2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

tamam canım sağol iyi akıl ettin benim aklıma gelmemişti hiç bu
Canım sarı akıntının içinde kırmızı renkte kan varsa banada yerleşme kanaması gibi geldi ama haırlısı olsun. Bencede kanaman başlasa bile sonucunu al nolur nolmazz biraz daha bekle dicem ama bu beklemeler beni çok zorluyo. İnşallah devam etmwz kanama.

iinşallah canım şimdi baktım yine akıntım sarıya dönmüş ama belli olmaz tabii hayırlısı

hayır yoktu, çift yumurtlama olmuş ikiside döllenmiş , illa ailede olmasına gerek yok demişti dr.um.
lekelenmem oldu canım az önce karnımda ağrıyor moralim bozuldu sanırım adetim geliyor inşallah dünkü gibi olur gerisi gelmez yerleşme kanamasıdır bunlar
moralini bozma arkadaşım.nihayetinde herşey olacağına varır.lütfen üzme kendinii

ben diyorumda işte inanmıyo bana :)

kızlar akıntım yine sarıya dönmüş ama çok kasıklarım ve ağrım var kanama öncesi gibi böyle yerleşmemi olur kaç gün sürer ki bu ya sanki yerleşme değil gibime geliyor kaç günde yerleşiyor ki ya ayy kafayı yicem sonunda

lekelenmem oldu canım az önce karnımda ağrıyor moralim bozuldu sanırım adetim geliyor inşallah dünkü gibi olur gerisi gelmez yerleşme kanamasıdır bunlar
canım telaş yapma bence gelmeyecek senin adetin baksana kaç gün geçti sakin kal. Vallahi senin sonucu merak ettiğimden Bi bakayım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…