2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

dualarımız...seninle..canım..ne..şikayeti..oldukii..bide..bebişin..nekadarlık?
Bebis 8.haftasına girecek canim şikayet yoktu bugün kalp atışı cagirmisti tevafuk gördü ilac yazdi istirahat verdi .. sikayetim yoktu aslında sadece bu sabah akinti kokulu ve fazlaYdi

insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya .ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah
Slm kizlar bnde yeni uyeyim bn 20 gundur meryem suresini okuyom..ve yarin adet gunum p.tesi gunu genital bolgemde sigil vardi onu yandirdim.bide biz en son nisan 1 de iliskiye girdik dahada girmedik yani yumurtalama gununde girdik ondn snra 14 gundur girmedik acaba hamile kalma olasigim var mi...????

Kalp atışı için gittim canim rahimde kanama gördü kese arkasında ... sikayetm yoktu yanı sadece kokulu akıntı vardı bu sabah
Canım rahimde kanama olsa zaten sen farketmezmiydin ne biliyim kan gelmezmiydi mesela? O kanama rahimin içindemi dolanıp duruyo mesela neden öyle bi kanıya varmışki?? Bende cuma sabahı kalp atışı için gidicem benimde akıntım var korktum şimdi bende ama bi kanama varsa o illaki akıntının içinde bile gelirdi. Başka bi doktorada gitsen canım yarın

Z
yok canim gittigim doktor iyi bir doktor ... kokulu kahverengi akinti vardi zaten bu sabah .ultrason ile bakılınca görülüyor zaten kuzum herkeste olacak diye bişey yok icini ferah tut

Tam gününde girmişsin canım, olmuştur ınsaAllah hamilesndir, bende 2 aydır bıraktım korunmayi ilk ay olmadi, şimdide adetini bekliyorum 3 gun var adetime.

Z

yok canim gittigim doktor iyi bir doktor ... kokulu kahverengi akinti vardi zaten bu sabah .ultrason ile bakılınca görülüyor zaten kuzum herkeste olacak diye bişey yok icini ferah tut
Hmmm kahverengi akıntınmı vardı?? Bende normal beyaz veya sarı zannettim. Kuzum şimdi internette baktım bol bol dinlenmeyle 3.ayın sonunda tamamen kayboluyomuş. Canım lütfen iş falan yapma dinlen bolca bebişin için senin iyi olman lazım. Doktoruna güveniyorsan problem yok tabi inşallah sorunsuz bi hamişlik geçircez hepimiz ve hemen hemen aynı günlerde doğcak çocuklarımızz ayyy ozamanda yazalım burdan ne güzel olurduuuu

Evet canim baya kahverengiydi kokulu olmasi da zaten extra. . Normal akıntı sorun Değil zaten olağan bir akıntı sendeki korkma canim ... bende artık bol bol uzanicam inşallah tutunur bebisim

Kizlar ben haftaya aydina eltimin ynaina gidicem ordaki devlette cok iyi bi dr var bide ona giruneyim hem gitmisken de biraz kafam dagalir en iyi dr oymus en azindan kendime gelirim azcik esimin test anucu cikinca onuda alip gidecem bakalim o ne diyecek bu kacinci dr gittigim sayaamdim neyse belki o iyi gelor bide ona goruneyim offf napacami sasirdim has gene yaaa belki rahimdeki bu sikintiya bi care bulur belki ucretsiz tum testleri yaparlarda azacik nefes alirim ya bi tatil sart oldu bana ((((

Bana dua edin olur mu allah korusun en snunda kotu bisi olcakta cocum olmicak dye korkuyorum nedense her korktugum basima geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…