2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canim adetten 9 gün sonra demişsin ondan önce hiç beta hcg ne baktirdinmi? Benim adetin 1 gün geçti 1.7 çıktı ama adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi bendeki? Surecini biraz anlatirmisin bana?
Canım inşallah vardır öncelikle, adetime 4 gün kala falan idrar testi yaptım çıkmadı, adet tarihimden 4 gün sonra kan tahlili verdim 3,7 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor şu an birşey görünmüyor ama testi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ben 3 gün sonra idrar testini yeniledim çok hafif belli 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım daha net gördüm 2.çizgiyi. Ertesi gün doktora 2-3 kez idrar testi yaptım iki çizgi gördüm onun için geldim dedim çünki bir hafta dolmamıştı. Sonucum o gün 114.7 çıktı bir gün sonra 160, iki gün sonra 378 çıktı bir hafta sonrada 10658,6 çıktı. Böyle oldu tatlım ama bugün ultrasonda keseyi gördük 6+1 günlüğüm. Takvimden bakınca normal olması gereken tarihte döllenme olmuş ama niye bukadar geç çıktı anlamadım yani. Hayırlısı olaun canım azıcık uzun yazdım her ayrıntısıylaa

Canım o senin hormonlarınla alakalı güzel yükselmiş 5 yada 6 haftalık olabilirsin, benim cuma günü 10 binlerdeydi 2 ye katladığını düşünürsek pazar günü 20bin ve bugün 40bin olması lazım ama benim 6 haftalık çıktı. Güzel olduğunu söylicek doktorunda merak etme bunları kafana takma artık keseni görürsün inşallah

Kızlar kırmızı pancar çiğ yenmesini n bir zararı yoktur dimii kıvırcık ve havuçları affınıza sığınıyorum maydanoz düşüge sebep oluyor diye duymuştum da bunun yoktur dimi bi etkosi

İkiz değildir demi

arkadaslar merhaba, dun saglik ocaginda kan testi yaptirdim. sonuc 0.00 diyor referans araligi 0.5-5 yaziyor.
bu sonuc dogru mu sizce? negatif de olsa cok az kanimizda hcg hormonu var diye biliyordum. gecen ay da negatif cikmisti ama kanimda biraz bch vardi. sonuc oglen 1 de aciklancak demislerdi ben yine de bakmak istedim acaba tam yuklenmedi mi sonuclar ya da dogru mu? daha once saglik ocaginda kan testi yaptiran varsa cevap verirse sevinirim.

sonuç kısmı boş değilse , 0,000 yazıyorsa negatiftir. testin hassasiyetiyle ilgili oluyor bazen o durum.

İkiz değildir demi
Canım onu bilemiyorum ikiz gebeliklerde beta-hcg çoğu kişi yazmış kiminin 250 lerde çıkıp ikiz olduğunu öğrenen var kimininde 3000 değer çıkıp ikiz olduğunu öğrenen var. Gen meselesi bence bu. Hayırlısı olsun canım, dün ultrason bakılırken sanki iki kese varmış gibi geldi bana ama doktor bwnden daha iyi bilir tabiki tek var dedi. Bence hcg alakası yok ama kısmet tabi

evet canım senin hcg de yüksekti. çogul gebelik olabilir diye düşündük ama demekki pek de hcg ile ilgisi yokmuş. Bakalım aralık annelerinde ikiz bebekli anne olacakmı?:)

Kızlaarrr günaydın buarada herkesee Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa bugün o güzellikleri yaşatsın hepimize Bugün midem acayip bulanıyo sevinsemmi üzülsemmi bilemedim bulanması herşeyin yolunda olduğunu gösterirmiş ama durup durup geliyoo inşallah geçicek bugünlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…