2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

İslak bir akinti canim goguslerde hic bir hassasiyet yok tek akintim var daha önce hic boyle akintim olmadi hamilelik suphem yok canim belirtiler sifir ama umudumu yitirmek istemiyorum.
Canım herkeste aynı belirtiler olacak diye bi kaide yok. Ama bu ıslak akıntı beni şüphelendirdi doğrusu zaten kırmızı kartı görmeden ümidini kaybetme, herzaman bi ümit bi ışık vardır hayırlısıyla bakalım

Hımm sordum ama bu şekilde söyledi neyse canım geçti artık yarın a kadar bekliycem
evet senin sıran geçip kaydını kapatıp diğer hastaya geçtiğinde o şifre otomatik siliniyor yani sonrasında vermesi imkansız sen dr.un yanındayken kayıt ekranın açıkken verebilirdi sadece.. neyse artık mecbur bekleyeceksin yarına kadar.

Allah allah bizim burda işler farklı yürüyo demekki hem sağlık ocağında hem devlet hastanesinde kan tüpüne yapıştırmış oldukları barkodları verdiler ve internettn baktığımda da çıktı öyle şifre falan hiç vermediler. Neyse yarına şunun şurasında ne kaldı ki???

Selam tatlım, bana da dün iki kese gibi geldi ama, yok tek diyo doktor, onlar daha iyi biliyo haklısın hayırlısı ya 7.haftadan sonra bile olabiliyomuş 2.kese :)))))

:)) bizim bura İstanbul sizin ora nere ? demek her ilde prosedür farklı

Ayy heyecandan cevaplaya basıp yazmışım
canım sen adet olmadığına göre ihtimalin iyice yükseldi:)) hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın. Ben bugün daha iyiyim dun moralim çok kotuydu ama sonra düşündüm insanlar yıllarca bekliyor ve dünya tatlısı bir kızım var zamanı gelince ve kaderimize varsa ikinci evladımızı alırım kucağıma.

Nasip canım da bu hamilelik günlüğünü nasıl yaptın canim

lekelenmem oldu canım az önce karnımda ağrıyor moralim bozuldu sanırım adetim geliyor inşallah dünkü gibi olur gerisi gelmez yerleşme kanamasıdır bunlar

yaa kızlar kırmızı lekelenmem oldu yine çok moralim bozuldu karnım da ağrıyor

moralini bozma, stres üzüntü her kötü şeyin başlangıcı.Hoş meslek itibariyle (muhasebeci olduğunuz kalmış aklımda, meslektaşız) stressiz bir günününüzn geçmesi pek mümkün değil. Her şeyin hayırlısı.İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun

sağol canım rahat olmaya çalışıcam sonuç negatifte olsa moral bozmak yok çalışmalar devam sağlık olsun yeter ki :)

Selam tatlım, bana da dün iki kese gibi geldi ama, yok tek diyo doktor, onlar daha iyi biliyo haklısın hayırlısı ya 7.haftadan sonra bile olabiliyomuş 2.kese :)))))
Canım dünmüydü senin kontrolünde? Kaç haftalık çıktı senin ve kaç mm çıktı. Seninle hemen hemen aynı günlerde öğrenmiştik hamişliğimizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…