimin 2.bebeğinin mevlütü vardı.Başta herşey normaldi ama bebek hocaya geliyo ya hocadan sonra babaanneye falan veriliyor bizim burda bide bebeği bebeği olmayana verirler o sırada komşum gözüyle işaret etti sende al diye o anda çok kötü oldum kendimi tutamadım ağlamaya başladım hemen banyoya girdim kimse görmesin diye...Kendimi zor sakinleştirdim bi yandanda kimse anlamasın diye uğraşıyorum...Çok kötüydü o an...Rabbim inş en kısa zamanda bütün hepimizin göbüşlerini doldurur...
Sağol cnm ama oda kötülük için yapmadı ama o anda ben zaten buruldum bide o öyle yapınca koptu zaten...Tabiki rabbim inş bizde nasip eder Sağol desteğin için...Ca
Nim hiç üzülme Rabbimden ümidini kesme
Canım hiç üzülme seninde olur inşallah ama bu işgüzarci insanları anlamıyorum bu ne demek anlamıyorum kucaga çocuk verilmesiyle bu işler olmaz sen Rabbime Sığın istemeyi vermeseydi vermeyi istermiydi üzülme canım Mevlam sanada nasip eder inşallah yani insanların en hassas noktalarına iyilikte buluncaz derken cahilce düşünüp karşıdaki insanı üzceginden haberi yok aslında bu insanlara acimak lazım kusura bakma ama komşuna biraz sitemim
Bence iyi bir araştırmadan proftan randevu Al ona git derim çünki ben bu konuda doktorlardan çok yoruldum en son oraya gittim sana net bişey söylerkızlar 1 yıldır olmuyo dr gittim herşey norma dedi bilmiyorum kafama takılıyo ne yapmalıyım bende çok isityorum cevremdekileri görünce moralim altüst oluyo
Bizimde hiç bir sorun yok bitanem kızım var yedi yaşında ondan sonra dört yıl düşünmedik üç yıldır gidiyorum geçen yıl kalp atışı olmadığı için bitane alindi yine olmadı asilama oldu bekliyorum lütfen birbirimize dua edelim inşallah canimanladım canım doç gittim asistanları bakıyo herşeyime baktırdım normal dediler prof gitmeyide düşünmüyo değilim senin neden olmuyo kaç aydır deniyorsnz özel oldu biraz ama saglıcakla kal canım inş tez zamanda alırız bebişleri
Bak iste onu diyeni vurasim geliyo bnmde halam ben bekarken 20 yasina girdigimdr bzdeydi bana demesin mi ben senin yasindayken ucuncuye hamileydim diye anam dgumgunumu rezil etmiati bana resmen evde kalmis usaagida olmaz dmeyee getirdi hic unutmuyorum bunu salla gitsin hamike kalincada dort ay ailelere deme esin ve sen bil yeter tabi bide biz bileliminş canım tabikide ben 2.5 yıllık evliyim ilk sene düşünmedim ikinci senede rahatszdım agır ilaçlar kullandım bir yıla yaklaştı olmuyo bakalım hayırlısnı istiyorum rabbimden tabi eşimn tarafından çocugum olmuyo gibi muamele görüyorum tabi aklı olan olmayan laf konuşuyo kv diyoki senin yaşındayken 4 çocugum vardı daha neler neler acayip bunaldım stres sıkıntı kaç gündürde karın agrısı çekiyorum dr gitmeye çekiniyorum yarın gidicem mecbur sende kafaya takma canım hereyden önce senin saglıgın maşallah evladın var ikincide olur inş sedece akışına bırak
Bizimde hiç bir sorun yok bitanem kızım var yedi yaşında ondan sonra dört yıl düşünmedik üç yıldır gidiyorum geçen yıl kalp atışı olmadığı için bitane alindi yine olmadı asilama oldu bekliyorum lütfen birbirimize dua edelim inşallah canim
Evet canım evlendim evneli sıkıntılarım bitmedi zaten iki taraftanda herşeyi kafaya tak ne olacak içine at eşim yogun çalışıyo evle bi alakası yok eve gelir surat beşkarış agzını bıçak açmaz geçenlerde kendi anneme bile kırıldım ee 2 senedir çocuk olmuyo yok şunuda var yok bunuda var acayip bunaldım başımı alıp gidesim
Evet canım evlendim evneli sıkıntılarım bitmedi zaten iki taraftanda herşeyi kafaya tak ne olacak içine at eşim yogun çalışıyo evle bi alakası yok eve gelir surat beşkarış agzını bıçak açmaz geçenlerde kendi anneme bile kırıldım ee 2 senedir çocuk olmuyo yok şunuda var yok bunuda var acayip bunaldım başımı alıp gide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?