- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.641
acilde yaparlarmı bilmiyorum yaşadığım yerde özel yok canımEğer özele gitme şansın varsa izin almana gerek yok akşamda gidebilirsin
ben ilk doğumumda korse takmadım ama bağlamışlardı karnımı bez gibi bişiyle hiçde sarkma falan olmadıKızlar çok alakasız olacak ama doğumdan sonra korse takacakmısınız? Ben ilk doğumumda geç kalmıştım. Bunda erkenden takmayı düşünüyorum.
Çok olmamakla birlikte hafif kalmıştı ama sonrasında kilo almıştım geçen sene diyet yaptım 16 kilo verdim :)Göbüş kalmışmıydı peki bende normal doğum olmasına ragmen azıcık kalmıstı. Ama bazı kullananlara bakıyorum doğum yapmış diyemezsin maşallah
amin canım cümlemizin inşallah :)Allah duymak istediklerini duyursun sana inşallah. Gönlünden geçeni kucağına versin :)
Hee anladım arayıp hastaneyi sorsanaacilde yaparlarmı bilmiyorum yaşadığım yerde özel yok canım
ohhh maşallah iradeli hatun :))Çok olmamakla birlikte hafif kalmıştı ama sonrasında kilo almıştım geçen sene diyet yaptım 16 kilo verdim :)
Maşallah sezeryana göre az kalmış olması süper çünküÇok olmamakla birlikte hafif kalmıştı ama sonrasında kilo almıştım geçen sene diyet yaptım 16 kilo verdim :)
yok canım yaa sevmiyorum çetrefilli işleri ben aslında daha beklemek isterdim ama dayanamıycamHee anladım arayıp hastaneyi sorsana
İnşallah canım pozitif çıkar da o mutluluğu yaşarsınkızlarrr dua edin bana nolur işten izin alabildim yarın sabah gidip kan vericem inşallah pozitif çıkar
amin canım inşallah :)İnşallah canım pozitif çıkar da o mutluluğu yaşarsın
güzel haberlerini beklliyorum canımmamin canım inşallah :)
İnşallah canım çok heyecanlıyım :))güzel haberlerini beklliyorum canımm
allah Allah neden öyle oldu ki acaba ? Şaşmaz mi adetin ? Belki stresten oldu ?Seninki yine tatlı heyecan benim 2 gün geçti karnım Kasıklarım ara ara ağrıyor ama test negatif ya çok stres oldum hiçbir şey düşünemez oldum
Hiç şaşmadı bugüne kadar ne mevsim dönümlerinde ne stresten neden böyle oldu bilmiyorum canım yarın belli olcak artık testin sonucuna göre hayırlısı ile bebiş vardır inşaAllahallah Allah neden öyle oldu ki acaba ? Şaşmaz mi adetin ? Belki stresten oldu ?
Hayırlısı olsun canım sanırım bizim psikolojimiz hamile kaldı bizden önce bi daha ki aya da biz inşaAllah :) benimde testten umudum yokta belirsizliği sevmiyorum netleşsin artıkKızlarrr tamamen adet oldum az önce sokuldu yani.
son Bi umut sen yaptır canım benim senden umudum çok:)Hayırlısı olsun canım sanırım bizim psikolojimiz hamile kaldı bizden önce bi daha ki aya da biz inşaAllah :) benimde testten umudum yokta belirsizliği sevmiyorum netleşsin artık
Sen tamamen oldunmu canımson Bi umut sen yaptır canım benim senden umudum çok:)
İnşallah çıkar canım çok istiyorumson Bi umut sen yaptır canım benim senden umudum çok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?