2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

COKKKKKK TSK EDERM :) olabılırmı yanı ımkansız degıl dımı
Balim bnm imkansiz diye bisey yok bu allahin elinde biz yok der umudu kaybederiz ama allah oyle bisey yaparki ters kose oliriz o yuzden yaradana siginip dua edicez ve rabbim hayirlisiyla gzuel haberi vericek belki gec dollenme olucak sabret bebegim sabirla bekle adetin bi gecsin atyorum bi hafta gecsin kanda net bisekilde cikicaktir snuc insaAllah guzel haberler alirsin balim

Kuzum idrarda çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil.
Çünkü hcg önce kana daha sonra idrara geçiyor.
Biliyorum balim biliyorum kimyasal gecirmiste olabilir bnce beklemeli derim ben tekrarlamali testi ama grunuyo cizgiler belkode kimyasal oldu allah bilor noldugunu yakinda ogreniriz zaten :)

ıns canm ya ne kadar gzl yazmısssn amin suan 6 gun oluo canım gecelı gecen ay ayın 4unde oldum bu ay 1 ınde olmam gerekıodu ıste 28 gunde bırdı ıste

Biliyorum balim biliyorum kimyasal gecirmiste olabilir bnce beklemeli derim ben tekrarlamali testi ama grunuyo cizgiler belkode kimyasal oldu allah bilor noldugunu yakinda ogreniriz zaten :)

Fazla umutlu olunca insan fena yıkılıyor bu ay yaşadığım gibi.
Tekrarlasın tabi ama büyük beklentilere girilmemeli.
Kan testi en net sonuç biliyorsun.

ıns canm ya ne kadar gzl yazmısssn amin suan 6 gun oluo canım gecelı gecen ay ayın 4unde oldum bu ay 1 ınde olmam gerekıodu ıste 28 gunde bırdı ıste
Himmmmm sen gene bekle baktin adet olmuyon bi dra grun drumu anlat iki gun daha bekle drumuda anlat dra bence en guzeli bu kardeism hakkinda hayirlisi neyse o olsun :)

Fazla umutlu olunca insan fena yıkılıyor bu ay yaşadığım gibi.
Tekrarlasın tabi ama büyük beklentilere girilmemeli.
Kan testi en net sonuç biliyorsun.
Evet sana katiliyorum bacim gecen ay bende oldgu gibi ama allah bilir nolcani hakkimizda hayirlisi neyse onu versin allah hepimize :)

Iui ama bunun kanda cikmasi gerkirdi 6 gun gecmis vallahi bekle birZ ne diyecemi bende sasrdim suan rabbim buyuk enteresan bi durum sen tekrarla kan testini yoksada dra grun bence

ımkansız degıl kı yasayanlar varmıs benım gıbı :)

İyi de kuzum hcg önce kana sonra idrara geçer.
Yani idrarda çıkmazken kanda çıkmasının nedeni bu.
Eğer idrarda çıkacak seviyeye geldiyse hcg mutlaka kanda da çıkar.
Ki zaten 6 gün de geçmiş.
Kan testinde bir yanlışlık olabilir mi acaba. Testi tekrarlatsana.

olabılır belkı dr 1 hafta sonra gel yıne ddı cnm olabılır ddı 3 test yanılmaz herlade ve ben hep yapıodum bole bıse yasamadım kı hıc ama dıo eczacı dr sana solememıstır bılerek cokk kucuk ve deger sınırdaysa dıye

Bence kan testi karismis olabilir bacik sen tekrar git dra bi karisiklik olmustur yada dgrudir kan snucun bilemiyorum sen tekrarla bence kan testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…