2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar dun iliskiden sonra ilk defa kasik agrim oldu ve hala devam ediyo ve sislik var ve beyaz seffaf akintim var neden hamile olabilirmiyim

Benim son adet tarihimde yumurtlamamda senden geç, normal ozmn bebeği görmememde sanirim, ama insan panik oluyo iste, of bi de amma ağladım, daha eşime söyleyemedim

Benim son adet tarihimde yumurtlamamda senden geç, normal ozmn bebeği görmememde sanirim, ama insan panik oluyo iste, of bi de amma ağladım, daha eşime söyleyemedim
Canım benden geç ama salı günü benim 6+1 çıktı kese boyumda 12,9mm di. Senin hangi gün 6+3 çıktı canım? Doktorum beni ayın 15 inde kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz.

Canım benden geç ama salı günü benim 6+1 çıktı kese boyumda 12,9mm di. Senin hangi gün 6+3 çıktı canım? Doktorum beni ayın 15 inde kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz.
Dun benimde 6+3 çıktı carsambadan sonra gel dedi atış için, hayırlısı ya bakalım...

Bana haftada 2 iç dedi gittim yer vakif gureba nin kadın doğumuyou. 15 gün sonra gebe poliklinik. Gel falan dedi bende haftada 2 ıciom o yüzden.
Canim senin kullandigin ilac yanlis bilmiyorsam 4 mg lik bir ilac folik asit i gunde 1mg almak lazim ya doktor bu sebeple sana hafta da 2 tane ic demis yani tum hafta 7 mg alman lazim sen 8mg almis oluyorsun sıkıntı yok yani rahat ol bende bu sekilde kullaniyorum .. fazlası zarar zaten ..

Arkadaşlar sabah yine bhcg testi yaptıracağım dua edin nolur bebişim gelişmiş olsun v değer 4 katına çıkmış olsun. Lütfen allahım lütfennnn
Balim dualarim sninle olucak sizinle olacak bndr vazgectim carsamba gnu gdecem ya en azndan bi ongn gecmis olsun daha netlesiyo ne oldugu ablamla beraber hdecem oda kan verecek brlikte gidicez hayirlisi ins bnmkide katlanmistir gne test yaptim gene ckti silik ama bilemiyorum

Ya ben biraz önce babamla tokalasirken be uzanıyordum.sirtudtubabamda üstüm örtülüydü görmedi herhalde karnima verdi ağırlığını yani elini karnumarası biraz ağırlık vererek koydu ama hemen çekti bişey olurmu ya sanki hafiften ağrım b var çok fenayım ya moral sifir

Kizlar moralim cok bozuk dra gttim sabah erkenden ozele gttim yeni geldim daha gitti bebegim rahim duvarim cok ince oldugu icin tutunamamis kistte olismus baya bi tedavi sureci baslatti dr ben dyodum esime ama ben kaliyorum bisi oluyo tutunamiyo dye dedgim de gibi oldu ince oldgu icin tutunamamis her ihtimale karsi dr esime bakicakmis ama senle isimiz uzin dedi bana rahim filmini hormin testlerinden sonra cektricekmisim dunyanin parasi ben smdi nereye gidim ne edim ya

Yolda yürüyorum şu an o kadar üzüldüm ki gözlerüm doldu wallahı. Eabbim yardımcı olsun. Ben on milyar harcadımYaaaa ;(
Suan esimnkiyle bnm testler bi milyara geliyo esimin testinin fyatini srmadim ama kesin pahalidir oda eve nasil gekdim yedinci kata nasil ciktim o hastaneden salya sumuk nasil ciktim allah biliyo herkesin icinde hickira hickira agladim kendimden utandim ya esimin morali bozuldu daha kotu oldum bian bayilacak gibi oldum kalbime agri saplandi anlatamam yasadigim o duuguyu allahtan esim ise gtti gitmiyodu zorla yolladim en azindan o eve gelene kadar aglimde o gelonce guclu goruneyim canim cok yaniyo ya k bakmayin ama kimse yok suan derdimi anlatabilecem cunku anlamazlar yasamayan bilmez allahil sabir ver herseyin basi sabirdan geciyo

Yaa yapma noour ( bak n diycem devlet hastaneleri yapıuor o testlerin çoğunu. Nerde kamet ediyosun
Istanbulda sultanbeylinde oturuyorum ama me yazikki tedavi amacli kaynarcaya grumceme geldim sabah dra gttim yeni geldim eve grumceminde cocugu olmuyo aralikta dusuk yapti aslinda onlarda srun yokmus tibbi acidan allaha kalmis onlarinki oyle diyeyim zamani var demekki bende grumcmee srucam nerde yaptirdi testleri dye napim ya elden bisi gelmiyo tekbir bizden taktir allahtan sadece tek istegim rabbim bana sabir versin baska bisi istemiyorum sabir olursa geriside olur... dunya kadar param gitti zaten dr yoluna 7 ayda allahim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…