2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar size bisey sorcam yumurtlama gününden ondört gün sonra kesin adet mi olunur çünkü ben bu ay çok erken ovulasyon oldu 23 ve 25 inde yumurtlama akintimi gördüm normalde Martin birinde olmam gerekti şimdi yumurtlamadan sonra ondortgunmu saymam gerek adet icin

E Ebrtrk o gün doktor kontrolundeyken bile sekme ihtimali var net 14 gün diyemeyiz.. Onun için adet gününden itibaren 11. Gün ve 17. Günler arası gün aşırı denemeler yapılıyor.. Âdet tarihin hamileliğe karar vermeden önceki rutni neyse ona göre belirlersin...Adet günün geçtikten sonra idrar yada kan testi yaparsın. Umarım hayırlı haberler alırsın

Teşekkür ederim tatlimm saol

Adet döngüsü yumurtlamayla çok alakali değil.yumurtlama günleri sapabilir hatta adet olunan ay hic yumurtlanmamis bile olunabilir.yumurtladigin günden eminsen ogün basarili bi ilişki kurulduysa o günden yaklaşık 12 gün sonra hormon idrara geçer.idrar testinde görülebilir.kan tahlilinde görülmesi için 4 5 gün falan beklenir.bu gün sayilari kesindir demiyorum değişiklik olabilir

Tesekkurler canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…