2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kuzum yaa kıyamam sana üzülme dicem diyemiyorum üzülmemek elde değil. Ama sağlık için parayı görmiceksin ve devlet hastanesinde bir doktora daha git bakalım o nediyecek hemen özel hastanede başlama tedaviye derim ben. Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Zaten para gozumde bile yokki benim cop kadar degeri yok gzumde devletede gittim daha once ufak usa yebi atamislar daha kotu moralimi bozmustu en azindan bu dr cok iyi guzelce anlatti ama gel grki ben adamla bisi konusamadim kelimeler bogazima dizildi

Doktor seçimi gerçekten çok önemli canım. Eğer gerçekten güveniyosan artık yapçak bişi yok. En kısa sürede inşallah bebişine kavuşursun. Ama üzülürsen kafana çok takarsan strestende geciktirebilirsin. Tedavi olacaksın ve sağlıklı bir evlat alacaksın kucağına bunu düşün. Eşin ve kendin için uğraş. Evet insan bu gibi durumlarda çok üzülüyo ama Rabbim neylerse güzel eyler. Her şerrin sonunda bi hayır elbette vardır. Hadi kendini toparla ve neler yapabileceğini araştır öğren gerekirse doktoru her saat ara ama üzüntüyle ağlayarak kendini yıpratma. Söylemek çok basit geliyo yaşayan anlıyo bu olayları ama sana destek olmak istiyorum ve güçlü kalmanı istiyorum. İnşallah en kısa sürede bebiş haberini alıcaz senden

allah razı olsun kardesim bnm cok sağol ya bn duygusal bi insanım elimde değil tutamıyorum eger smdi ağlamazsam her fırsatta aglicam ve esime zayıf grünücem ama durdu ağlamam ne kadar ağlarsamda bosuna tek odak noktam suan adet olmak olunca ikncı gn hrmon testleri için kan verecem bıan önce tedavi başlasın istiyorum offf offf allahım sen güç ver bze rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsin bebeklerimizi yatıp uyuyacam azcık uyandgımda kötü bi kabus grdum diyebilsem keske ama değil en acısıda bu neyse ya annem bna hamileyken köyde düşmş karnını tasa vurmus bi gün karnında gezmemişim ertesi sabah dra gdecekmiş gtmemiş aksamında gezmeye baslamışım karnında demişki annem ya bu kızın göreceği gün var yada cekecegi çok çilesi var demekki gün görebilmem için önce çile çekmem lazımmış sonu iyi olsunda çekerim ben napim ya offf kafam duamn oldu duman.... hayırlı günler size szde bebişlerinizi üzmeyin olurmu kızlar teyzesi cok dua ediyo yegenlerine allahım korusun szleri

Sen kaç yaşındasın kanım ısındı sana kaç yıllık evlisin
mayısta 22 olcam bi sene oldu işte evlndkten üç ay snra düşüğüm oldu kste cevrince anladım bacım düşük yaptğımı yedi aydırda tedavi oluyorum hissetmiştim ama hamile kalıp bişi oluyo cocuk gdiyo dyodumda eşim bana inanmıyodyu kulakklarıyla duydu rahm dvrı ince olunca gidiyo demekki

kızlar catlatma iğnesi oldum suan adetime 3-4 gün var erken gebelik testleri vs yptım ama negatif çıktı sol kasık agrım var ara ara sızlıyo gibi nedir bu anlamadım lütfen bi cvp verin bu erken gebelik testlerinde çıkmama ihtimalı varmıdır kandamı yaptrsam

kan testi yaptır ama adetin bi gün gecsin daha net snuc alırsın yada adetten bi gün önce yaptır kan testi

adet agrısımı diye düşünüyorum ama hc böyle adet agrısı olmadı bende sol kasığıma ara ara agrı giriyor anlamadım bundan 1 hfta öncede aynısı oldu
sen bi kan ver bakalım ne olacak bebek yerlesincede oluyo soldaki batmalar ara ara ve az az vryosa bebektendir bnde hep öyle olmustu ama ne yazıkkı rahm dvarı inceliği yznden tutunamadı sen bı kan ver inş hamilesindir bacım

üzüldüm canım rahim duvarını kalınlastrmak için ilaç veriyorlar onları kullanmadınmı bn bu ay onuda kullandım klomen çatlatma iğnesi bekliyoruz bakalm

üzüldüm canım rahim duvarını kalınlastrmak için ilaç veriyorlar onları kullanmadınmı bn bu ay onuda kullandım klomen çatlatma iğnesi bekliyoruz bakalm
valla ben gecen ay aydına gtmiştim orda devlete gttim sansıma gttgim dr ogun işe baslamış bna rahm dvarın ince dedi ama ilac vermedi bu ay kendi druma gttim vallahi adam elndeki cihazı iki sallıyo neyse sana tıkır tıkır dyo bn dyodum eşime ben klıyorum hamle ama bişi oluyo cocuk gdyo dye inanmıyodu dr ince oldu için tutunamıyo cocuk dedi uğrascaz hastane yollarında anlican stres yapma sen sakın haaaa snra keske yapmasydım stres dyosun bnde cok yaptım bu ay keske dyorum rabbim inş bebişin snnledir ve kucagına almayı nasip eder

Allah razı olsun canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsın erken gebelik testleri bnm canımı cok sıktı negatif çıktı ama sadece sol kasıgımda ki agrının sebebinide anlamıs değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…