- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.141
Hayirli olsun demeyi unuttum saskinmiyim neyim kafa gitti balim allah saglikla hayirli evlat buyutmeyi kucagina almayi nasip etsin bcm bnm allah anali babali buyutsun yavrunu teyzeleri yer onu yerrrslmç..kızlar..ben..5+1..haftalık..hamileyimm.diken..gibi..bişeyler..batıyor..sanki.kasıklarıma..ve..rahmime..bu..normalmii.çalışıyorum..ona..göre.çıkacam.nlur..çok..acil..cvp
Kiz yuksek olmasi iyi degilmi ya gayet guzel cikmis kesin cogul gebeliktir genelde cogul gebeliklerde yuksek cikiyomus valla bn sevndim senin adianYa benim değerm yine çok yüksekteselliye ihtiyacım var. Bugün 2500.çıltı
MASA..BAŞIYIMM..VE..7yıllık..elemanım..tek..bilen..benim..evimiz..kredi..malesef..ama..zorlarsa..direk..çıkarım..çünkü..çok.ugraştım..bebek.içinhayırlı olsun bebişiniz. aşırı yorucu degilse işiniz masa bası gibi bi problem olmaz herhangi bir leke kan vb gelirse dr gidersiniz ben ilk hamileliğimde 37 haftaya kadar çalıştım prob. olmadı gerçi kişiden kişiye degişir çalışmaya ihtiyacınız yoksa çıkın dinlenin keyfini çıkarın hamileliğin bebiş olunca yorucu günler sizi bekliyor olacak :))
Ayyyy cok sevindim heeee valla bacimYa benim değerm yine çok yüksekteselliye ihtiyacım var. Bugün 2500.çıltı
hemen..patronuma..gidiyorum..izin..içinn..bu..9..ay..nasıl..geçecek..bilmiyorumBalim gayet normal bebegin yerlesiyo rahmine bu kasilmalar normal ama sen genede bi kac gun izin al dinlen daha rahat yerlessin bebisin rahim alisik olmadi icin keskin sancilar giriyo buda gayet normal cnku genisliyo rahimin bn dinlen derim sana soyle iki ucgun
Bak simdi bacum hamileligin bu ilk haftalari yani bu yerlesme zamanlari dinlenmek lazim vucudunu dinlendirirsen daha kolay gecer bu surec obdan snrada kaldigin yerden devam edersin bacum isini garantiye al saglama alki daha rahat gecer hem muahhhh sizde iyiki varsiniz bacilarim bnmhemen..patronuma..gidiyorum..izin..içinn..bu..9..ay..nasıl..geçecek..bilmiyorum
Hem gecer gecer goz acip kapayincaya kadar gecer bebem sen kalbini ferah tut hep dr ne dersr onu uygula gerisi geliyo bk bnm eltim bu hafta ha dogurdu dguracak o derece ne cabuk gecti daha dun gibi hatirliyorum zorla gtrdum dra allah korusun bebek varsada bisi olmasin dye varmis meger :) bnmde varmis tabi anlamadim gitti o ay kiste cevrdi odur budur kistle basim belada bebek tutunamayinca kiste ceviro kendini senin adina cok ssvndim o yuzden dyom isini saglama al agir hic bse yaoma gerekiyosa sofra bezini bile silkeleme bu sreci atlat bi normale donuuosun zaten snradan :)hemen..patronuma..gidiyorum..izin..içinn..bu..9..ay..nasıl..geçecek..bilmiyorum
ahh.ahhh..tek..bilen..eleman..oluncaBak simdi bacum hamileligin bu ilk haftalari yani bu yerlesme zamanlari dinlenmek lazim vucudunu dinlendirirsen daha kolay gecer bu surec obdan snrada kaldigin yerden devam edersin bacum isini garantiye al saglama alki daha rahat gecer hem muahhhh sizde iyiki varsiniz bacilarim bnm
ben..doktoruma..sorudugumda..hersey..normall.işine..devam..et..dedi..ama..ben..çok..pimpirigim..yaHem gecer gecer goz acip kapayincaya kadar gecer bebem sen kalbini ferah tut hep dr ne dersr onu uygula gerisi geliyo bk bnm eltim bu hafta ha dogurdu dguracak o derece ne cabuk gecti daha dun gibi hatirliyorum zorla gtrdum dra allah korusun bebek varsada bisi olmasin dye varmis meger :) bnmde varmis tabi anlamadim gitti o ay kiste cevrdi odur budur kistle basim belada bebek tutunamayinca kiste ceviro kendini senin adina cok ssvndim o yuzden dyom isini saglama al agir hic bse yaoma gerekiyosa sofra bezini bile silkeleme bu sreci atlat bi normale donuuosun zaten snradan :)
MASA..BAŞIYIMM..VE..7yıllık..elemanım..tek..bilen..benim..evimiz..kredi..malesef..ama..zorlarsa..direk..çıkarım..çünkü..çok.ugraştım..bebek.için
o zaman şimdilik soyleme patronlara hamile birini çıkarmak işten yasak ama bir kılıf bulabilirler. sağlık ocağına git rapor iste 2 gun falan yarın gidersen perşembe -cuma -c.tesi-pazar olmus olur iyice dinlenirsin Rabbim yardım etsin bereketiyle gelir inşAllah bebişin. Evinizdede sağlıkla mutlulukla oturun inşAllah.
Himmm sen bence korkma balim bnm ne kadar sakin olirsan okadar iyi senin icin bnce iyi dusunmeye calis korku da bi cok seyi tetikliyo rabbime dua et bacim bn ediyorum senin icinde herkes icinde rabbim gzel haberle dndursun seni bacumYok elifim yaa sorun var dedi ikiz.d olsa bu kadar çabuk v hızlı yükselmemesi gerekiyo dedi. Usgye haftaya çağırdı şimdi anlaşılmaz dedi
Olsun desin balim ssn bu hafta dnln devam edersin zaten isine snra sadece su iki uc gun dnlen balimben..doktoruma..sorudugumda..hersey..normall.işine..devam..et..dedi..ama..ben..çok..pimpirigim..ya
Olsun desin balim ssn bu hafta dnln devam edersin zaten isine snra sadece su iki uc gun dnlen balim[/QUOT24benim..dogum..günüm..eşimde..şehir..dışından..gelecek..bbegimizinde..kontrolu..var..inş..dogumgunu..hediyem..olur
ayyy..inşş.bii.kalp..atışlarınıda..duysaydımm..allahım..herkese..versin..ben...çok..çok..acılar..çektimm...çok..ağladım..inş..sağsalim..kucagıma..alırımOcoktan olmus bile balim sen rahat ol bacim hediyenin en guzeli gelecek snaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?