- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.681
Canım inşallah vardır öncelikle, adetime 4 gün kala falan idrar testi yaptım çıkmadı, adet tarihimden 4 gün sonra kan tahlili verdim 3,7 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor şu an birşey görünmüyor ama testi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ben 3 gün sonra idrar testini yeniledim çok hafif belli 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım daha net gördüm 2.çizgiyi. Ertesi gün doktora 2-3 kez idrar testi yaptım iki çizgi gördüm onun için geldim dedim çünki bir hafta dolmamıştı. Sonucum o gün 114.7 çıktıCanim adetten 9 gün sonra demişsin ondan önce hiç beta hcg ne baktirdinmi? Benim adetin 1 gün geçti 1.7 çıktı ama adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi bendeki? Surecini biraz anlatirmisin bana?
Canım o senin hormonlarınla alakalı güzel yükselmiş 5 yada 6 haftalık olabilirsin, benim cuma günü 10 binlerdeydi 2 ye katladığını düşünürsek pazar günü 20bin ve bugün 40bin olması lazım ama benim 6 haftalık çıktı. Güzel olduğunu söylicek doktorunda merak etmeKızlar ben bugün beta kan tahlili yaptım.sonucunu aldım 9131 çıktı yalnız doktora henüz gitmedim haftaya randevum var adetim 26 subatti enson şimdi 26 martta olmam lazımdı yalniz 10 gün geçti sizce kaç haftalık olabilir ve sonuç haftasına göre yüksek mi merak ediyorum kızlar
İkiz değildir demiCanım o senin hormonlarınla alakalı güzel yükselmiş 5 yada 6 haftalık olabilirsin, benim cuma günü 10 binlerdeydi 2 ye katladığını düşünürsek pazar günü 20bin ve bugün 40bin olması lazım ama benim 6 haftalık çıktı. Güzel olduğunu söylicek doktorunda merak etmebunları kafana takma artık keseni görürsün inşallah
yok canımm ye gitsin:)Kızlar kırmızı pancar çiğ yenmesini n bir zararı yoktur dimii kıvırcık ve havuçları affınıza sığınıyorum maydanoz düşüge sebep oluyor diye duymuştum da bunun yoktur dimi bi etkosi
İnşallah canım :)
ayy bende heyecanlandım bak şimdi:))) Allahım inşallah güzel haberler almayı nasip eder..Günaydın kızlarrr sağlık ocağındayım çok heyecanlıyım yaa gününüz hayırlı bereketli olsun inşaAllah :)
sonuç kısmı boş değilse , 0,000 yazıyorsa negatiftir. testin hassasiyetiyle ilgili oluyor bazen o durum.arkadaslar merhaba, dun saglik ocaginda kan testi yaptirdim. sonuc 0.00 diyor referans araligi 0.5-5 yaziyor.
bu sonuc dogru mu sizce? negatif de olsa cok az kanimizda hcg hormonu var diye biliyordum. gecen ay da negatif cikmisti ama kanimda biraz bch vardi. sonuc oglen 1 de aciklancak demislerdi ben yine de bakmak istedim acaba tam yuklenmedi mi sonuclar ya da dogru mu? daha once saglik ocaginda kan testi yaptiran varsa cevap verirse sevinirim.
Insanlah canim guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarrr sağlık ocağındayım çok heyecanlıyım yaa gününüz hayırlı bereketli olsun inşaAllah :)
Canım onu bilemiyorum ikiz gebeliklerde beta-hcg çoğu kişi yazmış kiminin 250 lerde çıkıp ikiz olduğunu öğrenen var kimininde 3000 değer çıkıp ikiz olduğunu öğrenen var. Gen meselesi bence bu. Hayırlısı olsun canım, dün ultrason bakılırken sanki iki kese varmış gibi geldi bana ama doktor bwnden daha iyi bilir tabiki tek var dedi. Bence hcg alakası yok ama kısmet tabiİkiz değildir demi
evet canım senin hcg de yüksekti. çogul gebelik olabilir diye düşündük ama demekki pek de hcg ile ilgisi yokmuş. Bakalım aralık annelerinde ikiz bebekli anne olacakmı?:)Canım onu bilemiyorum ikiz gebeliklerde beta-hcg çoğu kişi yazmış kiminin 250 lerde çıkıp ikiz olduğunu öğrenen var kimininde 3000 değer çıkıp ikiz olduğunu öğrenen var. Gen meselesi bence bu. Hayırlısı olsun canım, dün ultrason bakılırken sanki iki kese varmış gibi geldi bana ama doktor bwnden daha iyi bilir tabiki tek var dedi. Bence hcg alakası yok ama kısmet tabi
Senden haber bekliyoruz canımGünaydın kızlarrr sağlık ocağındayım çok heyecanlıyım yaa gününüz hayırlı bereketli olsun inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?