2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar sonuç yarın öğleden sonraymış nasıl sabredicem bilmiyorum :) teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için hayırlı güzel sonuçlar olur inşaAllah çok heyecanlıyım :))
Canım bizim burda sabah verdiğinde kanı öğlen 3-3,5 gibi çıkıyo. Çok geç çıkıyo sonuçlar insan çatlar meraktan Akşama doğru internetten de bakabilirsin sonucuna. Diğer arkadaşında dediği gibi yarın sabahta. İnşallah olumlu olur canım

İnternetten nasıl bakıyorsunuz

Kizlarrr dun sari akintim bir defa geldi bugünde ayni akinti geldi? Neden acaba bata 3 gün var
Canım inşallah vardır bebiş sulu akıntı ıslanma tarzında bi akıntı oluyomu? Ve göğüsler ne alemde?? Ayyyy inşallah canım seninde haberini alırız

Ben doktora sordum sonuçlara internet ten de bakılıyomuş nasıl yapıcam diye e nabız dan bakıyorlar e devlet şifren varsa sende bakabilirsin dedi ama edevlet şifrem yok ki

cnm maşallah 10 gün gecikmeyle bu değer çok çok iyi hayırlı hamilelikler dilerim..

Canım inşallah vardır bebiş sulu akıntı ıslanma tarzında bi akıntı oluyomu? Ve göğüsler ne alemde?? Ayyyy inşallah canım seninde haberini alırız
İslak bir akinti canim goguslerde hic bir hassasiyet yok tek akintim var daha önce hic boyle akintim olmadi hamilelik suphem yok canim belirtiler sifir ama umudumu yitirmek istemiyorum.

Ben doktora sordum sonuçlara internet ten de bakılıyomuş nasıl yapıcam diye e nabız dan bakıyorlar e devlet şifren varsa sende bakabilirsin dedi ama edevlet şifrem yok ki
aile hekimine gittiysen eğer o sana beta tahlili isteğini bilgisayarına girdiğinde bi şifre vermesi gerekiyor, ama genelde vermiyorlar senin özellikle istemen lazımdı , o şifreyle internetten sonucunu görebiliyorsun..

e-devlet sifresiyle alakasi yok ki. vergi mi sorguluyoruz :)

http://www.tahlilsonuclari.gen.tr/saglik-ocagi-asm/

burdan bulundugunuz ili secin, sonra tcnizi girin bir de size kayit no vermeleri lazim bakabilmeniz icin herkesin oluyor da sizinle paylasmamis olabilirler. o numarayi isterseniz soyluyorlar, o sekilde bakiyorsunuz.

aile hekimine gittiysen eğer o sana beta tahlili isteğini bilgisayarına girdiğinde bi şifre vermesi gerekiyor, ama genelde vermiyorlar senin özellikle istemen lazımdı , o şifreyle internetten sonucunu görebiliyorsun..
Hımm sordum ama bu şekilde söyledi neyse canım geçti artık yarın a kadar bekliycem

ben ilk hamileliğimde regl olmam gereken gün gitmiştim kan vermeye, değerim 476 çıkmıştı 2 hafta sonra iki kese göründü ikiz olduğunu öğrenmiştik.. değerler hormonlarla ve döllenme zamanıyla alakalı bir durum, kişiler arasında kıyaslama pek doğru değil kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor cnm..

Kullanıcı adı tc kimlik numarası mı adım soyadım mı canım
Canım kan tahlili verirken bi barkod yapıştırıyolar tüpe, diğerinide sana veriyolar o barkod numarasını yazıcaksın, eğer bermemişlerse sağlık ocağını ara iste barkod numaranı.

sizin ailede ikiz varmıydı?

Canım dünden beri bulanıyo ama durup durup. Dün akşam eşim dışarda yiyelim uğraşma dedi ama nerrdeee yiyemedimki. Sabahta anca 1 dilim ekmek ve kaşar payniri hafifletti ilaç içmek için yedim zaten yoksa gitmiyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…