- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.581
Ooo maşallah çok güzel canım bat ne zamandı kaç haftalık bebiş
Kaçgün geç kaldı ve negatifti?yaa kızlar benim gibi olan var mı gecikipte idrar testi negatif çıkan ama hamile olduğunu geç öğrenen çok ta umutlanmak istemiuorum ama belirsizlik fena
2 gün gecikti sabah yaptım negatifKaçgün geç kaldı ve negatifti?
Kana bak derim canım2 gün gecikti sabah yaptım negatif
Dünde lekelenmem oldu ama sarıya döndü devamı gelmedi ama test negatifKaçgün geç kaldı ve negatifti?
İzin alabilirsem yarın gidicem canımKana bak derim canım
İnşallah bebektir geç döllenecektir. Değilse de nisana capcanlı gir :)İzin alabilirsem yarın gidicem canım
Bende Mart ta kullanmıştım iki kere yumurtladım ikisinide tespit etti ama şu an hamilemiyim bilmiyorum iki gün geciktim testler negatifBende ovülasyon testi yapmaya başladım. Bakalım işallah bu ay deneme yapacağız. Olumlu güzel haberler alırız. Kimler bu ay deneme yapacak? Bir liste yapalım mı?
İnşallah canım :)İnşallah bebektir geç döllenecektir. Değilse de nisana capcanlı gir :)
Bat 26martyi a olmasiOoo maşallah çok güzel canım bat ne zamandı kaç haftalık bebiş
işallah geç döllenme olur.Bende Mart ta kullanmıştım iki kere yumurtladım ikisinide tespit etti ama şu an hamilemiyim bilmiyorum iki gün geciktim testler negatif
İnşallah canımişallah geç döllenme olur.
İdrar testinde ne zaman çıktı benimde 3 nisan ama negatif çıkıyor testlerBat 26martyi a olmasi
yaa kızlar benim gibi olan var mı gecikipte idrar testi negatif çıkan ama hamile olduğunu geç öğrenen çok ta umutlanmak istemiuorum ama belirsizlik fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?