- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.101
canım bak benden sana bi tavsiye adet gecmeden test yapma bazen çıkmıyo snra üzülüyo insan ben hep adetten önce yapardım pozitif çıkardı ve geckmeli adet olurdum erken gblik testleri şüpheli ilşkinin üzernden bi hafta gecnce snuc veryomus ama ne kadar dgru blemiyorum adete iki gün kla git kan ver derim sanaAllah razı olsun canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsın erken gebelik testleri bnm canımı cok sıktı negatif çıktı ama sadece sol kasıgımda ki agrının sebebinide anlamıs değilim
valla ben gecen ay aydına gtmiştim orda devlete gttim sansıma gttgim dr ogun işe baslamış bna rahm dvarın ince dedi ama ilac vermedi bu ay kendi druma gttim vallahi adam elndeki cihazı iki sallıyo neyse sana tıkır tıkır dyo bn dyodum eşime ben klıyorum hamle ama bişi oluyo cocuk gdyo dye inanmıyodu dr ince oldu için tutunamıyo cocuk dedi uğrascaz hastane yollarında anlican stres yapma sen sakın haaaa snra keske yapmasydım stres dyosun bnde cok yaptım bu ay keske dyorum rabbim inş bebişin snnledir ve kucagına almayı nasip eder
amin cnm bnm inşaallah baktık olmuyo yuvadan alcaz cocuk onlarında anne babaya ihtiyacı var az önce eşim aradı bunu bana tekrar syledi allah razı olsun eşimden oda olmasa halim pek yamandı bnmCanım üzülme.
Artık bir sürü yolu var çocuk sahibi olmanın.
Biz de hayırlı zamanı geldiğinde anne olucaz inşallah.
amin cnm bnm inşaallah baktık olmuyo yuvadan alcaz cocuk onlarında anne babaya ihtiyacı var az önce eşim aradı bunu bana tekrar syledi allah razı olsun eşimden oda olmasa halim pek yamandı bnm
istanbuldayım cnm yaÇok şükür benim eşim de bu konuda çok anlayışlı.
Normalde bebeği çok isteyen o. Benim ona teselli vermem gerekirken o bana veriyor acele etme diye.
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.
Sen nerede yaşıyorsun bu arada?
COK SAOL CANIM BENİM YAPTGIM TESTTE ADETTEN 5 GÜN ÖNCE %99 SONUC YAZIYOR ADETİMEDE 3-4 GÜN VAR ANLAMADIM NEGATİF VERDİ DEDĞİN GBİ BİRAZ BEKLEMEK EN DOĞRUSUcanım bak benden sana bi tavsiye adet gecmeden test yapma bazen çıkmıyo snra üzülüyo insan ben hep adetten önce yapardım pozitif çıkardı ve geckmeli adet olurdum erken gblik testleri şüpheli ilşkinin üzernden bi hafta gecnce snuc veryomus ama ne kadar dgru blemiyorum adete iki gün kla git kan ver derim sana
Kızlar cok sabırsızlanıyorum kan versemmi yrn sabah
gecikmedi çatlatöa iğnesinin 15.günü bugun bilmiyorumkiNe kadar gecikti?
gecikmedi çatlatöa iğnesinin 15.günü bugun bilmiyorumki
Canım ben ilk hamilelğimde bilgisayar kursunda çalışıyodum. İleri düzey ağ kurulumu vs. onların eğitimini veriyorduk. Sürekli bilgisayar, swich,routuer gibi cihazlar çalışıyodu etrafımda. Çok şükür bir şey olmadı. Kalbini rahat tut. Olumsuzu çağırma. Allah' ın izni ile birşey olmaz. Bırak olmasın olanlar bitsin diye dua ediyor. Benimde öyle. Sadece uyku vardı. Oda geçti çok şükür.kızlarr..slm..bende..niye..bulantı..yada..uyku..yok..aksine..hiç..uykum..gelmiyor..bizim..babamız..haftaya..şehir..dışındann..gelecekk.bizim..fasulyecikiçin..birde..ben..bilgisayar..başında..çalışıyorumm.fasulyeciğime..bişey.olmaz.demi..kızal
çok..sağol..canım..Canım ben ilk hamilelğimde bilgisayar kursunda çalışıyodum. İleri düzey ağ kurulumu vs. onların eğitimini veriyorduk. Sürekli bilgisayar, swich,routuer gibi cihazlar çalışıyodu etrafımda. Çok şükür bir şey olmadı. Kalbini rahat tut. Olumsuzu çağırma. Allah' ın izni ile birşey olmaz. Bırak olmasın olanlar bitsin diye dua ediyor. Benimde öyle. Sadece uyku vardı. Oda geçti çok şükür.
bendede..olluyor..canım..normalmiş..daha..yeniyseKızlar bir soruda ben sorayım. Büyük abtestime çıktığımda ıkınmadığım halde rahmime bir ağrı giriyor anlatamam. Sanki biri bıcağı saplıyo geri çıkartıyor. Okadar acı çekiyorum ki anlatamam. Bir şey olacak diye korkuyorum. Benim gibi yaşayan var mı aranızda. Ayın sonunda DR la randevum. Yani epey var. Ona soramıyorum da şuan.
Ya bide benim idrar testimde az< miktarda bakteri görüldü yazıyordu. Sendede varmı öyle birşey
bendede..olluyor..canım..normalmiş..daha..yeniyse
valla..canım..doktor..öyle..bişey..demediYa bide benim idrar testimde az< miktarda bakteri görüldü yazıyordu. Sendede varmı öyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?