- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.161
Ah bacim ah bizi biz anlariz baskasi anlamaz sdni anliyorum insaaallah duyarsiniz bebem ins dualarim hepimiz icin bebemayyy..inşş.bii.kalp..atışlarınıda..duysaydımm..allahım..herkese..versin..ben...çok..çok..acılar..çektimm...çok..ağladım..inş..sağsalim..kucagıma..alırım
sende..varmıAh bacim ah bizi biz anlariz baskasi anlamaz sdni anliyorum insaaallah duyarsiniz bebem ins dualarim hepimiz icin bebem
Vardi bebem ama malesef rahik dvari ince olunca tutjnamamis ve dusemeyincede kiste cevirmis dr deyince sok oldum guzel haber alip gelicem derken hayal kirikligiyla geldim smdi hormnlara bakacaklar rahim filmi falan baya uzun isimiz varmis oyle dedi dr
sende..varmı
canımsın..hiç..üzülme..dualrımm.seninle..bendede..%7..olur..dediler..Vardi bebem ama malesef rahik dvari ince olunca tutjnamamis ve dusemeyincede kiste cevirmis dr deyince sok oldum guzel haber alip gelicem derken hayal kirikligiyla geldim smdi hormnlara bakacaklar rahim filmi falan baya uzun isimiz varmis oyle dedi dr
Evet balim cikmadik candan umit kesilmez bundada bi hayir var bebem zaten test snuclarina gre tedaviye baslicak duvari kalinlastirmak icin ilac verir heralde ne olacagini kestremiyorum valla bekleyip grecem hala adet olmadim ya olsamda su testi yapsak ya esimde her ihtimale karsi gorunecek dra ondanda test istediler bakalim cuma gnu snucu cikar onundacanımsın..hiç..üzülme..dualrımm.seninle..bendede..%7..olur..dediler..
bol...bol...dua..edecemm..inşş.herşeygönlünde.ilerler...öpüyorumEvet balim cikmadik candan umit kesilmez bundada bi hayir var bebem zaten test snuclarina gre tedaviye baslicak duvari kalinlastirmak icin ilac verir heralde ne olacagini kestremiyorum valla bekleyip grecem hala adet olmadim ya olsamda su testi yapsak ya esimde her ihtimale karsi gorunecek dra ondanda test istediler bakalim cuma gnu snucu cikar onunda
Bende cok opuyorum seni bacum bnm hersey er yada gec guzel olacak ins sadece azcikin sabir ve guc lazim bize allah snumuzu hayir etsinbol...bol...dua..edecemm..inşş.herşeygönlünde.ilerler...öpüyorum
gözün aydın cnm bnm sağlıklı hayırlı evlatlar versin allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eylesn bacım :)çok şukur 128,53 çıktı kan degerim darısı sizlere kızlar :) Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
gözün aydın cnm bnm sağlıklı hayırlı evlatlar versin allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eylesn bacım :)
amin gııı amin dualarında bizide unutma olumu bebemÇok sağol canım Allah razı olsun Rabbim sizlerede tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin... Amin...
Aa canım geçmiş olsun hayırdır bi şikayetinmi olduda gittin doktora öyle söyledi. Üzüldüm şimdi bak. Dualarım seninle canım. İçini ferah tut inşallah bebişin seninle kalıp büyücek canımKizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen
dualarımız...seninle..canım..ne..şikayeti..oldukii..bide..bebişin..nekadarlık?Kizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen
Canım benim Allahım Yar ve yardımcın olsun.inşallah en kısa zaman içimde sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olursun balımBende cok opuyorum seni bacum bnm hersey er yada gec guzel olacak ins sadece azcikin sabir ve guc lazim bize allah snumuzu hayir etsin
Canım Allahımin izniyle olurMeraba tatlı anne adayları ben yeniyim 2 ay oldu korunmayi bırakalı, geçen ay olmadi, bu ay bekliyorum 4 gun var adetime, dua edin nolur bende sizler için dua edicem, hamilelik haberlerinizi takip ediyorum
Canım benim birşey olmaz umarım dualarımız seninle bebisine inşallah sağlıkla kavuşursun.Kizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen
Kalp atışı için gittim canim rahimde kanama gördü kese arkasında ... sikayetm yoktu yanı sadece kokulu akıntı vardı bu sabahAa canım geçmiş olsun hayırdır bi şikayetinmi olduda gittin doktora öyle söyledi. Üzüldüm şimdi bak. Dualarım seninle canım. İçini ferah tut inşallah bebişin seninle kalıp büyücek canım
Sagol canimCanım Allahımin izniyle olur
Canım benim birşey olmaz umarım dualarımız seninle bebisine inşallah sağlıkla kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?