- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.821
eşimden önce bile ilk size haber vericem inşallah güzel haberler olur :)Hadi inşallah yarın yaz :)
Doğru. İnşallah canım. Hepimize hayırlısıylahiç bir şey olmaz canım yiyecek ekmeği varsa rızkı varsa nolursa olsun doğar o hiç korkma
:)) inşallah yarın güzel hayırlı haberler alırız :)Gorecez yakinda ne oldugunu
Amin amin bacjm bak mutlaka bana haber ver etiket yap yani heycanla bekliyorum yarini:)) inşallah yarın güzel hayırlı haberler alırız :)
vermem mi ilk iş buraya yazıcam senide etiketlerimAmin amin bacjm bak mutlaka bana haber ver etiket yap yani heycanla bekliyorum yarini
Canım benide etiketle bende heycanla sonucunu bekliyorumvermem mi ilk iş buraya yazıcam senide etiketlerimama kötü haber olursa bilmiyorum nasıl yazarım ama yinede yazıcam
aşılama nasıl oluyoKızlar ben geldim 5 tane yumurtam gelişmiş gün aşırı iliski önerdi cuma günü tekrardan gidicem bakicakmis catlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelikten dolayı cuma günü duruma gore artık ne yapacak bilmiyorum ben Yoruldum göstermekten adam bakmaktan yorulmadı
Canım benimde yerleşme olurken sağ kasığım özellikle çok ağrımıştı, çok sancı girmişti ve belim kopçak gibi olmuştu. Umarım yerleşiyodur senin pıtırcıkkkvermem mi ilk iş buraya yazıcam senide etiketlerimama kötü haber olursa bilmiyorum nasıl yazarım ama yinede yazıcam
Tamam canım etiketlerim :)) değil tabii canım hayırlısı neyse öyle olsun inşaAllah :)))Canım benide etiketle bende heycanla sonucunu bekliyorumeğer çıkmazsada yarın hayatın son günü değil yaa eşinle daha çok vakit geçirmiş olcaksın bide böyle düşün
Ayy inşaAllah canım benimde sol kasığımda çok ağrım var ve karnımın sol alt tarafı şiş hafif doğsun hayırlısı ile totosunu ısırcam o ptırcığın :))Canım benimde yerleşme olurken sağ kasığım özellikle çok ağrımıştı, çok sancı girmişti ve belim kopçak gibi olmuştu. Umarım yerleşiyodur senin pıtırcıkkk
Canım benim sağ kasığım çok sancı girdi dün ultrasonda bakarken de sağ tarafa yakın çok dedi doktor. Hala az yorulayım falan sağ tarafım sızlıyo :) inşallah seninde solunda çıkar pıtırcıkAyy inşaAllah canım benimde sol kasığımda çok ağrım var ve karnımın sol alt tarafı şiş hafif doğsun hayırlısı ile totosunu ısırcam o ptırcığın :))
Allahim guzel haberlerle dnmeyi nasio eylesin ballimvermem mi ilk iş buraya yazıcam senide etiketlerimama kötü haber olursa bilmiyorum nasıl yazarım ama yinede yazıcam
Sag kasginda oldu dimi bu bnmdr ymrtlamadan snraki iki gun acayip olmustu dedim koptu belim uyuyamamistim zaten 20 gndur uyuyamiyodum ins hamile kalirmda uyur dururum demistim anaaa olduya duam kabulCanım benimde yerleşme olurken sağ kasığım özellikle çok ağrımıştı, çok sancı girmişti ve belim kopçak gibi olmuştu. Umarım yerleşiyodur senin pıtırcıkkk
merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın resımlere dkkatlı bakıp yorum atarsanız sevınırım ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Yavrum bazen kanda cikmayabiliyo bekle biraz daha sakinles azcik bekle iki gn snra tekrar kan ver yada uc gun snra o zaman daha net cikarmerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın resımlere dkkatlı bakıp yorum atarsanız sevınırım ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
COKKKKKK TSK EDERM :) olabılırmı yanı ımkansız degıl dımıYavrum bazen kanda cikmayabiliyo bekle biraz daha sakinles azcik bekle iki gn snra tekrar kan ver yada uc gun snra o zaman daha net cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?