- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Canim ben yapmadim ama burdan okumustum çok kişide olmuş.duyunca bende şaşırdım ama olmuş yazmışlar.inşallah vardir bebişin.Bir kaç saat mi? Ciddimisin? Ben tek çizgiyi görüp hep atıyorum , bidahakine bekliyim bakalım iki üçsaat
İnş canımCanim benimde bat 24mart:)
Hiç belli olmaz.günün geçmesini bekle.belki vardir.
İnşallah canım yaaCanim ben yapmadim ama burdan okumustum çok kişide olmuş.duyunca bende şaşırdım ama olmuş yazmışlar.inşallah vardir bebişin.
Inşallah canım hayırlısıSon bir gün kaldı reglime heyecanlı bekleyiş sürüyo her an adet olcakmışım gibi geliyo rabbim inş hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder regl günü en yakın olan ben miyim inş ilk güzel haber benden gelir devamıda sizlerden
Adet düzensizliği derken kaç günde bir oluyorsun canım ? İleri geri atlama falan mi var ? Tahmini bisey söylerim ama düzensizlik varsa doktora git o daha iyi bilirBirde ben de adet düzensizliği de var lütfen bana yardımcı olun
11 Mart oluyo canım yumurtlama gününKızlar ben şimdi 30ocak da hasta oldum sonra 26 şubatta oldum şimdi benim yumurtlama günüm ne Zamana denk geliyor bana bir anlatirmisiniz
Ben neden 14 mart diye hesapladım11 Mart oluyo canım yumurtlama günün
Adet olduktan 14 gün sonrası deniliyor çünkü o yüzden istersen nettede var yumurtlama günü hesaplama ordanda yapabilirsinBen neden 14 mart diye hesapladım
Hmmm tamam canım senin dediğin doğrudur o zaman ben yanlış hesap yapmisimdir .. O hesaplamalar kaç günde bir regl görme ile hesaplanıyor işte orda bir karışıklık yaptım ben galiba neyseAdet olduktan 14 gün sonrası deniliyor çünkü o yüzden istersen nettede var yumurtlama günü hesaplama ordanda yapabilirsin
Sen yanlış hesaplamadıysam 28 günde olmuşsun bende ona göre hesapladımHmmm tamam canım senin dediğin doğrudur o zaman ben yanlış hesap yapmisimdir .. O hesaplamalar kaç günde bir regl görme ile hesaplanıyor işte orda bir karışıklık yaptım ben galiba neyse
Kız ben değilim hahahaha cok yasa sen :) benim fix 29 günde bir kesin olurum benim reglime surda 10 gun kalmış ben gebelik belirtisi ariyorum kendimde.. Sevgi Korhan nickli arkadaşımz için söylemiştim onu :))Sen yanlış hesaplamadıysam 28 günde olmuşsun bende ona göre hesapladım
Bende de olmadı akıntı falan ama 25 mm iki tarafta da yumurta gelişti her ay olacak diye birşey yokmus zaten canımAma ben de beyaz akintiakinti va bu yumurtlama dönemi olmuyor
Aaa neyse cnm arkadaşta okuyodur heralde kusura bakma sana yazmışımKız ben değilim hahahaha cok yasa sen :) benim fix 29 günde bir kesin olurum benim reglime surda 10 gun kalmış ben gebelik belirtisi ariyorum kendimde.. Sevgi Korhan nickli arkadaşımz için söylemiştim onu :))
Canım sen kaç günde bir oluyorsun onu kendin hesapla reglin ilk gününden başla saymaya sonraki regli gününe kdr say kaç günde bir olduğun çıkıyor o zaman ... Bende öyle hesap edip bu ay hem dr. Kontrolü ile hemde kendi hesabimla hallettimKızlar ben şimdi kaç günde bir oluyorum olay karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?