- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.481
işte en geç pazar olmam lazımdıne kadar gecikmen vardı senin bebem :)
ilk defamı gecikiyor bebiş yoksa mevsim dönüşümü kaynaklı olabilir canımcanım benim sağol ama olsa illa silik çizgi çıkardı ya.. Yani çıkardı bişiler böyle bomboş olmazdı. Adetim gelse de stresim bitse. Doktora gidicem gecikmemin sebebi neymiş Bi sorun varsa bari tedavi olayım
ama test negatif çıktı canım yaa dediğin gibi silikte olsa çıkardı yerleşmeden hemen sonra hcg salgılanıyormuş diye okumultumAsıl senin dünkü pembe akıntı çok olumlu bişey canım yerleşme olma ihtimali çok yüksek
geçen ay 3 gün gecikmiştimilk defamı gecikiyor bebiş yoksa mevsim dönüşümü kaynaklı olabilir canım
allah allah çok ilginç canım. batı geçtinmi?Şimdi sabah yaptım negatif ama gelen giden yok anlamadım yaa
Himmm kesin gec dollenme olusmustur sabret balim bekle az daha bence normal bu gecikme iki gun bisi degil dr on gun sonrasina dikkat ediyo oncesini onemsemiyolar kendimden biliyorum bi hafta gecsin testte cikmaz sa dra gidebilirsjn o zaman bence bekle az dahaişte en geç pazar olmam lazımdı
Yavrum bnmd eyerlesme kanamam oldu ertesi sabah test yaptim negatf cikti ama 6 gun snra testte silik cizgi cikti bekle sendede var bugun gelen giden yoksa var benceama test negatif çıktı canım yaa dediğin gibi silikte olsa çıkardı yerleşmeden hemen sonra hcg salgılanıyormuş diye okumultum
beklemekten başka bişey yapamıyoruz zaten:) sağol canım olumlu düşüncelerin içinHimmm kesin gec dollenme olusmustur sabret balim bekle az daha bence normal bu gecikme iki gun bisi degil dr on gun sonrasina dikkat ediyo oncesini onemsemiyolar kendimden biliyorum bi hafta gecsin testte cikmaz sa dra gidebilirsjn o zaman bence bekle az daha
Ne demek kardesim benim nedense ben selinden ve senden umitliyim hislerim o yonde kotu haber alcami sanmiyorum sizdrnboyle hissediyorumbeklemekten başka bişey yapamıyoruz zaten:) sağol canım olumlu düşüncelerin için
ooo süper değerin. kaç günde bu artışı sağladı? 48 saatte bir 2 kat artmış olması lazımkızlar benim dün kan testim yapılmıştı 5+2 yani beta hcg 2498 çıkmış nasıl
Pazar günü adet olmam gerekiyordu canım dün sabah gelir gibi oldu çok ağrım oldu ama sarıya döndü akıntı bu sabah test yaptım bembeyaz,allah allah çok ilginç canım. batı geçtinmi?
Evet hesaplamalarıma göre artmış 7 gün önce 135 idiooo süper değerin. kaç günde bu artışı sağladı? 48 saatte bir 2 kat artmış olması lazım
İnşallah canım Allah razı olsun senden çok pozitfsin hep böyle kal inşaAllah :)Yavrum bnmd eyerlesme kanamam oldu ertesi sabah test yaptim negatf cikti ama 6 gun snra testte silik cizgi cikti bekle sendede var bugun gelen giden yoksa var bencehemen salgilansa bile idrara hemen gecmiyo oyuzden sabret derim sana
MaşaAllah canım çok güzel hep böyle gitsin inşaAllah :))Evet hesaplamalarıma göre artmış 7 gün önce 135 idi
oo çok bile artmış bence:)) çogul gebelik olmasın bu?:)))Evet hesaplamalarıma göre artmış 7 gün önce 135 idi
Bak bacim benm bende cokkkkk hayal kirikligi yasamistim ama isim puf noktasini anladim ben oyuzden herkesin yararlanmasini faydalanmasini istyorum veeeee bni en cokta karsimdaki insanlarin yuzunu gukdurmek hosuma gider elimden geldigince hep yaninizda olucam benİnşallah canım Allah razı olsun senden çok pozitfsin hep böyle kal inşaAllah :)
canım kan tahlili yaptırsana. olman gereken günü geçmişsin varsa da kesin kanda çıkar. bu şüphelerden de kurtulmuş oluruz ben bile çatladım valla meraktan:))))Pazar günü adet olmam gerekiyordu canım dün sabah gelir gibi oldu çok ağrım oldu ama sarıya döndü akıntı bu sabah test yaptım bembeyaz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?