2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yerleşme kanaması kaç gün oluyor nasıl oluyor kızlar oğlumda olmamıştı hiç bilmiyorum
Canım burda bi arkadaş yazmıştı aswen di sanırım normal adet gördüğü gün sayısı 3 günmüş, bu ay adet olacağı o 3 gün boyunca hafif lekelenmeler gelmiş ve bidahada gelmemiş, gelen kahverengimi yoksa açık pembemi? Yada adet olacağın zaman bu şekildemi başlar onları bi düşün? O arkadaşın kpyu kahverengi gelmiş akıntısı

kırmızıydı canım ben adet olacağım zaman önce kahverengi lekelerim gelir sonra kırmızıya döner bu sarı akıntının içinde kırmızı kan şeklindeydi

bak böyle deme asla umud kalmama dye bişe olmaz her daim bi umut bi beklenti olmalı ki vardırda zaten içimden öyle geçiyo ama hadi hayırlısı bacum :)
hayırlısı canım yoksa da çalışmalara son hız devam sağlık olsun yeter ki zaten 2 aydır istiyoruz da geçen ay ilk denememizdi

sen naptın kan vercektin bugün canım
he verecedim ama aksam eşim yanıma geldi perşembe gdelim dedi bnde bozuk attım tabi bnm içimden öyle geciyo dedi kandil ya hem perşembe gdelim kırma bni dedi kıramadım bnde yarın gidicez adam cok rhat he anlamadım bende ikidir yarın yarın oyalıyo bni meğerse perşembe gidesi varmış bnde kıramadım napim bklicem bi gün daha hoş yarın sabah vercem aksam alacam snucu

olsun canım hem değerin yüksek çıkar daha iyi olur nasıl olsa gördün çift çizgiyi :)

olsun canım hem değerin yüksek çıkar daha iyi olur nasıl olsa gördün çift çizgiyi :)
gördüm görmesin eczacıya gttim srdum 3 saat snra cizgi kayboldu ilk 5 dk da cıkmıstı ozaman gayet nrmal dedi tebrik etti yolladı beni :) dün bdaha yaptım ama ilk idrarla değil oda baya degişik çıktı bozuk testti yani bnde kan verecm işte bklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…