2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar ben de hamileyim.şimdi yolda giderken birden bi sürü kedi sesi ve birden önüme çıktılar çok ama çok korktum bişey olurmu ya hafiften rahim ağrım var suanda

Kasıgımla rahim ime vuruyor ağrıda bugün hiç yoktu odanın korkuyorum daha yeni hamileyim 5 haftalık falan
Benimde 6 haftalık canım sakin ol lutfen kotuyu çağırma belki rahim genişliyor o anda kedilere denk geldi benimde rahim genişlemesi zamanında rahim ağrısı çektim 2 gün yattım

canım ben varım yaaa adetten 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu biraz daha sabret inşallah vardır canım
Canim adetten 9 gün sonra demişsin ondan önce hiç beta hcg ne baktirdinmi? Benim adetin 1 gün geçti 1.7 çıktı ama adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi bendeki? Surecini biraz anlatirmisin bana?

inş canım benim tek tebennim herşeyi kafaya çok takıyorum sıkıntı stres ailecek sıkıntılar tek mesele çocuk olsa keşke msjın içins sagol bitanem dua et ne olur çok ihtiyacım var

Ben bugün öğrendim mart ayında hamile kaldığımı. 3. ayımızdı. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Bol bol dua edelim birbirimize rabbim hamilelerin duasını kabul eder. Ülkemize de dirlik düzen gelsin çok dua edelim. X partili Y partili olmak önemli değil, sokağa çıkmaya korkmadığımız bir ülke ve dünya için dua edelim. Rabbim ülkemize bir an önce refah nasip etsin, amin...

Amin Rabbime mm yar ve yardımcımız önce hamilelerin sonra da tüm islam aleminin yardımcısı olsun.aminn

Kızlar ben bugün beta kan tahlili yaptım.sonucunu aldım 9131 çıktı yalnız doktora henüz gitmedim haftaya randevum var adetim 26 subatti enson şimdi 26 martta olmam lazımdı yalniz 10 gün geçti sizce kaç haftalık olabilir ve sonuç haftasına göre yüksek mi merak ediyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…