2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Allah razı olsun canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsın erken gebelik testleri bnm canımı cok sıktı negatif çıktı ama sadece sol kasıgımda ki agrının sebebinide anlamıs değilim
canım bak benden sana bi tavsiye adet gecmeden test yapma bazen çıkmıyo snra üzülüyo insan ben hep adetten önce yapardım pozitif çıkardı ve geckmeli adet olurdum erken gblik testleri şüpheli ilşkinin üzernden bi hafta gecnce snuc veryomus ama ne kadar dgru blemiyorum adete iki gün kla git kan ver derim sana

Canım üzülme.
Artık bir sürü yolu var çocuk sahibi olmanın.
Biz de hayırlı zamanı geldiğinde anne olucaz inşallah.

Canım üzülme.
Artık bir sürü yolu var çocuk sahibi olmanın.
Biz de hayırlı zamanı geldiğinde anne olucaz inşallah.
amin cnm bnm inşaallah baktık olmuyo yuvadan alcaz cocuk onlarında anne babaya ihtiyacı var az önce eşim aradı bunu bana tekrar syledi allah razı olsun eşimden oda olmasa halim pek yamandı bnm

amin cnm bnm inşaallah baktık olmuyo yuvadan alcaz cocuk onlarında anne babaya ihtiyacı var az önce eşim aradı bunu bana tekrar syledi allah razı olsun eşimden oda olmasa halim pek yamandı bnm

Çok şükür benim eşim de bu konuda çok anlayışlı.
Normalde bebeği çok isteyen o. Benim ona teselli vermem gerekirken o bana veriyor acele etme diye.
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.

Sen nerede yaşıyorsun bu arada?

istanbuldayım cnm ya
amin bu arada

kızlar bat 13 nisan... dayanamayıp yarın sabah test yapıcam.. inşallah çift çizgi görürüm.. tabi hepimiz içindi bu dua.. birde ben silik falan çıktığını burda gördüm. bundan sonra daha dikkatli bakıcam..

COK SAOL CANIM BENİM YAPTGIM TESTTE ADETTEN 5 GÜN ÖNCE %99 SONUC YAZIYOR ADETİMEDE 3-4 GÜN VAR ANLAMADIM NEGATİF VERDİ DEDĞİN GBİ BİRAZ BEKLEMEK EN DOĞRUSU

kızlarr..slm..bende..niye..bulantı..yada..uyku..yok..aksine..hiç..uykum..gelmiyor..bizim..babamız..haftaya..şehir..dışındann..gelecekk.bizim..fasulyecikiçin..birde..ben..bilgisayar..başında..çalışıyorumm.fasulyeciğime..bişey.olmaz.demi..kızal

Canım ben ilk hamilelğimde bilgisayar kursunda çalışıyodum. İleri düzey ağ kurulumu vs. onların eğitimini veriyorduk. Sürekli bilgisayar, swich,routuer gibi cihazlar çalışıyodu etrafımda. Çok şükür bir şey olmadı. Kalbini rahat tut. Olumsuzu çağırma. Allah' ın izni ile birşey olmaz. Bırak olmasın olanlar bitsin diye dua ediyor. Benimde öyle. Sadece uyku vardı. Oda geçti çok şükür.

Kızlar bir soruda ben sorayım. Büyük abtestime çıktığımda ıkınmadığım halde rahmime bir ağrı giriyor anlatamam. Sanki biri bıcağı saplıyo geri çıkartıyor. Okadar acı çekiyorum ki anlatamam. Bir şey olacak diye korkuyorum. Benim gibi yaşayan var mı aranızda. Ayın sonunda DR la randevum. Yani epey var. Ona soramıyorum da şuan.

çok..sağol..canım..

bendede..olluyor..canım..normalmiş..daha..yeniyse

Kızlar bi soru da benden olsun 7. Haftamdayım bende. Eşinizle birlikte oluyomusunuz? Normalde sarımtrak akıntım vardı ama 1 gündür acayip bi akıntım gelmeye başladı yani eşimle birlikte olduktan sonra. Bu gibi durumda olan varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…