2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar bendede kirmzilar gelmedi henuz atesimde artiyi sasiriyrm bu saate kadar olurdum ama beklemedym insallah hepimiz hamis oluruz tek tek

Kızlar ben şimdi 30ocak da hasta oldum sonra 26 şubatta oldum şimdi benim yumurtlama günüm ne Zamana denk geliyor bana bir anlatirmisiniz

Inşallah canım hayırlısı

Adet olduktan 14 gün sonrası deniliyor çünkü o yüzden istersen nettede var yumurtlama günü hesaplama ordanda yapabilirsin
Hmmm tamam canım senin dediğin doğrudur o zaman ben yanlış hesap yapmisimdir .. O hesaplamalar kaç günde bir regl görme ile hesaplanıyor işte orda bir karışıklık yaptım ben galiba neyse

Hmmm tamam canım senin dediğin doğrudur o zaman ben yanlış hesap yapmisimdir .. O hesaplamalar kaç günde bir regl görme ile hesaplanıyor işte orda bir karışıklık yaptım ben galiba neyse
Sen yanlış hesaplamadıysam 28 günde olmuşsun bende ona göre hesapladım

Sen yanlış hesaplamadıysam 28 günde olmuşsun bende ona göre hesapladım
Kız ben değilim hahahaha cok yasa sen :) benim fix 29 günde bir kesin olurum benim reglime surda 10 gun kalmış ben gebelik belirtisi ariyorum kendimde.. Sevgi Korhan nickli arkadaşımz için söylemiştim onu :))

Kızlar ben şimdi kaç günde bir oluyorum olay karıştı
Canım sen kaç günde bir oluyorsun onu kendin hesapla reglin ilk gününden başla saymaya sonraki regli gününe kdr say kaç günde bir olduğun çıkıyor o zaman ... Bende öyle hesap edip bu ay hem dr. Kontrolü ile hemde kendi hesabimla hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…