- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.601
Ben adetime bir gün kala doktora gittim birşey yok dedi bebek yok desi hamile değilsin dedi nasıl.üzüldüm.amaİdrar testinde ne zaman çıktı benimde 3 nisan ama negatif çıkıyor testler
Vuuuu çok enteresan hiç böyle bişey duymamıştımBen oğlumdaki durumu anlatayım size. Beklenen tarihim 4 ekimdi. 11 ekimde kan testinde çıkmadı. 15 ekimde tekrarlandı yine çıkmadı. ve iğne yapıldı adet olmam için. Sonra adet olmayınca 25 ekimde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti. doktor son adet tarihimi 3 hafta ileriye çekti. geç döllenmenin kralını yaşadım
Yani adet olmadıysan ve kist falan gibi bir durum da yoksa umut var demektir
Yo canım.valla tesadüf oldu ben olmayacak diyordum.olduHayırlı olsuuuunnnnn, rabbim bana da nasip.etsin. tedaviyle mi oldu
film gibi olmuş valla senin iş süpermiş:) adetten hemen önce demek ki yumurtladınBen oğlumdaki durumu anlatayım size. Beklenen tarihim 4 ekimdi. 11 ekimde kan testinde çıkmadı. 15 ekimde tekrarlandı yine çıkmadı. ve iğne yapıldı adet olmam için. Sonra adet olmayınca 25 ekimde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti. doktor son adet tarihimi 3 hafta ileriye çekti. geç döllenmenin kralını yaşadım
aswencim geçen hafta iş için şehir dışındaydım bakamadım eskiyede. Naptın sen doktorunu?Selam kızlar... Ben mide bulantılarımn altın çağını yaşıyorum resmen hicbisey yiyemez oldum
sizin hikayeniz çok değişikmiş gerçekten. Adet söktürme iğnesi neyseki bebişe işlememiş.Aynen öyle valla. Benim adetlerim çok düzenli değildir. O nedenle benim işler karışık oluyor birz
Doktora gittim canım bebis var ayın 16sinda da kalp atışı için gidicem daha 6 haftalık bebek bende fena bir bulantı yaşatıyor hiç istek yok yemeklere karşı tiksinti var sadece meyve yiyebiliyorum çıkarma da yok gerci yiyemiyorum ki çıkarayim gorunce öğürme geliyoraswencim geçen hafta iş için şehir dışındaydım bakamadım eskiyede. Naptın sen doktorunu?
Hay Allah ya.. yiyemiyor musun yoksa miden de kalmıyor çıkıyor mu??
Oyy maşallahh sağlıkla büyüsün miniğin.Doktora gittim canım bebis var ayın 16sinda da kalp atışı için gidicem daha 6 haftalık bebek bende fena bir bulantı yaşatıyor hiç istek yok yemeklere karşı tiksinti var sadece meyve yiyebiliyorum çıkarma da yok gerci yiyemiyorum ki çıkarayim gorunce öğürme geliyor
Tatlım vajinal ultrason yapmadı değilmi
canım ben varım yaaayaa kızlar benim gibi olan var mı gecikipte idrar testi negatif çıkan ama hamile olduğunu geç öğrenen çok ta umutlanmak istemiuorum ama belirsizlik fena
Evet öyleymiş 3. Aydan sonra rahatlama oluyormuş biseyler yesem çıkarsam anlarm ama o da olmuyor nazlı çıktı bizim bebis teyzesi :)Oyy maşallahh sağlıkla büyüsün miniğin.
Off o bulantı çok zor ablam 2. hamileliğinde yaşadı. 3. ay gibi son buluyor galiba? Allah yardımcın olsun.
Canım bizim aynı gidiyo hamişliğimiz demekkiEvet öyleymiş 3. Aydan sonra rahatlama oluyormuş biseyler yesem çıkarsam anlarm ama o da olmuyor nazlı çıktı bizim bebis teyzesi :)
aaa süpermiş :) Alah razı olsun canım içimi rahatlattın :)Ben oğlumdaki durumu anlatayım size. Beklenen tarihim 4 ekimdi. 11 ekimde kan testinde çıkmadı. 15 ekimde tekrarlandı yine çıkmadı. ve iğne yapıldı adet olmam için. Sonra adet olmayınca 25 ekimde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti. doktor son adet tarihimi 3 hafta ileriye çekti. geç döllenmenin kralını yaşadım
inşallah canım :)canım ben varım yaaaadetten 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu biraz daha sabret inşallah vardır canım
oyyy kıyamam canım yaa yemek için sakın zorlama kendini canım bebeğe yarasın falan diye bebişin neye ihtiyacı varsa onu yiyorsun zatenDoktora gittim canım bebis var ayın 16sinda da kalp atışı için gidicem daha 6 haftalık bebek bende fena bir bulantı yaşatıyor hiç istek yok yemeklere karşı tiksinti var sadece meyve yiyebiliyorum çıkarma da yok gerci yiyemiyorum ki çıkarayim gorunce öğürme geliyor
hayırlısı olsun hakkımızda canım benimde karnım kasıklarım çok ağrıyor ama gelmediKızlaar adetim bile benimle oyun oynuyor 3 saattir toplamda bir damla geldi.. Çözülse de bitse bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?