2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ayyy..inşş.bii.kalp..atışlarınıda..duysaydımm..allahım..herkese..versin..ben...çok..çok..acılar..çektimm...çok..ağladım..inş..sağsalim..kucagıma..alırım
Ah bacim ah bizi biz anlariz baskasi anlamaz sdni anliyorum insaaallah duyarsiniz bebem ins dualarim hepimiz icin bebem

Vardi bebem ama malesef rahik dvari ince olunca tutjnamamis ve dusemeyincede kiste cevirmis dr deyince sok oldum guzel haber alip gelicem derken hayal kirikligiyla geldim smdi hormnlara bakacaklar rahim filmi falan baya uzun isimiz varmis oyle dedi dr

canımsın..hiç..üzülme..dualrımm.seninle..bendede..%7..olur..dediler..

canımsın..hiç..üzülme..dualrımm.seninle..bendede..%7..olur..dediler..
Evet balim cikmadik candan umit kesilmez bundada bi hayir var bebem zaten test snuclarina gre tedaviye baslicak duvari kalinlastirmak icin ilac verir heralde ne olacagini kestremiyorum valla bekleyip grecem hala adet olmadim ya olsamda su testi yapsak ya esimde her ihtimale karsi gorunecek dra ondanda test istediler bakalim cuma gnu snucu cikar onunda

bol...bol...dua..edecemm..inşş.herşeygönlünde.ilerler...öpüyorum

çok şukur 128,53 çıktı kan degerim darısı sizlere kızlar :) Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
gözün aydın cnm bnm sağlıklı hayırlı evlatlar versin allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eylesn bacım :)

Kizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen

Kizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen
Aa canım geçmiş olsun hayırdır bi şikayetinmi olduda gittin doktora öyle söyledi. Üzüldüm şimdi bak. Dualarım seninle canım. İçini ferah tut inşallah bebişin seninle kalıp büyücek canım

Meraba tatlı anne adayları ben yeniyim 2 ay oldu korunmayi bırakalı, geçen ay olmadi, bu ay bekliyorum 4 gun var adetime, dua edin nolur bende sizler için dua edicem, hamilelik haberlerinizi takip ediyorum

Meraba tatlı anne adayları ben yeniyim 2 ay oldu korunmayi bırakalı, geçen ay olmadi, bu ay bekliyorum 4 gun var adetime, dua edin nolur bende sizler için dua edicem, hamilelik haberlerinizi takip ediyorum
Canım Allahımin izniyle olur
Canım benim birşey olmaz umarım dualarımız seninle bebisine inşallah sağlıkla kavuşursun.

Kalp atışı için gittim canim rahimde kanama gördü kese arkasında ... sikayetm yoktu yanı sadece kokulu akıntı vardı bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…