2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

slmç..kızlar..ben..5+1..haftalık..hamileyimm.diken..gibi..bişeyler..batıyor..sanki.kasıklarıma..ve..rahmime..bu..normalmii.çalışıyorum..ona..göre.çıkacam.nlur..çok..acil..cvp
Hayirli olsun demeyi unuttum saskinmiyim neyim kafa gitti balim allah saglikla hayirli evlat buyutmeyi kucagina almayi nasip etsin bcm bnm allah anali babali buyutsun yavrunu teyzeleri yer onu yerrr

Kiz o deger bende cikacakti ohohohooo bulutlarin ustune cikmis cgul gebelik olmis diye ucardik havalara sen gorunmedinmi dra usgye bakmadimi bi sorun olsa zaten derlerdi sana sen bence tadini cikart yavrunun bebemmmm uzulme bence iki dene geli sana bebis

MASA..BAŞIYIMM..VE..7yıllık..elemanım..tek..bilen..benim..evimiz..kredi..malesef..ama..zorlarsa..direk..çıkarım..çünkü..çok.ugraştım..bebek.için

hemen..patronuma..gidiyorum..izin..içinn..bu..9..ay..nasıl..geçecek..bilmiyorum

Bak simdi bacum hamileligin bu ilk haftalari yani bu yerlesme zamanlari dinlenmek lazim vucudunu dinlendirirsen daha kolay gecer bu surec obdan snrada kaldigin yerden devam edersin bacum isini garantiye al saglama alki daha rahat gecer hem muahhhh sizde iyiki varsiniz bacilarim bnm

Hem gecer gecer goz acip kapayincaya kadar gecer bebem sen kalbini ferah tut hep dr ne dersr onu uygula gerisi geliyo bk bnm eltim bu hafta ha dogurdu dguracak o derece ne cabuk gecti daha dun gibi hatirliyorum zorla gtrdum dra allah korusun bebek varsada bisi olmasin dye varmis meger :) bnmde varmis tabi anlamadim gitti o ay kiste cevrdi odur budur kistle basim belada bebek tutunamayinca kiste ceviro kendini senin adina cok ssvndim o yuzden dyom isini saglama al agir hic bse yaoma gerekiyosa sofra bezini bile silkeleme bu sreci atlat bi normale donuuosun zaten snradan :)

ahh.ahhh..tek..bilen..eleman..olunca

ben..doktoruma..sorudugumda..hersey..normall.işine..devam..et..dedi..ama..ben..çok..pimpirigim..ya

MASA..BAŞIYIMM..VE..7yıllık..elemanım..tek..bilen..benim..evimiz..kredi..malesef..ama..zorlarsa..direk..çıkarım..çünkü..çok.ugraştım..bebek.için

o zaman şimdilik soyleme patronlara hamile birini çıkarmak işten yasak ama bir kılıf bulabilirler. sağlık ocağına git rapor iste 2 gun falan yarın gidersen perşembe -cuma -c.tesi-pazar olmus olur iyice dinlenirsin Rabbim yardım etsin bereketiyle gelir inşAllah bebişin. Evinizdede sağlıkla mutlulukla oturun inşAllah.

hele..bi..çıkarsınlarr.uçarımm.onlara

Yok elifim yaa sorun var dedi ikiz.d olsa bu kadar çabuk v hızlı yükselmemesi gerekiyo dedi. Usgye haftaya çağırdı şimdi anlaşılmaz dedi
Himmm sen bence korkma balim bnm ne kadar sakin olirsan okadar iyi senin icin bnce iyi dusunmeye calis korku da bi cok seyi tetikliyo rabbime dua et bacim bn ediyorum senin icinde herkes icinde rabbim gzel haberle dndursun seni bacum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…