2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Vuuuu çok enteresan hiç böyle bişey duymamıştım

film gibi olmuş valla senin iş süpermiş:) adetten hemen önce demek ki yumurtladın

aswencim geçen hafta iş için şehir dışındaydım bakamadım eskiyede. Naptın sen doktorunu?

Hay Allah ya.. yiyemiyor musun yoksa miden de kalmıyor çıkıyor mu??
Doktora gittim canım bebis var ayın 16sinda da kalp atışı için gidicem daha 6 haftalık bebek bende fena bir bulantı yaşatıyor hiç istek yok yemeklere karşı tiksinti var sadece meyve yiyebiliyorum çıkarma da yok gerci yiyemiyorum ki çıkarayim gorunce öğürme geliyor

Oyy maşallahh sağlıkla büyüsün miniğin.

Off o bulantı çok zor ablam 2. hamileliğinde yaşadı. 3. ay gibi son buluyor galiba? Allah yardımcın olsun.

Tatlım vajinal ultrason yapmadı değilmi
yaa kızlar benim gibi olan var mı gecikipte idrar testi negatif çıkan ama hamile olduğunu geç öğrenen çok ta umutlanmak istemiuorum ama belirsizlik fena
canım ben varım yaaa adetten 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu biraz daha sabret inşallah vardır canım

Oyy maşallahh sağlıkla büyüsün miniğin.

Off o bulantı çok zor ablam 2. hamileliğinde yaşadı. 3. ay gibi son buluyor galiba? Allah yardımcın olsun.
Evet öyleymiş 3. Aydan sonra rahatlama oluyormuş biseyler yesem çıkarsam anlarm ama o da olmuyor nazlı çıktı bizim bebis teyzesi :)

Evet öyleymiş 3. Aydan sonra rahatlama oluyormuş biseyler yesem çıkarsam anlarm ama o da olmuyor nazlı çıktı bizim bebis teyzesi :)
Canım bizim aynı gidiyo hamişliğimiz demekki ayın 15inde bende kalp atışı için gitçem Allahım o sesi duyarız inşallah

aaa süpermiş :) Alah razı olsun canım içimi rahatlattın :)

oyyy kıyamam canım yaa yemek için sakın zorlama kendini canım bebeğe yarasın falan diye bebişin neye ihtiyacı varsa onu yiyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…