- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.561
Canım bende pko hastasıyım geçen yıl nisanda amileyat oldum bugün 8. günüm geciktim dün akşam kann verdim 7,32 çıktı bakalım ve bende kilolu bir bayanım ibşallah tutunur bebek yükselir değer sanada umut olurumAllh inş herkese bir evlat nasip etsin, bizde bu ay calışmalara başladık. Allah utandırmasın pkoyum kilo vermen gerek dedi dr vermeye çalışıyorum. İnş bu ay tutar. Allah kimseyi utandırmasın umutlarını dualarını geri çevirmesin inş
Hayırlısıyla olur inşallah.Pozitif düşün. Kilo da verebildigin kadar artık. Kilolu da hamile kalırsan sıkıntı etme canım, bende öyleyim.Allh inş herkese bir evlat nasip etsin, bizde bu ay calışmalara başladık. Allah utandırmasın pkoyum kilo vermen gerek dedi dr vermeye çalışıyorum. İnş bu ay tutar. Allah kimseyi utandırmasın umutlarını dualarını geri çevirmesin inş
tam komedi yaaaayyy kızlar ben merkez ofise hgs mutabaktını mail atıcaktım konu başlığına hcg mutabakatı yazmışım
hayırlı olsun diye cevap gelsi rezil oldumAllah tan attığım kişi bayan erkek olsa anlamazdı zaten
Sağol canım teşekkürlerçok sevindim canım maşallah bebişe ve güzel annesine :)) amin canım inşallah
inşallah canım sağlıkla ve hayırla tutunmuştur annesine :)Bende 31 martta transfer işlemi yaptırdım. Inşallah tutmuştur
Tatlım vajinal ultrason yapmadı değilmiKızllaarrrr çıktım usg den şimdi. 6+1 haftalıkmışkesem 12,9mm bebiş küçücüktü gözlerim doldu resmen bakarken, kalp atışları için 10 gün sonra tekrar usg gircem dualarınız için teşekkür ederimm inşallah kalp atışınıda duymak nasip olurr Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu, en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun inşallah
Benim 4 günüm var galiba benzese gebelik yok canim hic belirtim yokCanım bat ımı 2 gün geçti ama idrar testinde çıkmıyor
ayyy kızlar ben merkez ofise hgs mutabaktını mail atıcaktım konu başlığına hcg mutabakatı yazmışım
hayırlı olsun diye cevap gelsi rezil oldumAllah tan attığım kişi bayan erkek olsa anlamazdı zaten
Hayırlı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah kucanaKızlar hamikeyum 9131 çıktı kan değerim
Hayırlı olsuuuunnnnn, rabbim bana da nasip.etsin. tedaviyle mi olduKızlar hamikeyum 9131 çıktı kan değerim
O belli olmaz tatlım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :))Benim 4 günüm var galiba benzese gebelik yok canim hic belirtim yok
Hadi yaa hayırlısı böyleymiş canım bakalım benimki ne zaman teşrif edecekSonunda kırmızılar gelmeye başladı benim kızlar. Umutlar nisana kaldı hayırlısı olsun bakalım
Amin cümlemizin inşallah canım :))ayyy çok güldüm Allah kalbine göre versin inşallah
Ooo maşallah çok güzel canım bat ne zamandı kaç haftalık bebişKızlar hamikeyum 9131 çıktı kan değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?