- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.041
sanırım haklısın cnm ya dua edin bana olur mu ben hep dua ediyorum hepimiz için allahım kabul eylesinCanım bence yükselecek. Bozma moralini. Düşünmemeye çalış. Kendini farklı şeylere yönlendir. Senin değerin yükselecek bebeğini ve kendini sitrese soktuğunla kalacaksın.
Aynen canım. İlk doğumumdan sonra sürekli hep dua ediyorum. Hamilelere, hamile kalmak isteyenlere. Rabbim kabul eder inşallahsanırım haklısın cnm ya dua edin bana olur mu ben hep dua ediyorum hepimiz için allahım kabul eylesin
adet oldumkızlar daha öncede yazmıştım ama umudumu bat a 4 gün kal ayaptırdığım gebelik testinde kaybetmiştim bugün batım ama gelen giden ağrı sızı yok ve göğüslerim şiş dün iş gitmeden alelacele bi idrar testi yaptım ya tutarsa diye negatifti 30 40sn falan baktım işe gecikmeyeyim diye neyse işten eve geldim bi baktım ikinci çizgi oluşmuş ve bat a 1 gün kala yapmıştım yani test bekledi daha önceki yaptığım idrar testleri ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi olmuyordu birazdan eşim uayansın gidip idrar testi alacağım sizce umut var mı?
üzülme arkadaşım inşallah bi dahaki aya tutar.ben de beklemedeyim.allah hepimize tez vakitte nasip eder inşallah...adet oldum
adetin gcsin öyle kan ver bi bakalım adet gcnce daha net snuc alırsın inş hmlesndrkızlar benim adetim hiç gecikmez normalde.28 günde bir gelir.dün gelmesi gerekiyordu ama bugün akşam oldu hala gelmedi.öğlen dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı.acaba gecikme mevsimsel falan mıdır.testte negatif çıkıp kanda pozitip çıkma ihtimali var mı ??? çok üzüldüm ama hala umutluyum.adet olana kadar da umudumu yitirmeyeceğim.nolur siz de bi yorum yapın
Lekelenmenmi var canım? Çok gelmediği sürece korkulacak bişey yok diye biliyorum. Arkadaşım 9 ay boyunca her adet günü bu lekelenmeleri gelmişti. Sıkma canını. Benim cuma günüydü 12,9 mm çıktı benim kese. Ayın 15inde kalp atışı için gitçem tekrar canım.
iki gün gecikti zaten canım.ama ben zaten mecburen pazartesiyi bekleyecem test yaptırmak için.inşallah hasta olmam.adetin gcsin öyle kan ver bi bakalım adet gcnce daha net snuc alırsın inş hmlesndr
inşaallah hamilesndr cnm ya rabbim byukiki gün gecikti zaten canım.ama ben zaten mecburen pazartesiyi bekleyecem test yaptırmak için.inşallah hasta olmam.
Ayy canım benim keşke gidip moralini bozmasaydın bekleseydin canım. Çünkü internette okuduğun kadarıyla bazı benişler 8-9. Haftada görünüyomuş doktorlarda 7. Hafta göremeyince hemen alıcaz falan diolarmış. Kendi kendinin moralini bozmuşsun keşke bekleseydin. Evet beklemek zor ama kötü bişey olsa zaten er yada geç öğreniceksin bunu. Benim son adet tarihim 11 şubat. Sanırım 2 martta yumurtladım fakat ultrasonda 6 hafta 1 günlük çıktı hesapladığıma göre tam adetimden sonraki 14.gün döllenmiş olduğunu gördüm. Açıkçası bu konuda kafam karışık :) bu arada bana ultrasonda bakarken yolk sac göründü dedi ve rapora embriyoya benzer kitle tespit edildi yazmış. Sende böle bişi demedimi acaba?tatlım ya ben bugün naptım biliyo musun, eski bi doktorum vardı, kadın yrd.doç. ona gittim, bu lekelenme için, beni ultrasona aldı, ve dedi ki bebek yok, haftaya perşembe gel yoksa, duruma bakarız olmadı alırız dediben tabi ordan ağlayarak çıktım, eşim ztn yoktu gemide, sonra hep gittiğim bu doktorumu aradım,bana bi kızdı, ben sana demedim mi, acele etme ancak, haftaya görebiliriz dedi, ama acayip kahroldum, ne zormuş bu böyle beklemek ya bi de bişi sorcaktım, senin son sat neydi ve yumurtlama tarih ? yani arada kaç gün var
Ayy canım benim keşke gidip moralini bozmasaydın bekleseydin canım. Çünkü internette okuduğun kadarıyla bazı benişler 8-9. Haftada görünüyomuş doktorlarda 7. Hafta göremeyince hemen alıcaz falan diolarmış. Kendi kendinin moralini bozmuşsun keşke bekleseydin. Evet beklemek zor ama kötü bişey olsa zaten er yada geç öğreniceksin bunu. Benim son adet tarihim 11 şubat. Sanırım 2 martta yumurtladım fakat ultrasonda 6 hafta 1 günlük çıktı hesapladığıma göre tam adetimden sonraki 14.gün döllenmiş olduğunu gördüm. Açıkçası bu konuda kafam karışık :) bu arada bana ultrasonda bakarken yolk sac göründü dedi ve rapora embriyoya benzer kitle tespit edildi yazmış. Sende böle bişi demedimi acaba?
Cnm daha yenisin nornal bence kisiden kisye degisiklik oluyo bazilari gec bulantisi oliyo bazilarinin hamileligide cok kolay geciuo yani normal bnce cnm darlanma hayirlisi diyelim hayirlisi olsun sen strese grmeYa kızlar bişi sorcam benim miğdem bulanmıo normalmi
Bnce bu gayet normal cnm korkma bosuna lndini strese sokma lekelenmen kesilir zaten bi kac gune rahat ol en fazla uc gun lekelenme oluyo zaten bisi olsa dr derdi sana demekki bi sikinti gormemis icini ferah tutMerhaba kizlar daha once yazmıştım adetime bes gün kala ogrenmistim kanda 36 çıkmıştı iki gun sonra 131 iki gun sonra 518 dun lekelenmelerim oldu kahverengi doktora gittim bi sikinti yok dedi olur dedi ilk aylarda değerin iyi dedi ama ben korkuyorum sizce sikinti okur mu yada bunu yaşayan varmi
Saolll canimmm insallah bisey olmaz bugun yine gidicem dün acile gitmistim bugun özel gidicem haber ederim sizedeBnce bu gayet normal cnm korkma bosuna lndini strese sokma lekelenmen kesilir zaten bi kac gune rahat ol en fazla uc gun lekelenme oluyo zaten bisi olsa dr derdi sana demekki bi sikinti gormemis icini ferah tut
üzülme..lütfen..ben..heray..pahalı..testlerden..alıp..yapıp..ertesi..gün..adet..oluyodum..benim..eşimedeçç%7..çocugun..olur..dediler..ve..çevremdeki..herkesin..çocugu.var..duaedelim.sadeceüzülme arkadaşım inşallah bi dahaki aya tutar.ben de beklemedeyim.allah hepimize tez vakitte nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?