- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.801
Allah razı olsun canım gelmez inşallah hayırlısı ile :)) ama şu an çok ağrım var tuvalete gitmeye korkuyorum tekrarcanım telaş yapma bence gelmeyecek senin adetin baksana kaç gün geçti sakin kal. Vallahi senin sonucu merak ettiğimden Bi bakayım dedim:)
Canım erken sanki ama çatlatma iğnesi ile ilgili bişi bilmiyorum normalde erkenkızlar adetime 9 gün var kan versemmi catlatma iğnesinden kaç gün sonra yapılıyor kan testi(
ayy meraktan catlayacağımm ama yok gibi geliyor banaCanım erken sanki ama çatlatma iğnesi ile ilgili bişi bilmiyorum normalde erken
aynı ben sanki gidecek korkusuyla hemen aşayı tutuyom kafayı yidijk iyice heAyy millet hapşırırken ağzını kapatır ben karnımı tutuyorum hay Allah ım ya
Sabret ve iyi düşün tatlım lütfen hayırlısı olsun hakkında ama pozitif ol her zaman yoksada birgün olacak inşallah :))ayy meraktan catlayacağımm ama yok gibi geliyor bana
aynı ben sanki gidecek korkusuyla hemen aşayı tutuyom kafayı yidijk iyice he
ayyy inşallah canımm inşallah allah sizinde gönlünüze göre versin cok bekletmeden bn 1.bck senedir bekliyorumSabret ve iyi düşün tatlım lütfen hayırlısı olsun hakkında ama pozitif ol her zaman yoksada birgün olacak inşallah :))
Amin cümlemizin inşallah canımayyy inşallah canımm inşallah allah sizinde gönlünüze göre versin cok bekletmeden bn 1.bck senedir bekliyorum
hahahahahahahahah hiç sorma ya gafayı syırmadan alsak kucagımıza yavvvsorma valla nolcak benim bu hallerim bilmiyorum
Hadi inşallah yarın yaz :)İnşallah çıkar canım çok istiyorum
Ben de ani bi frenle çok irkildim. Vücudum da öne doğru sıçradım. Çok korkuyorum . Ama bi yandan da olumlu düşün ki bişey olmasın diyorumKızlar ben de hamileyim.şimdi yolda giderken birden bi sürü kedi sesi ve birden önüme çıktılar çok ama çok korktum bişey olurmu ya hafiften rahim ağrım var suanda
hayırlısı inşallah canım cumartesi yede çok varmış ya nasıl beklicez şimdi :))Kızlar çıktım şimdi doktordan rahim duvarı kalınlaşmış ancak keseyi göremedik henüz. Cumartesi tekrar bakalım dedi
ayyy hadi sen hamilesin bana noluyosahahahahahahahahah hiç sorma ya gafayı syırmadan alsak kucagımıza yavvvsonra ne deli anlardan doğduk dyecek uşaklar yaaaa
hiç bir şey olmaz canım yiyecek ekmeği varsa rızkı varsa nolursa olsun doğar o hiç korkmaBen de ani bi frenle çok irkildim. Vücudum da öne doğru sıçradım. Çok korkuyorum . Ama bi yandan da olumlu düşün ki bişey olmasın diyorum
Gorecez yakinda ne oldugunuayyy hadi sen hamilesin bana noluyosa
Canım benimde aynı öyle dedi doktorum ayın 15 inde bekliyor normalde ama ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum sabırsızlanıyorum bazı kişilerde kese geç cikiyormuşhayırlısı inşallah canım cumartesi yede çok varmış ya nasıl beklicez şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?