2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bir hafta kalmış inşallah hamilesindir ! Regl belirtisi var mı ??? Bende normalde 10gun önceden başlardı belirtiler şimdi hicbisey yok boş fındık kabuğu gibiyim
ya benimki çok ilginç oldu bi kaç gün önceye kadar ciddi halszlk bas dönmesi vs vardı dün gecede kasıklarımda batma vardı ama bugün tık yok anlamıyorum aynen bnde bombosum :

ya benimki çok ilginç oldu bi kaç gün önceye kadar ciddi halszlk bas dönmesi vs vardı dün gecede kasıklarımda batma vardı ama bugün tık yok anlamıyorum aynen bnde bombosum :
Bende 2 gundur yorulunca baş dönmesi dönmesi yaşıyorum :/ amaaa hiç zannetmiyorum ya insanda biraz olsun belirti olmaz mı arkadaş yok işte maalesef ! Bugün bende çok iyiyim halsizlik yok batma yok akıntı var gibi ne olduğunu bilmiyorum böyle kör cahil oturmuş sonumu bekliyorum :))

gün asırı değerlendir birde dusunu mümkünse sabaha bırak ilişkidn snra hemen kalkma yani bana hep öyle söyledir bu ay çok dikkat ettm bakalım artık bekliyoruz

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benim bir tane çocuğum var ama ona kaza ile hamile kaldım. Şimdi kaç aydır istiyorum olmuyor şaştım kaldım bende bu işe

aynı durumdayız emim ol

Benim adetime 3-4 gün var bugün dayanamadım kan testi yaptım negatif :-(

Olsaydı kanda çıkardı, senin olur inş canım
benim yengemin de 3 4 gün kala kana bakldığında çıkmamıştı evde test yaptı o da negatif geç döllenme olmuş sonrasında hamile olduğunu öğrenmişti ilaç tedavisi falan da gördü kızcağız. Dün de bebeğini kucağına aldı hayırlısı ile.. o yüzden sıkma kendini dedim canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah artık benim devreler yanmaya başladı hamile miyim acaba diye düşünmekten :/

Aynen ya ne zormuş hamile kalmak diyorum kendi kendime :) her şeyin hayırlısı bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…