- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Aynen bende canım :)al benden de okadar ilk geceden kalırım korkusuyla dogum kntrle 1 ay önceden baslamıstım
E Ebrtrk o gün doktor kontrolundeyken bile sekme ihtimali var net 14 gün diyemeyiz.. Onun için adet gününden itibaren 11. Gün ve 17. Günler arası gün aşırı denemeler yapılıyor.. Âdet tarihin hamileliğe karar vermeden önceki rutni neyse ona göre belirlersin...Adet günün geçtikten sonra idrar yada kan testi yaparsın. Umarım hayırlı haberler alırsınKızlar size bisey sorcam yumurtlama gününden ondört gün sonra kesin adet mi olunur çünkü ben bu ay çok erken ovulasyon oldu 23 ve 25 inde yumurtlama akintimi gördüm normalde Martin birinde olmam gerekti şimdi yumurtlamadan sonra ondortgunmu saymam gerek adet icin
Teşekkür ederim tatlimm saolE Ebrtrk o gün doktor kontrolundeyken bile sekme ihtimali var net 14 gün diyemeyiz.. Onun için adet gününden itibaren 11. Gün ve 17. Günler arası gün aşırı denemeler yapılıyor.. Âdet tarihin hamileliğe karar vermeden önceki rutni neyse ona göre belirlersin...Adet günün geçtikten sonra idrar yada kan testi yaparsın. Umarım hayırlı haberler alırsın
Adet döngüsü yumurtlamayla çok alakali değil.yumurtlama günleri sapabilir hatta adet olunan ay hic yumurtlanmamis bile olunabilir.yumurtladigin günden eminsen ogün basarili bi ilişki kurulduysa o günden yaklaşık 12 gün sonra hormon idrara geçer.idrar testinde görülebilir.kan tahlilinde görülmesi için 4 5 gün falan beklenir.bu gün sayilari kesindir demiyorum değişiklik olabilirKızlar size bisey sorcam yumurtlama gününden ondört gün sonra kesin adet mi olunur çünkü ben bu ay çok erken ovulasyon oldu 23 ve 25 inde yumurtlama akintimi gördüm normalde Martin birinde olmam gerekti şimdi yumurtlamadan sonra ondortgunmu saymam gerek adet icin
yok demekki hamile kalanlar bebişleri ile ilgileniyordur ayy bzde görecekmiyiz o günleriKızlar yeminle beklemekten sistim ya hamile kalan yok mu aranızda ???
Tesekkurler canimmmAdet döngüsü yumurtlamayla çok alakali değil.yumurtlama günleri sapabilir hatta adet olunan ay hic yumurtlanmamis bile olunabilir.yumurtladigin günden eminsen ogün basarili bi ilişki kurulduysa o günden yaklaşık 12 gün sonra hormon idrara geçer.idrar testinde görülebilir.kan tahlilinde görülmesi için 4 5 gün falan beklenir.bu gün sayilari kesindir demiyorum değişiklik olabilir
Rica ederimTesekkurler canimmm
Valla şu 10gun geçmek bilmeyecek banayok demekki hamile kalanlar bebişleri ile ilgileniyordur ayy bzde görecekmiyiz o günleri
ben senden önce öğreneceğim hadi hakkımızda hayırlısıValla şu 10gun geçmek bilmeyecek banainşallah bizde o günleri goruruz inşallah
varmı belirti peki bat nezamanBende varım arkadaşlar bir kaç aydır istiyorum kısmet belki bu ayadır
Olumlu ya da olumsuz haber et olur muben senden önce öğreneceğim hadi hakkımızda hayırlısı
İyi barı az kalmış yumurtlamaya hayırlısı olsun inşallahBAT 26 mart yani daha yumurtlama olmadı bugünler yumurtlama başlaması lazım
benimde 7 gün falan var canım tabikide yazarımOlumlu ya da olumsuz haber et olur mukac gün kalmıştı senin ?
Bir hafta kalmış inşallah hamilesindir ! Regl belirtisi var mı ??? Bende normalde 10gun önceden başlardı belirtiler şimdi hicbisey yok boş fındık kabuğu gibiyimbenimde 7 gün falan var canım tabikide yazarım
gün asırı değerlendir birde dusunu mümkünse sabaha bırak ilişkidn snra hemen kalkma yani bana hep öyle söyledir bu ay çok dikkat ettm bakalım artık bekliyoruzBAT 26 mart yani daha yumurtlama olmadı bugünler yumurtlama başlaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?