- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.121
canım..benim...eşim..şehir..dışında..doktora..sordugumda..normal..hayatına.devam..et...girebilirsin..dediKızlar bi soru da benden olsun7. Haftamdayım bende. Eşinizle birlikte oluyomusunuz? Normalde sarımtrak akıntım vardı ama 1 gündür acayip bi akıntım gelmeye başladı yani eşimle birlikte olduktan sonra. Bu gibi durumda olan varmı acaba??
Tamam sağol canım. Yarına randevu aldım doktordan. Belki gözünden kaçmıştır. İdrar yolu enfeksiyonu vardır belki. Bir daha baksın sonuçlara bakıyım.valla..canım..doktor..öyle..bişey..demedi
Canım aferdersin ama eşin içine boşalıyosa o yüzden akıntın artmıştır. dr düşük tehlikesi olanlara yasaklıyor ilişkiye girmeyi diye biliyorum.Kızlar bi soru da benden olsun7. Haftamdayım bende. Eşinizle birlikte oluyomusunuz? Normalde sarımtrak akıntım vardı ama 1 gündür acayip bi akıntım gelmeye başladı yani eşimle birlikte olduktan sonra. Bu gibi durumda olan varmı acaba??
bende..onu..soracaktımm..canım..ilişki..sırasında..içine..boşalması..zaralımı..doktora.soramadımdaCanım aferdersin ama eşin içine boşalıyosa o yüzden akıntın artmıştır. dr düşük tehlikesi olanlara yasaklıyor ilişkiye girmeyi diye biliyorum.
Canım hcg değerim düşüktü ozaman bi yasak dedi. Kan değerim yükseldi kesyi gördük şükür sonradanda bişi demedi. Öyle tam ilişkide denmez ama tam içimede boşalmadı ama akıntım çok arttı. Ona anlam veremedim. Dikkatli olduk açıkçası. İnşallah bişi olmamıştır.Canım aferdersin ama eşin içine boşalıyosa o yüzden akıntın artmıştır. dr düşük tehlikesi olanlara yasaklıyor ilişkiye girmeyi diye biliyorum.
Ya biz ilk hamileliğimde içime boşalıyodu Dr yasak dememişti. Bir şeyde olmadı. Bu hamilelğimde vajina sancım çok olduğu için hiçbir girişimde bulunmuyoruz korkumuzdan açıkcası. Dr yasak demediği haldeCanım hcg değerim düşüktü ozaman bi yasak dedi. Kan değerim yükseldi kesyi gördük şükür sonradanda bişi demedi. Öyle tam ilişkide denmez ama tam içimede boşalmadı ama akıntım çok arttı. Ona anlam veremedim. Dikkatli olduk açıkçası. İnşallah bişi olmamıştır.
Hmmm vajina sancısı ilk hamile kaldığım günlerde bıçak saplanır gibi 1-2 kere oldu. Şu an allaha şükür herhengi bişiyim yok. 1 aydır bizde korktuk eşimde dokunmak istemedi ama benim iyi olduğumu bildiği için rahattı. Ama tedbirli olmakta fayda var herzaman bebişlerimize zarar gelmesindeYa biz ilk hamileliğimde içime boşalıyodu Dr yasak dememişti. Bir şeyde olmadı. Bu hamilelğimde vajina sancım çok olduğu için hiçbir girişimde bulunmuyoruz korkumuzdan açıkcası. Dr yasak demediği halde
Ayyy hadi bakalim hayirlisu insallahh guzel haberlerini bejliyoruz ne zamana cikacak sonucgünaydın kızlar :) sanırım hamileyim :) çok hastayım boğazım aşırı acıyor bat 2 gun var sabah evde test yaptım antibiyotik içicektim ikinci çizgi çıktı hemen sağlık ocağına gittim tahlil verdim inşAllah kan tahlilimde çıkar :)))
Ayyy hadi bakalim hayirlisu insallahh guzel haberlerini bejliyoruz ne zamana cikacak sonuc
Ayyyy inşallah valla hadi bakalım saat 4ü bekliyoruz hayirlisiyla guzel haberler al canim insçok tesekkurler Normalde sonuclar ertesi gün çıkıyormus ama saat 4 te ara dedi boğaz fena yutkunamıyorum
Cok sevndim bcim insaallah guzel haberlerle don bizeçok tesekkurler Normalde sonuclar ertesi gün çıkıyormus ama saat 4 te ara dedi boğaz fena yutkunamıyorum
Cok sevndim bcim insaallah guzel haberlerle don bize
Amin bacim amin agzindan bal damliyi kiz senin biz bu ara kafayi yidik hadi guzel haber verde vallahi yuzumuzde guller acsin kizzzz bak banada haber et he dualarim seninle bacum hadi insaAllah gozun aydin simdiden :)çok sağolun :) Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese tez zamanda sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin İnsAllah...
Amin bacim amin agzindan bal damliyi kiz senin biz bu ara kafayi yidik hadi guzel haber verde vallahi yuzumuzde guller acsin kizzzz bak banada haber et he dualarim seninle bacum hadi insaAllah gozun aydin simdiden :)
InsaAllah bacim insaAllah olacak tabi zaten heo tinlamayinca oluyo ustune dusunce deeelllİnşAllah canım. Allah razı olsun. bende sizlerdende güzel haberler bekliyorum. ben 8 aydan beri bekliyorum. geçen ay çok umutluydum olmadı bu ay nedense o kadar çok meraklı degildim gecen ay en az 5-6 test yapmıstımçok şükür bu sefer oldu inşAllah...
slmç..kızlar..ben..5+1..haftalık..hamileyimm.diken..gibi..bişeyler..batıyor..sanki.kasıklarıma..ve..rahmime..bu..normalmii.çalışıyorum..ona..göre.çıkacam.nlur..çok..acil..cvp
Balim gayet normal bebegin yerlesiyo rahmine bu kasilmalar normal ama sen genede bi kac gun izin al dinlen daha rahat yerlessin bebisin rahim alisik olmadi icin keskin sancilar giriyo buda gayet normal cnku genisliyo rahimin bn dinlen derim sana soyle iki ucgunslmç..kızlar..ben..5+1..haftalık..hamileyimm.diken..gibi..bişeyler..batıyor..sanki.kasıklarıma..ve..rahmime..bu..normalmii.çalışıyorum..ona..göre.çıkacam.nlur..çok..acil..cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?