2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

İnşallah canım ama 2 gün geciktim sabah test yaptım negatif çıktı yerleşme olmuş olsaydı pozitif çıkması gerekmezmiydi
ayy selin ne güzel sen umudunu yitirmedinn:) benim umut tamamen bitti bu sabah artık adetimi bekliyorum gelse de bir an önce başlasa yeni bir ay

Kızlar sabah yaptığım test duruyordu öyle baktım şimdi yine çizgi olması gereken yerde çizgi değil de ortası beyaz iki yanı çok aşırı silik pembe olmuş. Yani içi boş çizgi gibi resim atamıyom. Kaç saat oldu gerçi de bir anlamı yok zaten

Benim silik çizgi 5 dk sonra çıkmıştı ve çok dikkatli bakmazsan göremezsin o derece belli belirsizdi. Bence 1 tane test daha yap yarın sabaha. İnşallah vardır bebiş.

hcg değerin düşükse öyle görünebilir, gebelik vardır dedigin gibiyse. gebelik yoksa bembeyaz olur.silik de olsa hiçbişey göremezsin

Kızlar merhaba ben akşam acile gittim ka testi yaptılar 8. günüm bugün 7,31 çıkdı doktor pozitif dedi ama takip edilecek dedi sizin bir bilginiz war mı bu konu hakkında ?
İki günde 1 kan ver canım çok yeni demekki sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah yükselir

Kızllaarrrr çıktım usg den şimdi. 6+1 haftalıkmış kesem 12,9mm bebiş küçücüktü gözlerim doldu resmen bakarken, kalp atışları için 10 gün sonra tekrar usg gircem dualarınız için teşekkür ederimm inşallah kalp atışınıda duymak nasip olurr Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu, en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun inşallah

Allh inş herkese bir evlat nasip etsin, bizde bu ay calışmalara başladık. Allah utandırmasın pkoyum kilo vermen gerek dedi dr vermeye çalışıyorum. İnş bu ay tutar. Allah kimseyi utandırmasın umutlarını dualarını geri çevirmesin inş

çok sevindim canım maşallah bebişe ve güzel annesine :)) amin canım inşallah

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…