2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

vermem mi ilk iş buraya yazıcam senide etiketlerim ama kötü haber olursa bilmiyorum nasıl yazarım ama yinede yazıcam
Canım benide etiketle bende heycanla sonucunu bekliyorum eğer çıkmazsada yarın hayatın son günü değil yaa eşinle daha çok vakit geçirmiş olcaksın bide böyle düşün

aşılama nasıl oluyo

vermem mi ilk iş buraya yazıcam senide etiketlerim ama kötü haber olursa bilmiyorum nasıl yazarım ama yinede yazıcam
Canım benimde yerleşme olurken sağ kasığım özellikle çok ağrımıştı, çok sancı girmişti ve belim kopçak gibi olmuştu. Umarım yerleşiyodur senin pıtırcıkkk

Canım benimde yerleşme olurken sağ kasığım özellikle çok ağrımıştı, çok sancı girmişti ve belim kopçak gibi olmuştu. Umarım yerleşiyodur senin pıtırcıkkk
Ayy inşaAllah canım benimde sol kasığımda çok ağrım var ve karnımın sol alt tarafı şiş hafif doğsun hayırlısı ile totosunu ısırcam o ptırcığın :))

Ayy inşaAllah canım benimde sol kasığımda çok ağrım var ve karnımın sol alt tarafı şiş hafif doğsun hayırlısı ile totosunu ısırcam o ptırcığın :))
Canım benim sağ kasığım çok sancı girdi dün ultrasonda bakarken de sağ tarafa yakın çok dedi doktor. Hala az yorulayım falan sağ tarafım sızlıyo :) inşallah seninde solunda çıkar pıtırcık Ahh ahh bi doğsun bu pıtırcıkları ısırcaz ısırcaz

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın resımlere dkkatlı bakıp yorum atarsanız sevınırım ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff (( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Sag kasginda oldu dimi bu bnmdr ymrtlamadan snraki iki gun acayip olmustu dedim koptu belim uyuyamamistim zaten 20 gndur uyuyamiyodum ins hamile kalirmda uyur dururum demistim anaaa olduya duam kabul uyku delisiyim

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım.
Ama ben testlerde de ikinci çizgi göremiyorum.

Yavrum bazen kanda cikmayabiliyo bekle biraz daha sakinles azcik bekle iki gn snra tekrar kan ver yada uc gun snra o zaman daha net cikar

Kizlar yumurtlama gunu iliskiye girdik esimle ve uzerinden 7 gun gecti migdem bulaniyor.kasiklarda hafif batma ve karinda gerginlik goguslerimde cok acima adetime 7 gun var sizce gebelik belirtisi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…