- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.781
ohoooo 40 yasında anne olup ikincye hamile olnları bliyom bn tanıdıgım bri vrdı düşün bde bi kilolu ki srma :)önüm açık ama yaş 35 canım vakit yok onu napcaz
Canım sarı akıntının içinde kırmızı renkte kan varsa banada yerleşme kanaması gibi geldi ama haırlısı olsun. Bencede kanaman başlasa bile sonucunu al nolur nolmazztamam canım sağol iyi akıl ettin benim aklıma gelmemişti hiç bu
ooo maşallah inşallah bende sorun yaşamam canım :)ohoooo 40 yasında anne olup ikincye hamile olnları bliyom bn tanıdıgım bri vrdı düşün bde bi kilolu ki srma :)
iinşallah canım şimdi baktım yine akıntım sarıya dönmüş ama belli olmaz tabii hayırlısıCanım sarı akıntının içinde kırmızı renkte kan varsa banada yerleşme kanaması gibi geldi ama haırlısı olsun. Bencede kanaman başlasa bile sonucunu al nolur nolmazzbiraz daha bekle dicem ama bu beklemeler beni çok zorluyo. İnşallah devam etmwz kanama.
hayır yoktu, çift yumurtlama olmuş ikiside döllenmiş , illa ailede olmasına gerek yok demişti dr.um.
moralini bozma arkadaşım.nihayetinde herşey olacağına varır.lütfen üzme kendiniilekelenmem oldu canım az önce karnımda ağrıyor moralim bozuldu sanırım adetim geliyorinşallah dünkü gibi olur gerisi gelmez yerleşme kanamasıdır bunlar
tamam canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında Rabbim neylerse güzel eyler tevekkül etmeye çalışıyorummoralini bozma arkadaşım.nihayetinde herşey olacağına varır.lütfen üzme kendinii
ben diyorumda işte inanmıyo bana :)Canım sarı akıntının içinde kırmızı renkte kan varsa banada yerleşme kanaması gibi geldi ama haırlısı olsun. Bencede kanaman başlasa bile sonucunu al nolur nolmazzbiraz daha bekle dicem ama bu beklemeler beni çok zorluyo. İnşallah devam etmwz kanama.
Allah seni iyi etsin emiben diyorumda işte inanmıyo bana :)
öyle ama yerleşme kanamasına benziyooooo daha önce olmuşmuydu byle bişi aaaaaa amin bu aradaAllah seni iyi etsin emi
iinşallah öyledir canım :)öyle ama yerleşme kanamasına benziyooooo daha önce olmuşmuydu byle bişi aaaaaa amin bu arada
kaçta alcn snucu yrıniinşallah öyledir canım :)
3 civarıkaçta alcn snucu yrın
bcım yrın ikimzde gzel degerlerle döncez grde bk yrın kndil sence nye yrına kldık biz :)3 civarı
inşallah canım :) sen hemen alabilcen mi sonucubcım yrın ikimzde gzel degerlerle döncez grde bk yrın kndil sence nye yrına kldık biz :)
yarın sabah vercem akşam alacaminşallah canım :) sen hemen alabilcen mi sonucu
aaa ne güzelmiş nerde yaptırcaksınyarın sabah vercem akşam alacam
özelde drum var ona gdecem olmasaydıda gelicektım zaten druma iyi oldu bu :)aaa ne güzelmiş nerde yaptırcaksın
evet cnm burda hep zorlaştırılır zatenCanım bilecikte yaşıyorum, istanbula göre daha kolay hallediliyo sanırım işler
canım telaş yapma bence gelmeyecek senin adetin baksana kaç gün geçti sakin kal. Vallahi senin sonucu merak ettiğimden Bi bakayım dedim:)lekelenmem oldu canım az önce karnımda ağrıyor moralim bozuldu sanırım adetim geliyorinşallah dünkü gibi olur gerisi gelmez yerleşme kanamasıdır bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?