- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.181
Bebis 8.haftasına girecek canim şikayet yoktu bugün kalp atışı cagirmisti tevafuk gördü ilac yazdi istirahat verdi .. sikayetim yoktu aslında sadece bu sabah akinti kokulu ve fazlaYdidualarımız...seninle..canım..ne..şikayeti..oldukii..bide..bebişin..nekadarlık?
Slm kizlar bnde yeni uyeyim bn 20 gundur meryem suresini okuyom..ve yarin adet gunum p.tesi gunu genital bolgemde sigil vardi onu yandirdim.bide biz en son nisan 1 de iliskiye girdik dahada girmedik yani yumurtalama gununde girdik ondn snra 14 gundur girmedik acaba hamile kalma olasigim var mi...????insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya.ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah
Canım rahimde kanama olsa zaten sen farketmezmiydin ne biliyim kan gelmezmiydi mesela? O kanama rahimin içindemi dolanıp duruyo mesela neden öyle bi kanıya varmışki?? Bende cuma sabahı kalp atışı için gidicem benimde akıntım var korktum şimdi bende ama bi kanama varsa o illaki akıntının içinde bile gelirdi. Başka bi doktorada gitsen canım yarınKalp atışı için gittim canim rahimde kanama gördü kese arkasında ... sikayetm yoktu yanı sadece kokulu akıntı vardı bu sabah
Canım insaAllah bişey olmaz sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. Ayrıca is falan yapma hiç uzan sürekli kalkmaKizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen
yok canim gittigim doktor iyi bir doktor ... kokulu kahverengi akinti vardi zaten bu sabah .ultrason ile bakılınca görülüyor zaten kuzum herkeste olacak diye bişey yok icini ferah tutCanım rahimde kanama olsa zaten sen farketmezmiydin ne biliyim kan gelmezmiydi mesela? O kanama rahimin içindemi dolanıp duruyo mesela neden öyle bi kanıya varmışki?? Bende cuma sabahı kalp atışı için gidicem benimde akıntım var korktum şimdi bende ama bi kanama varsa o illaki akıntının içinde bile gelirdi. Başka bi doktorada gitsen canım yarın
Tam gününde girmişsin canım, olmuştur ınsaAllah hamilesndir, bende 2 aydır bıraktım korunmayi ilk ay olmadi, şimdide adetini bekliyorum 3 gun var adetime.Slm kizlar bnde yeni uyeyim bn 20 gundur meryem suresini okuyom..ve yarin adet gunum p.tesi gunu genital bolgemde sigil vardi onu yandirdim.bide biz en son nisan 1 de iliskiye girdik dahada girmedik yani yumurtalama gununde girdik ondn snra 14 gundur girmedik acaba hamile kalma olasigim var mi...????
SagoL canim ınşallah bişey olmaz .. yok valla işe falan el surmemCanım insaAllah bişey olmaz sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. Ayrıca is falan yapma hiç uzan sürekli kalkma
Dua ederim senin için . Bende adetimi bekliyorum 3 gun var ınsaAllah bnde hamileyimdirSagoL canim ınşallah bişey olmaz .. yok valla işe falan el surmem
Hmmm kahverengi akıntınmı vardı?? Bende normal beyaz veya sarı zannettim. Kuzum şimdi internette baktım bol bol dinlenmeyle 3.ayın sonunda tamamen kayboluyomuş. Canım lütfen iş falan yapma dinlen bolca bebişin için senin iyi olman lazım. Doktoruna güveniyorsan problem yok tabi inşallah sorunsuz bi hamişlik geçircez hepimiz ve hemen hemen aynı günlerde doğcak çocuklarımızzZ
yok canim gittigim doktor iyi bir doktor ... kokulu kahverengi akinti vardi zaten bu sabah .ultrason ile bakılınca görülüyor zaten kuzum herkeste olacak diye bişey yok icini ferah tut
Evet canim baya kahverengiydi kokulu olmasi da zaten extra. . Normal akıntı sorun Değil zaten olağan bir akıntı sendeki korkma canim ... bende artık bol bol uzanicam inşallah tutunur bebisimHmmm kahverengi akıntınmı vardı?? Bende normal beyaz veya sarı zannettim. Kuzum şimdi internette baktım bol bol dinlenmeyle 3.ayın sonunda tamamen kayboluyomuş. Canım lütfen iş falan yapma dinlen bolca bebişin için senin iyi olman lazım. Doktoruna güveniyorsan problem yok tabi inşallah sorunsuz bi hamişlik geçircez hepimiz ve hemen hemen aynı günlerde doğcak çocuklarımızzayyy ozamanda yazalım burdan ne güzel olurduuuu
Allah razı olsun Canim ... benimde duaLarim SizlerleDua ederim senin için . Bende adetimi bekliyorum 3 gun var ınsaAllah bnde hamileyimdir
İnşallah canım Rabbim sizede ve isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsinnnHamile anneler bizlerede dua edin bizde hamiş olalım, sizde sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi alırsınız kucaklariniza insaAllah
Amin cnm bnm allah razi olsun hepinizdenCanım benim Allahım Yar ve yardımcın olsun.inşallah en kısa zaman içimde sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olursun balım
Amin canimm benimİnşallah canım Rabbim sizede ve isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsinnn
Benimde 3 gün var cnm bende çok heyecanlıyım inş vardır bebişlerimizKimler bekliyor adetini benim 3 gunm kaldi ben baya heyecan yaptım hiç belirtim olmama rağmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?