- 7 Mart 2016
- 113
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
ya benimki çok ilginç oldu bi kaç gün önceye kadar ciddi halszlk bas dönmesi vs vardı dün gecede kasıklarımda batma vardı ama bugün tık yok anlamıyorum aynen bnde bombosum :Bir hafta kalmış inşallah hamilesindir ! Regl belirtisi var mı ??? Bende normalde 10gun önceden başlardı belirtiler şimdi hicbisey yok boş fındık kabuğu gibiyim
Bende 2 gundur yorulunca baş dönmesi dönmesi yaşıyorum :/ amaaa hiç zannetmiyorum ya insanda biraz olsun belirti olmaz mı arkadaş yok işte maalesef ! Bugün bende çok iyiyim halsizlik yok batma yok akıntı var gibi ne olduğunu bilmiyorum böyle kör cahil oturmuş sonumu bekliyorum :))ya benimki çok ilginç oldu bi kaç gün önceye kadar ciddi halszlk bas dönmesi vs vardı dün gecede kasıklarımda batma vardı ama bugün tık yok anlamıyorum aynen bnde bombosum :
gün asırı değerlendir birde dusunu mümkünse sabaha bırak ilişkidn snra hemen kalkma yani bana hep öyle söyledir bu ay çok dikkat ettm bakalım artık bekliyoruz
aynı durumdayız emim olBende 2 gundur yorulunca baş dönmesi dönmesi yaşıyorum :/ amaaa hiç zannetmiyorum ya insanda biraz olsun belirti olmaz mı arkadaş yok işte maalesef ! Bugün bende çok iyiyim halsizlik yok batma yok akıntı var gibi ne olduğunu bilmiyorum böyle kör cahil oturmuş sonumu bekliyorum :))
Neyse artık kafaya takmamak lazım yoksa psikoloji kalmayacakaynı durumdayız emim ol
Benim adetime 3-4 gün var bugün dayanamadım kan testi yaptım negatif :-(
acele etmissin herkeste adetten önce sonuç verecek değil üzme kendini biraz daha sabır
sıkma kendini dur bakalım adetin geçsin hele bi.. değilsen de artık dediğin gibi öbür ay.. benimde bu ay'dan hiç umudum yok..(( öbür aya kaldım sanırım
benim yengemin de 3 4 gün kala kana bakldığında çıkmamıştı evde test yaptı o da negatif geç döllenme olmuş sonrasında hamile olduğunu öğrenmişti ilaç tedavisi falan da gördü kızcağız. Dün de bebeğini kucağına aldı hayırlısı ile.. o yüzden sıkma kendini dedim canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah artık benim devreler yanmaya başladı hamile miyim acaba diye düşünmekten :/Olsaydı kanda çıkardı, senin olur inş canım
Benimde bat 24 mart :) e hadi birlikte bekleyelim ozaman canim:)bat 22 mart canım
Sonucu yazmayi unutma sakınnnn!!! Bak heyecan yaptim simdi:)Benim bi gün var reglime ama test yapıcam daha fazla bekeleyemicem sanırım
Tek çizgi rabbim hayırlısını versin hala regl olmadım hala umudum var nasipSonucu yazmayi unutma sakınnnn!!! Bak heyecan yaptim simdi:)
Canim benimde bat 24mart:)BAT 26 mart yani daha yumurtlama olmadı bugünler yumurtlama başlaması lazım
Hiç belli olmaz.günün geçmesini bekle.belki vardir.(( öbür aya kaldım sanırım
Bencede umut var.testi hemen atmasaydin.önce tek çizgi olup bir kac saat sonra çift çizgi olabiliyormus.Tek çizgi rabbim hayırlısını versin hala regl olmadım hala umudum var nasip
Bir kaç saat mi? Ciddimisin? Ben tek çizgiyi görüp hep atıyorum , bidahakine bekliyim bakalım iki üçsaatBencede umut var.testi hemen atmasaydin.önce tek çizgi olup bir kac saat sonra çift çizgi olabiliyormus.
Tertemiz ama bekletiyim yine de hayırlısı bakalım :)Bencede umut var.testi hemen atmasaydin.önce tek çizgi olup bir kac saat sonra çift çizgi olabiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?