- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.721
Canım bizim burda sabah verdiğinde kanı öğlen 3-3,5 gibi çıkıyo. Çok geç çıkıyo sonuçlar insan çatlar meraktanKızlar sonuç yarın öğleden sonraymış nasıl sabredicem bilmiyorum :) teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için hayırlı güzel sonuçlar olur inşaAllah çok heyecanlıyım :))
İnternetten nasıl bakıyorsunuzben de dun gittim bugun oglen cikmasi gerekiyordu sonucumun, sabah 8.30 gibi internetten baktim, 0.00 gorunuyor degerim, daha onceki testlerim negatif olmasina tagmen az da olsa cikmisti, galiba testle ilgili bir durum, sabahtan internetten bakarsan da cikiyor yani.
Canım inşallah vardır bebiş sulu akıntı ıslanma tarzında bi akıntı oluyomu? Ve göğüsler ne alemde?? Ayyyy inşallah canım seninde haberini alırızKizlarrr dun sari akintim bir defa geldi bugünde ayni akinti geldi? Neden acaba bata 3 gün var
cnm maşallah 10 gün gecikmeyle bu değer çok çok iyi hayırlı hamilelikler dilerim..Kızlar ben bugün beta kan tahlili yaptım.sonucunu aldım 9131 çıktı yalnız doktora henüz gitmedim haftaya randevum var adetim 26 subatti enson şimdi 26 martta olmam lazımdı yalniz 10 gün geçti sizce kaç haftalık olabilir ve sonuç haftasına göre yüksek mi merak ediyorum kızlar
İslak bir akinti canim goguslerde hic bir hassasiyet yokCanım inşallah vardır bebiş sulu akıntı ıslanma tarzında bi akıntı oluyomu? Ve göğüsler ne alemde?? Ayyyy inşallah canım seninde haberini alırız
aile hekimine gittiysen eğer o sana beta tahlili isteğini bilgisayarına girdiğinde bi şifre vermesi gerekiyor, ama genelde vermiyorlar senin özellikle istemen lazımdı , o şifreyle internetten sonucunu görebiliyorsun..Ben doktora sordum sonuçlara internet ten de bakılıyomuş nasıl yapıcam diye e nabız dan bakıyorlar e devlet şifren varsa sende bakabilirsin dedi ama edevlet şifrem yok ki
Ben doktora sordum sonuçlara internet ten de bakılıyomuş nasıl yapıcam diye e nabız dan bakıyorlar e devlet şifren varsa sende bakabilirsin dedi ama edevlet şifrem yok ki
Hımm sordum ama bu şekilde söyledi neyse canım geçti artık yarın a kadar bekliycemaile hekimine gittiysen eğer o sana beta tahlili isteğini bilgisayarına girdiğinde bi şifre vermesi gerekiyor, ama genelde vermiyorlar senin özellikle istemen lazımdı , o şifreyle internetten sonucunu görebiliyorsun..
Anladım canım çok sağol geçti artık bekliycem yapcak bişi yoke-devlet sifresiyle alakasi yok ki. vergi mi sorguluyoruz :)
http://www.tahlilsonuclari.gen.tr/saglik-ocagi-asm/
burdan bulundugunuz ili secin, sonra tcnizi girin bir de size kayit no vermeleri lazim bakabilmeniz icin herkesin oluyor da sizinle paylasmamis olabilirler. o numarayi isterseniz soyluyorlar, o sekilde bakiyorsunuz.
Kullanıcı adı tc kimlik numarası mı adım soyadım mı canıme-devlet sifresiyle alakasi yok ki. vergi mi sorguluyoruz :)
http://www.tahlilsonuclari.gen.tr/saglik-ocagi-asm/
burdan bulundugunuz ili secin, sonra tcnizi girin bir de size kayit no vermeleri lazim bakabilmeniz icin herkesin oluyor da sizinle paylasmamis olabilirler. o numarayi isterseniz soyluyorlar, o sekilde bakiyorsunuz.
ben ilk hamileliğimde regl olmam gereken gün gitmiştim kan vermeye, değerim 476 çıkmıştı 2 hafta sonra iki kese göründü ikiz olduğunu öğrenmiştik.. değerler hormonlarla ve döllenme zamanıyla alakalı bir durum, kişiler arasında kıyaslama pek doğru değil kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor cnm..Bakalım canım nasibimizde ikiz evlat varsa büyütücez, yoksada tekiyle yetincez aman sağlıklı olsunlardaeşimin tarafında varmış teyzelerinde amcalarında ben hala ümitliyim ama nasip dediğim gibi senin mide durumları nasıl bulantı başladımı?
Canım kan tahlili verirken bi barkod yapıştırıyolar tüpe, diğerinide sana veriyolar o barkod numarasını yazıcaksın, eğer bermemişlerse sağlık ocağını ara iste barkod numaranı.Kullanıcı adı tc kimlik numarası mı adım soyadım mı canım
sizin ailede ikiz varmıydı?ben ilk hamileliğimde regl olmam gereken gün gitmiştim kan vermeye, değerim 476 çıkmıştı 2 hafta sonra iki kese göründü ikiz olduğunu öğrenmiştik.. değerler hormonlarla ve döllenme zamanıyla alakalı bir durum, kişiler arasında kıyaslama pek doğru değil kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor cnm..
Canım dünden beri bulanıyo ama durup durup. Dün akşam eşim dışarda yiyelim uğraşma dedi ama nerrdeee yiyemedimki. Sabahta anca 1 dilim ekmek ve kaşar payniri hafifletti ilaç içmek için yedim zaten yoksa gitmiyo malesefgariptir ama şu 1 saattir garip oldu midem. ama suçluyu biliyorum çok su içtim o da midemi bulandırdı:)) İlk hamileligimde de sabahları çok susuyor oluyordum hemen su içiyordum sonra hemen çıkarmaya:) demekki hamileliğimde çok su midemi bir hoş yapıyor:)
Canım bende sağlık ocağında yaptırdım doktor bir şifre verdi. Sonra halksagligi sitesinden sonuçları aldım
Kullanıcı adı tc kimlik numarası mı adım soyadım mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?