- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.061
Tamam canım çok sağolallah razı olsun. İçimi rahatlaytnCnm daha yenisin nornal bence kisiden kisye degisiklik oluyo bazilari gec bulantisi oliyo bazilarinin hamileligide cok kolay geciuo yani normal bnce cnm darlanma hayirlisi diyelim hayirlisi olsun sen strese grme
Ne demek bcim bnm ya bizim allahtan esimizden bizden baska kimimiz var etrafimizdaTamam canım çok sağolallah razı olsun. İçimi rahatlaytn
Haberini bekliyorum cnm bnmSaolll canimmm insallah bisey olmaz bugun yine gidicem dün acile gitmistim bugun özel gidicem haber ederim sizede
Benim son adet tarihimde yumurtlamamda senden geç, normal ozmn bebeği görmememde sanirim, ama insan panik oluyo iste, of bi de amma ağladım, daha eşime söyleyemedimAyy canım benim keşke gidip moralini bozmasaydın bekleseydin canım. Çünkü internette okuduğun kadarıyla bazı benişler 8-9. Haftada görünüyomuş doktorlarda 7. Hafta göremeyince hemen alıcaz falan diolarmış. Kendi kendinin moralini bozmuşsun keşke bekleseydin. Evet beklemek zor ama kötü bişey olsa zaten er yada geç öğreniceksin bunu. Benim son adet tarihim 11 şubat. Sanırım 2 martta yumurtladım fakat ultrasonda 6 hafta 1 günlük çıktı hesapladığıma göre tam adetimden sonraki 14.gün döllenmiş olduğunu gördüm. Açıkçası bu konuda kafam karışık :) bu arada bana ultrasonda bakarken yolk sac göründü dedi ve rapora embriyoya benzer kitle tespit edildi yazmış. Sende böle bişi demedimi acaba?
Canım benden geç ama salı günü benim 6+1 çıktı kese boyumda 12,9mm di. Senin hangi gün 6+3 çıktı canım? Doktorum beni ayın 15 inde kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz.Benim son adet tarihimde yumurtlamamda senden geç, normal ozmn bebeği görmememde sanirim, ama insan panik oluyo iste, of bi de amma ağladım, daha eşime söyleyemedim
Dun benimde 6+3 çıktı carsambadan sonra gel dedi atış için, hayırlısı ya bakalım...Canım benden geç ama salı günü benim 6+1 çıktı kese boyumda 12,9mm di. Senin hangi gün 6+3 çıktı canım? Doktorum beni ayın 15 inde kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz.
Canim senin kullandigin ilac yanlis bilmiyorsam 4 mg lik bir ilac folik asit i gunde 1mg almak lazim ya doktor bu sebeple sana hafta da 2 tane ic demis yani tum hafta 7 mg alman lazim sen 8mg almis oluyorsun sıkıntı yok yani rahat ol bende bu sekilde kullaniyorum .. fazlası zarar zaten ..Bana haftada 2 iç dedi gittim yer vakif gureba nin kadın doğumuyou. 15 gün sonra gebe poliklinik. Gel falan dedi bende haftada 2 ıciom o yüzden.
Balim dualarim sninle olucak sizinle olacak bndr vazgectim carsamba gnu gdecem ya en azndan bi ongn gecmis olsun daha netlesiyo ne oldugu ablamla beraber hdecem oda kan verecek brlikte gidicez hayirlisi ins bnmkide katlanmistir gne test yaptim gene ckti silik ama bilemiyorumArkadaşlar sabah yine bhcg testi yaptıracağım dua edin nolur bebişim gelişmiş olsun v değer 4 katına çıkmış olsun. Lütfen allahım lütfennnn
Suan esimnkiyle bnm testler bi milyara geliyo esimin testinin fyatini srmadim ama kesin pahalidir oda eve nasil gekdim yedinci kata nasil ciktim o hastaneden salya sumuk nasil ciktim allah biliyo herkesin icinde hickira hickira agladim kendimden utandim ya esimin morali bozuldu daha kotu oldum bian bayilacak gibi oldum kalbime agri saplandi anlatamam yasadigim o duuguyu allahtan esim ise gtti gitmiyodu zorla yolladim en azindan o eve gelene kadar aglimde o gelonce guclu goruneyim canim cok yaniyo ya k bakmayin ama kimse yok suan derdimi anlatabilecem cunku anlamazlar yasamayan bilmez allahil sabir ver herseyin basi sabirdan geciyoYolda yürüyorum şu an o kadar üzüldüm ki gözlerüm doldu wallahı. Eabbim yardımcı olsun. Ben on milyar harcadımYaaaa ;(
Istanbulda sultanbeylinde oturuyorum ama me yazikki tedavi amacli kaynarcaya grumceme geldim sabah dra gttim yeni geldim eve grumceminde cocugu olmuyo aralikta dusuk yapti aslinda onlarda srun yokmus tibbi acidan allaha kalmis onlarinki oyle diyeyim zamani var demekki bende grumcmee srucam nerde yaptirdi testleri dye napim ya elden bisi gelmiyo tekbir bizden taktir allahtan sadece tek istegim rabbim bana sabir versin baska bisi istemiyorum sabir olursa geriside olur... dunya kadar param gitti zaten dr yoluna 7 ayda allahim buyukYaa yapma noour( bak n diycem devlet hastaneleri yapıuor o testlerin çoğunu. Nerde kamet ediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?