2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

evet canım senin hcg de yüksekti. çogul gebelik olabilir diye düşündük ama demekki pek de hcg ile ilgisi yokmuş. Bakalım aralık annelerinde ikiz bebekli anne olacakmı?:)
Bakalım canım nasibimizde ikiz evlat varsa büyütücez, yoksada tekiyle yetincez aman sağlıklı olsunlarda eşimin tarafında varmış teyzelerinde amcalarında ben hala ümitliyim ama nasip dediğim gibi senin mide durumları nasıl bulantı başladımı?

Günaydın kızlar bende bugün öğleden sonra ilk defa doktora gidicem inşallah keseyi görür vajinal ultrsasona gerek kalmaz. Dualarınızda beni unutmayın
Günaydın canım görür keseyi inşallah ama idrara sıkışık git yoksa görünmeyebilir, cuma günü benim o şekilde oldu kese göründü ama tam anlamıyla değil, ancak dün gördük, vajinal ultrasonda yaptırma bemce ama tabi sen bilirsin. Yan etkisi falan olmasın yanii

Günaydın herkese... İkiz genler anneden kıza geçiyor cnm. Yani anne anneannede falan varsa... Hayırlısı yine de Rabbim bilir tabi ki. Güze l bir gün olsun güzel haberler alalım hayırlısıyla..

Günaydın kızlar bende bugün öğleden sonra ilk defa doktora gidicem inşallah keseyi görür vajinal ultrsasona gerek kalmaz. Dualarınızda beni unutmayın
canımm inanıyorumki minnak keseyi görüp gelceksin:) vajinal ultrasondan da korkma hiçbirşey olmaz.bebeklerimiz sağlıklı olsunda katlanırız ne yapalım:))

gariptir ama şu 1 saattir garip oldu midem. ama suçluyu biliyorum çok su içtim o da midemi bulandırdı:)) İlk hamileligimde de sabahları çok susuyor oluyordum hemen su içiyordum sonra hemen çıkarmaya:) demekki hamileliğimde çok su midemi bir hoş yapıyor:)

canımm inanıyorumki minnak keseyi görüp gelceksin:) vajinal ultrasondan da korkma hiçbirşey olmaz.bebeklerimiz sağlıklı olsunda katlanırız ne yapalım:))
Kızlar sonuç yarın öğleden sonraymış nasıl sabredicem bilmiyorum :) teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için hayırlı güzel sonuçlar olur inşaAllah çok heyecanlıyım :))

Günaydın herkese... İkiz genler anneden kıza geçiyor cnm. Yani anne anneannede falan varsa... Hayırlısı yine de Rabbim bilir tabi ki. Güze l bir gün olsun güzel haberler alalım hayırlısıyla..
doğru diyorsun evet ikiz genler anne tarafından gelecek. erkegin ikiz gebelikte bir rolü yok. olsaydı süper olurdu:) eşimin annesi ikiz:)) benimde annemin ananesi ikiz ama o bizi bulurmu bilemem:)

Kızlar sonuç yarın öğleden sonraymış nasıl sabredicem bilmiyorum :) teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için hayırlı güzel sonuçlar olur inşaAllah çok heyecanlıyım :))

ben de dun gittim bugun oglen cikmasi gerekiyordu sonucumun, sabah 8.30 gibi internetten baktim, 0.00 gorunuyor degerim, daha onceki testlerim negatif olmasina tagmen az da olsa cikmisti, galiba testle ilgili bir durum, sabahtan internetten bakarsan da cikiyor yani.

Hmmm öylemii canım ben baba tarafından geçiyo diye duymuştum tabi nasip kısmet hayırlısı olsun

Kızlar aile hekimim adet döngümü kaydetti sonra yumurtladığım günleri yazdık geç yumurtlamışsın idrarda çıkmaması normal dedi sonucun düşük çıkarsa endişelenme sakın negatif bile çıkabilir negatif olursa ve kanamam gelmezse 1 hafta sonra tekrar yapıcakmışız hayırlısı inşaAllah :)

Hadi hayırlısı olsun

Kızlar aile hekimim adet döngümü kaydetti sonra yumurtladığım günleri yazdık geç yumurtlamışsın idrarda çıkmaması normal dedi sonucun düşük çıkarsa endişelenme sakın negatif bile çıkabilir negatif olursa ve kanamam gelmezse 1 hafta sonra tekrar yapıcakmışız hayırlısı inşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…