2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

canım..benim...eşim..şehir..dışında..doktora..sordugumda..normal..hayatına.devam..et...girebilirsin..dedi

Canım aferdersin ama eşin içine boşalıyosa o yüzden akıntın artmıştır. dr düşük tehlikesi olanlara yasaklıyor ilişkiye girmeyi diye biliyorum.

Canım aferdersin ama eşin içine boşalıyosa o yüzden akıntın artmıştır. dr düşük tehlikesi olanlara yasaklıyor ilişkiye girmeyi diye biliyorum.
Canım hcg değerim düşüktü ozaman bi yasak dedi. Kan değerim yükseldi kesyi gördük şükür sonradanda bişi demedi. Öyle tam ilişkide denmez ama tam içimede boşalmadı ama akıntım çok arttı. Ona anlam veremedim. Dikkatli olduk açıkçası. İnşallah bişi olmamıştır.

Ya biz ilk hamileliğimde içime boşalıyodu Dr yasak dememişti. Bir şeyde olmadı. Bu hamilelğimde vajina sancım çok olduğu için hiçbir girişimde bulunmuyoruz korkumuzdan açıkcası. Dr yasak demediği halde

Hmmm vajina sancısı ilk hamile kaldığım günlerde bıçak saplanır gibi 1-2 kere oldu. Şu an allaha şükür herhengi bişiyim yok. 1 aydır bizde korktuk eşimde dokunmak istemedi ama benim iyi olduğumu bildiği için rahattı. Ama tedbirli olmakta fayda var herzaman bebişlerimize zarar gelmesinde

slm kızlar bende 7buçuk aylık evliyim 29 şubatta düşük yaptım doktor kimyasal gebelik dedi yaşayan var mı aranızda sonrasında hamilelik zor mu oluyor bilginiz var mı

Ayyy hadi bakalim hayirlisu insallahh guzel haberlerini bejliyoruz ne zamana cikacak sonuc

çok sağolun :) Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese tez zamanda sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin İnsAllah...
Amin bacim amin agzindan bal damliyi kiz senin biz bu ara kafayi yidik hadi guzel haber verde vallahi yuzumuzde guller acsin kizzzz bak banada haber et he dualarim seninle bacum hadi insaAllah gozun aydin simdiden :)

Amin bacim amin agzindan bal damliyi kiz senin biz bu ara kafayi yidik hadi guzel haber verde vallahi yuzumuzde guller acsin kizzzz bak banada haber et he dualarim seninle bacum hadi insaAllah gozun aydin simdiden :)

İnşAllah canım. Allah razı olsun. bende sizlerdende güzel haberler bekliyorum. ben 8 aydan beri bekliyorum. geçen ay çok umutluydum olmadı bu ay nedense o kadar çok meraklı degildim gecen ay en az 5-6 test yapmıstım çok şükür bu sefer oldu inşAllah...

InsaAllah bacim insaAllah olacak tabi zaten heo tinlamayinca oluyo ustune dusunce deeelll

slmç..kızlar..ben..5+1..haftalık..hamileyimm.diken..gibi..bişeyler..batıyor..sanki.kasıklarıma..ve..rahmime..bu..normalmii.çalışıyorum..ona..göre.çıkacam.nlur..çok..acil..cvp

slmç..kızlar..ben..5+1..haftalık..hamileyimm.diken..gibi..bişeyler..batıyor..sanki.kasıklarıma..ve..rahmime..bu..normalmii.çalışıyorum..ona..göre.çıkacam.nlur..çok..acil..cvp

hayırlı olsun bebişiniz. aşırı yorucu degilse işiniz masa bası gibi bi problem olmaz herhangi bir leke kan vb gelirse dr gidersiniz ben ilk hamileliğimde 37 haftaya kadar çalıştım prob. olmadı gerçi kişiden kişiye degişir çalışmaya ihtiyacınız yoksa çıkın dinlenin keyfini çıkarın hamileliğin bebiş olunca yorucu günler sizi bekliyor olacak :))

Balim gayet normal bebegin yerlesiyo rahmine bu kasilmalar normal ama sen genede bi kac gun izin al dinlen daha rahat yerlessin bebisin rahim alisik olmadi icin keskin sancilar giriyo buda gayet normal cnku genisliyo rahimin bn dinlen derim sana soyle iki ucgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…