2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

yaa kızlar benim gibi olan var mı gecikipte idrar testi negatif çıkan ama hamile olduğunu geç öğrenen çok ta umutlanmak istemiuorum ama belirsizlik fena

Bende ovülasyon testi yapmaya başladım. Bakalım işallah bu ay deneme yapacağız. Olumlu güzel haberler alırız. Kimler bu ay deneme yapacak? Bir liste yapalım mı?

Bende ovülasyon testi yapmaya başladım. Bakalım işallah bu ay deneme yapacağız. Olumlu güzel haberler alırız. Kimler bu ay deneme yapacak? Bir liste yapalım mı?
Bende Mart ta kullanmıştım iki kere yumurtladım ikisinide tespit etti ama şu an hamilemiyim bilmiyorum iki gün geciktim testler negatif

yaa kızlar benim gibi olan var mı gecikipte idrar testi negatif çıkan ama hamile olduğunu geç öğrenen çok ta umutlanmak istemiuorum ama belirsizlik fena

Ben oğlumdaki durumu anlatayım size. Beklenen tarihim 4 ekimdi. 11 ekimde kan testinde çıkmadı. 15 ekimde tekrarlandı yine çıkmadı. ve iğne yapıldı adet olmam için. Sonra adet olmayınca 25 ekimde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti. doktor son adet tarihimi 3 hafta ileriye çekti. geç döllenmenin kralını yaşadım

Yani adet olmadıysan ve kist falan gibi bir durum da yoksa umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…