- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.621
insallah canım benim duyarız da rahat ederiz[/QUOTE]QUOTE="g_mutlu, post: 45924457, member: 623727"]Canım bizim aynı gidiyo hamişliğimiz demekkiayın 15inde bende kalp atışı için gitçem Allahım o sesi duyarız inşallah
Tamam canım ama bu böyle ne kdr gider merak ediyorumoyyy kıyamam canım yaa yemek için sakın zorlama kendini canım bebeğe yarasın falan diye bebişin neye ihtiyacı varsa onu yiyorsun zaten
En geç 4. Ayda biter inşaAllah canım ama normalde 3. Ayda rahatlarsınTamam canım ama bu böyle ne kdr gider merak ediyorum
Seninki yine tatlı heyecan benim 2 gün geçti karnım Kasıklarım ara ara ağrıyor ama test negatif ya çok stres oldum hiçbir şey düşünemez oldum
adet oldm diye sevinmiştim şimdi de sokulmek bilmedi gelmiyor. Karnım ağrıyor akşama kadar gelir sanırım. Benim sat 5 nisan telefonuma kaydettim bile:)Seninki yine tatlı heyecan benim 2 gün geçti karnım Kasıklarım ara ara ağrıyor ama test negatif ya çok stres oldum hiçbir şey düşünemez oldum
Bende dün kaybetmiştim devamı gelmeyince sildim offf belirsizlik çok fena beynim eridi resmenadet oldm diye sevinmiştim şimdi de sokulmek bilmedi gelmiyor. Karnım ağrıyor akşama kadar gelir sanırım. Benim sat 5 nisan telefonuma kaydettim bile:)
karnım adet olmuşum gibi ağrıyor böyle bir durum da ilk kez oldu normalde hemen boşalır..hayırlısı olsun hakkımızda canım benimde karnım kasıklarım çok ağrıyor ama gelmedi
Ayyy inşallah hayırlı haberler alırsın bizede yazarsınkızlarrr dua edin bana nolur işten izin alabildim yarın sabah gidip kan vericem inşallah pozitif çıkar
Canım devlettemi vereceksin kanıkızlarrr dua edin bana nolur işten izin alabildim yarın sabah gidip kan vericem inşallah pozitif çıkar
sağlık ocağına gidicem inşallah canımCanım devlettemi vereceksin kanı
Eğer özele gitme şansın varsa izin almana gerek yok akşamda gidebilirsinsağlık ocağına gidicem inşallah canım
bilmem ki
Ben ilk doğumum sezeryan olduğu halde takmıştım bundada takarım allah izin verirseKızlar çok alakasız olacak ama doğumdan sonra korse takacakmısınız? Ben ilk doğumumda geç kalmıştım. Bunda erkenden takmayı düşünüyorum.
kızlarrr dua edin bana nolur işten izin alabildim yarın sabah gidip kan vericem inşallah pozitif çıkar
benimde aynı karnım çok ağrıyor ama gelen yok normalde dünkü gibi geldikten sonra hemen sökülürdü hayırlısı inşallahkarnım adet olmuşum gibi ağrıyor böyle bir durum da ilk kez oldu normalde hemen boşalır..
Göbüş kalmışmıydı peki bende normal doğum olmasına ragmen azıcık kalmıstı. Ama bazı kullananlara bakıyorum doğum yapmış diyemezsin maşallahBen ilk doğumum sezeryan olduğu halde takmıştım bundada takarım allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?