- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.661
Olmaz canım merak etme sakın ol su içKorktum ya bişey olmaz dimiiii
Anlıyorum canım ama bebise bisey olmaz sakın ol korkudan girmiş o ağrı rahime ben sabaha doğru bir rüya gordum kendime gelemedim olsa bana olurdu içini ferah tut canımTamam ya korkuyom işte canım ya
Benimde 6 haftalık canım sakin ol lutfen kotuyu çağırma belki rahim genişliyor o anda kedilere denk geldi benimde rahim genişlemesi zamanında rahim ağrısı çektim 2 gün yattımKasıgımla rahim ime vuruyor ağrıda bugün hiç yoktu odanın korkuyorum daha yeni hamileyim 5 haftalık falan
Canim adetten 9 gün sonra demişsin ondan önce hiç beta hcg ne baktirdinmi? Benim adetin 1 gün geçti 1.7 çıktı ama adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi bendeki? Surecini biraz anlatirmisin bana?canım ben varım yaaaadetten 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu biraz daha sabret inşallah vardır canım
Amin Rabbime mm yar ve yardımcımız önce hamilelerin sonra da tüm islam aleminin yardımcısı olsun.aminnBen bugün öğrendim mart ayında hamile kaldığımı. 3. ayımızdı. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Bol bol dua edelim birbirimize rabbim hamilelerin duasını kabul eder. Ülkemize de dirlik düzen gelsin çok dua edelim. X partili Y partili olmak önemli değil, sokağa çıkmaya korkmadığımız bir ülke ve dünya için dua edelim. Rabbim ülkemize bir an önce refah nasip etsin, amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?