2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım sıkıntı yaparsan olmaz rahat olmalısın akışına bırak herseyi, nasibinde varsa Rabbim vercek sana zaten, dua edicem sana ,İnşaAllah olucak
Agzina saglik cnm bnm allah razi olsun ins olacam galiba azcikin kahve leke geldi ama azcik bugun olsamda yarin kan versem ya yoksa ozele verecem mecbir bigun daha kaybedemem ya offf neyse hakkimizda hayirlisi neyse o olsun balim allah razi olsun hepimizden

Allah sendende razi olsun canım, bugün git ver sağlık ocağına

Yarin esimin randevusu var devlette bnde gdicem drek kan verip yapiyolar mi soracam illa dr a mi grunmem lazim soracam iste yarin devlete ins gerek kalmazda giderim devlette veririm

valla..canım..doktor..öyle..bişey..demedi
DR dün gittim. Lokman Hekim Meltem Hanım'a. Önceden gitmiştim zaten normal muayene için. Memnun kalmıştım. Dünde memnun kaldım. İyikide Özel Keçiören Has. beklememişim. DR içerde kanaman var o bıcak saplanır gibi ağrıların o yüzden oluyo dedi. İyice kontrol etti. 7 haftalık tam dedi. Diğer Dr' un sormadığı bir çok soru sordu. Düşük önleyici iğne ve ilaç verdi. Onları kullancan. İnşallah Bebişim benimle kalır.

Kesinlikle dr çok önemli bende Antalya Yaşam opera hastanesine gittim kadın doğm kesinlikle ilgilenmedi bile ve özel diye gittim zorla cevapliyor o bana degil ben ona soruyorum yarin medstar topculara gidecegim cok onerdiler insallah memnun kalirim. Bu arada yasamdaki dr.un adı aysun altıntaş . Umarım her hastasına bana davrandığı gibi davranmıyordur.

sze katılıyorum dr gercekten cok önmli bugüne dek 6 ayrı dra gttim içlerinden iki iyi dr buldum ama ikiside özelde eger bisey olmazsa bi aksilik falan aydında eltim oturuyo hamile suan onun druna gdecem aydındaki en iyi drmus eltim cok memnun hatta en cokta o drun hastası var daha önce gtmitim o hastaneye ve malesef baska dra grnmüştüm bnm sansımada acemi dra grndüm meger dr ogun işe başlamış 64 kloyum bana cok klolusun cocun olmaz dedi düşünün artık ki bn kloda verdm drların hepsi engel olck kilon yok demesine ragmen eltim 95 kilo aertı kardesnin karısıda 105 kiloyla hamile kaldı o nası oldu peki kafa buldu bnle galiba uyuz dr

Yaa işte özel diyorsun gidiyorsun.Güzel ilgilenir diyoruz. Arada böyleleri çıkıyor. Ya sezgi de çok önemli. İlk baştan güvenmemiştim Özel Keçiören Has. Doktora. Şu an anlıyorum ki haklı çıktım. Nasıl görmez kanamayı. Dün acayip moralim bozuldu.

Benim teyzemin gelini de rahat 100 vardır kilosu. Belki daha fazla. 7 aylık doğum yaptı. Çocuk şimdi 6 aylık olmuştur. Rabbim verince veriyor vallahi.

evet burdaki özel deki druma tekrar srdum sennle dalga gecmiş sanırım senn klon yokki dedi bana sadece rahim duavrın ince biz bi hormnlara bakalım hsg ye bakalım dedi eşimede bakacak ondan snra napacak cok merak edyorum

Benim teyzemin gelini de rahat 100 vardır kilosu. Belki daha fazla. 7 aylık doğum yaptı. Çocuk şimdi 6 aylık olmuştur. Rabbim verince veriyor vallahi.
kız ne dyom kadında ünsilin drencı de varmış 105 kilo ne demek o kiloyla kalmıs bana adam 64 kloydum senin cocugun olmaz zayfla cok kilolusun dedi ki o kadnda bnle beraber grmişti odaya pardonda dedi ben nasıl hamle kaldım dedi ünslin drencmde var dedi seninki mucize olmuş demesin mi dr ona ne güldük anlatamam hastaneden cıkarken bi kahkaha attık hala eşime espirisini yapıyom cok yemim cok kilom varmış dye hatırlayınca gülesim geldi he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…