2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım bence yükselecek. Bozma moralini. Düşünmemeye çalış. Kendini farklı şeylere yönlendir. Senin değerin yükselecek bebeğini ve kendini sitrese soktuğunla kalacaksın.
sanırım haklısın cnm ya dua edin bana olur mu ben hep dua ediyorum hepimiz için allahım kabul eylesin

Kızlar aklıma takıldı. Doktora gittiğinizde tansiyon kilo ölçümü yaptımı. Benim ilk gebeliğimde her gittiğinde yapıyorlardı. Bu gittiğim yere 2 oldu gittiğim. Hiç yapılmadı öyle bir şey.

adet oldum

kızlar benim adetim hiç gecikmez normalde.28 günde bir gelir.dün gelmesi gerekiyordu ama bugün akşam oldu hala gelmedi.öğlen dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı.acaba gecikme mevsimsel falan mıdır.testte negatif çıkıp kanda pozitip çıkma ihtimali var mı ??? çok üzüldüm ama hala umutluyum.adet olana kadar da umudumu yitirmeyeceğim.nolur siz de bi yorum yapın

adetin gcsin öyle kan ver bi bakalım adet gcnce daha net snuc alırsın inş hmlesndr

tatlım ya ben bugün naptım biliyo musun, eski bi doktorum vardı, kadın yrd.doç. ona gittim, bu lekelenme için, beni ultrasona aldı, ve dedi ki bebek yok, haftaya perşembe gel yoksa, duruma bakarız olmadı alırız dedi ben tabi ordan ağlayarak çıktım, eşim ztn yoktu gemide, sonra hep gittiğim bu doktorumu aradım,bana bi kızdı, ben sana demedim mi, acele etme ancak, haftaya görebiliriz dedi, ama acayip kahroldum, ne zormuş bu böyle beklemek ya bi de bişi sorcaktım, senin son sat neydi ve yumurtlama tarih ? yani arada kaç gün var

Ayy canım benim keşke gidip moralini bozmasaydın bekleseydin canım. Çünkü internette okuduğun kadarıyla bazı benişler 8-9. Haftada görünüyomuş doktorlarda 7. Hafta göremeyince hemen alıcaz falan diolarmış. Kendi kendinin moralini bozmuşsun keşke bekleseydin. Evet beklemek zor ama kötü bişey olsa zaten er yada geç öğreniceksin bunu. Benim son adet tarihim 11 şubat. Sanırım 2 martta yumurtladım fakat ultrasonda 6 hafta 1 günlük çıktı hesapladığıma göre tam adetimden sonraki 14.gün döllenmiş olduğunu gördüm. Açıkçası bu konuda kafam karışık :) bu arada bana ultrasonda bakarken yolk sac göründü dedi ve rapora embriyoya benzer kitle tespit edildi yazmış. Sende böle bişi demedimi acaba?

Canım yolk saç bende de görünmüş, benim de 6+3 günlük dedi, ama işte leke olunca hmn gittim, yav kadın amma olumsuzmuş, valla yerle bir etti beni, benim de sat 16 şubat ama yumurtlama taaa 13 marttaydı.o yüzden ancak diyorum bende, dua ediyorum artık bu hafta iyi şeyler olsun valla benimde yumurtlama konusunda kafam karışık :)

Merhaba kizlar daha once yazmıştım adetime bes gün kala ogrenmistim kanda 36 çıkmıştı iki gun sonra 131 iki gun sonra 518 dun lekelenmelerim oldu kahverengi doktora gittim bi sikinti yok dedi olur dedi ilk aylarda değerin iyi dedi ama ben korkuyorum sizce sikinti okur mu yada bunu yaşayan varmi

Bnce bu gayet normal cnm korkma bosuna lndini strese sokma lekelenmen kesilir zaten bi kac gune rahat ol en fazla uc gun lekelenme oluyo zaten bisi olsa dr derdi sana demekki bi sikinti gormemis icini ferah tut

Bnce bu gayet normal cnm korkma bosuna lndini strese sokma lekelenmen kesilir zaten bi kac gune rahat ol en fazla uc gun lekelenme oluyo zaten bisi olsa dr derdi sana demekki bi sikinti gormemis icini ferah tut
Saolll canimmm insallah bisey olmaz bugun yine gidicem dün acile gitmistim bugun özel gidicem haber ederim sizede

üzülme arkadaşım inşallah bi dahaki aya tutar.ben de beklemedeyim.allah hepimize tez vakitte nasip eder inşallah...
üzülme..lütfen..ben..heray..pahalı..testlerden..alıp..yapıp..ertesi..gün..adet..oluyodum..benim..eşimedeçç%7..çocugun..olur..dediler..ve..çevremdeki..herkesin..çocugu.var..duaedelim.sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…