- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.761
İnşallah canım yaa yerleşme kanamasıdır. Bozma moralini lütfenlekelenmem oldu canım az önce karnımda ağrıyor moralim bozuldu sanırım adetim geliyorinşallah dünkü gibi olur gerisi gelmez yerleşme kanamasıdır bunlar
İnşallah canım elimde değil ama güzel düşünmeye çalışıyorum olmazsada nasip erken zaten ilk denememizdi geçen ay hayırlısı olsun inşaAllahİnşallah canım yaa yerleşme kanamasıdır. Bozma moralini lütfen
Canım burda bi arkadaş yazmıştı aswen di sanırım normal adet gördüğü gün sayısı 3 günmüş, bu ay adet olacağı o 3 gün boyunca hafif lekelenmeler gelmiş ve bidahada gelmemiş, gelen kahverengimi yoksa açık pembemi? Yada adet olacağın zaman bu şekildemi başlar onları bi düşün? O arkadaşın kpyu kahverengi gelmiş akıntısıYerleşme kanaması kaç gün oluyor nasıl oluyor kızlar oğlumda olmamıştı hiç bilmiyorum
kırmızıydı canım ben adet olacağım zaman önce kahverengi lekelerim gelir sonra kırmızıya döner bu sarı akıntının içinde kırmızı kan şeklindeydiCanım burda bi arkadaş yazmıştı aswen di sanırım normal adet gördüğü gün sayısı 3 günmüş, bu ay adet olacağı o 3 gün boyunca hafif lekelenmeler gelmiş ve bidahada gelmemiş, gelen kahverengimi yoksa açık pembemi? Yada adet olacağın zaman bu şekildemi başlar onları bi düşün? O arkadaşın kpyu kahverengi gelmiş akıntısı
kız sen bnce hmilesin balım :)kırmızıydı canım ben adet olacağım zaman önce kahverengi lekelerim gelir sonra kırmızıya döner bu sarı akıntının içinde kırmızı kan şeklindeydi
inşallah canım ama şu an pek umudum kalmadı gibikız sen bnce hmilesin balım :)
kaçta gdeceksin snucu almaya bacım :)bir kaç saate kadar belli olur zaten hayırlısı inşallah
sen naptın kan vercektin bugün canımkız sen bnce hmilesin balım :)
yarın öğleden sonra 2 de çıkarım işten 3 gibi alırım ama kanamam gelirse hiç gitmeye gerek yokkaçta gdeceksin snucu almaya bacım :)
bak böyle deme asla umud kalmama dye bişe olmaz her daim bi umut bi beklenti olmalı ki vardırda zaten içimden öyle geçiyo ama hadi hayırlısı bacum :)inşallah canım ama şu an pek umudum kalmadı gibi
hayırlısı canım yoksa da çalışmalara son hız devam sağlık olsun yeter kibak böyle deme asla umud kalmama dye bişe olmaz her daim bi umut bi beklenti olmalı ki vardırda zaten içimden öyle geçiyo ama hadi hayırlısı bacum :)
he verecedim ama aksam eşim yanıma geldi perşembe gdelim dedi bnde bozuk attım tabi bnm içimden öyle geciyo dedi kandil ya hem perşembe gdelim kırma bni dedi kıramadım bnde yarın gidicez adam cok rhat he anlamadım bende ikidir yarın yarın oyalıyo bni meğerse perşembe gidesi varmış bnde kıramadım napim bklicem bi gün daha hoş yarın sabah vercem aksam alacam snucusen naptın kan vercektin bugün canım
eeee ozaman senin önün baya acık bacım sen rahat ollll stres yapma balım vallahi basa bela :)hayırlısı canım yoksa da çalışmalara son hız devam sağlık olsun yeter kizaten 2 aydır istiyoruz da geçen ay ilk denememizdi
olsun canım hem değerin yüksek çıkar daha iyi olur nasıl olsa gördün çift çizgiyi :)he verecedim ama aksam eşim yanıma geldi perşembe gdelim dedi bnde bozuk attım tabi bnm içimden öyle geciyo dedi kandil ya hem perşembe gdelim kırma bni dedi kıramadım bnde yarın gidicez adam cok rhat he anlamadım bende ikidir yarın yarın oyalıyo bni meğerse perşembe gidesi varmış bnde kıramadım napim bklicem bi gün daha hoş yarın sabah vercem aksam alacam snucu
öyle deme belkide düşük tehlikesi yasarsın allah krusunda kanman olsa ble git al snucu bn gecen ay gtmedim kimyasalmış gerci ama olsun sen gt bnceyarın öğleden sonra 2 de çıkarım işten 3 gibi alırım ama kanamam gelirse hiç gitmeye gerek yok
önüm açık ama yaş 35 canım vakit yok onu napcazeeee ozaman senin önün baya acık bacım sen rahat ollll stres yapma balım vallahi basa bela :)
tamam canım sağol iyi akıl ettin benim aklıma gelmemişti hiç buöyle deme belkide düşük tehlikesi yasarsın allah krusunda kanman olsa ble git al snucu bn gecen ay gtmedim kimyasalmış gerci ama olsun sen gt bnce
gördüm görmesin eczacıya gttim srdum 3 saat snra cizgi kayboldu ilk 5 dk da cıkmıstı ozaman gayet nrmal dedi tebrik etti yolladı beni :) dün bdaha yaptım ama ilk idrarla değil oda baya degişik çıktı bozuk testti yani bnde kan verecm işte bklımolsun canım hem değerin yüksek çıkar daha iyi olur nasıl olsa gördün çift çizgiyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?