- 19 Mart 2016
- 60
- 48
- 3
- 34
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.201
Canım sıkıntı yaparsan olmaz rahat olmalısın akışına bırak herseyi, nasibinde varsa Rabbim vercek sana zaten, dua edicem sana ,İnşaAllah olucakBana dua edin olur mu allah korusun en snunda kotu bisi olcakta cocum olmicak dye korkuyorum nedense her korktugum basima geliyo
Agzina saglik cnm bnm allah razi olsun ins olacam galiba azcikin kahve leke geldi ama azcik bugun olsamda yarin kan versem ya yoksa ozele verecem mecbir bigun daha kaybedemem ya offf neyse hakkimizda hayirlisi neyse o olsun balim allah razi olsun hepimizdenCanım sıkıntı yaparsan olmaz rahat olmalısın akışına bırak herseyi, nasibinde varsa Rabbim vercek sana zaten, dua edicem sana ,İnşaAllah olucak
Allah sendende razi olsun canım, bugün git ver sağlık ocağınaAgzina saglik cnm bnm allah razi olsun ins olacam galiba azcikin kahve leke geldi ama azcik bugun olsamda yarin kan versem ya yoksa ozele verecem mecbir bigun daha kaybedemem ya offf neyse hakkimizda hayirlisi neyse o olsun balim allah razi olsun hepimizden
Iyi ama saglik ocagi hormin testi yapmiyo ki ve hasta olmadim daha sadece azcikin leke geldi peceteye okadar baska bisi gelmedi mecbur beklicem sancilarjm var belki olurum bugun insAllah tabiAllah sendende razi olsun canım, bugün git ver sağlık ocağına
Anladım canım insaAllah hakkında hayırlısı olur mutlu haberler verirsinYarin esimin randevusu var devlette bnde gdicem drek kan verip yapiyolar mi soracam illa dr a mi grunmem lazim soracam iste yarin devlete ins gerek kalmazda giderim devlette veririm
Amin cnm bnm insaAllah hormonlardada rahim flmindede bisi cikmazda sadece rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac verir banaAnladım canım insaAllah hakkında hayırlısı olur mutlu haberler verirsin
aaaa...sakın...böyle..düşünme..olacak..inşalah..Bana dua edin olur mu allah korusun en snunda kotu bisi olcakta cocum olmicak dye korkuyorum nedense her korktugum basima geliyo
inşaallah cnm bnm rabbim büyük
aaaa...sakın...böyle..düşünme..olacak..inşalah..
aminnnnnn :)Aynen kuzum rabbim buyuk umutsuzluğa kapılmayalım hayirli zamanda hayirli evlatlarimiz olsun insallah
DR dün gittim. Lokman Hekim Meltem Hanım'a. Önceden gitmiştim zaten normal muayene için. Memnun kalmıştım. Dünde memnun kaldım. İyikide Özel Keçiören Has. beklememişim. DR içerde kanaman var o bıcak saplanır gibi ağrıların o yüzden oluyo dedi. İyice kontrol etti. 7 haftalık tam dedi. Diğer Dr' un sormadığı bir çok soru sordu. Düşük önleyici iğne ve ilaç verdi. Onları kullancan. İnşallah Bebişim benimle kalır.valla..canım..doktor..öyle..bişey..demedi
Kesinlikle dr çok önemli bende Antalya Yaşam opera hastanesine gittim kadın doğm kesinlikle ilgilenmedi bile ve özel diye gittim zorla cevapliyor o bana degil ben ona soruyorum yarin medstar topculara gidecegim cok onerdiler insallah memnun kalirim. Bu arada yasamdaki dr.un adı aysun altıntaş . Umarım her hastasına bana davrandığı gibi davranmıyordur.DR dün gittim. Lokman Hekim Meltem Hanım'a. Önceden gitmiştim zaten normal muayene için. Memnun kalmıştım. Dünde memnun kaldım. İyikide Özel Keçiören Has. beklememişim. DR içerde kanaman var o bıcak saplanır gibi ağrıların o yüzden oluyo dedi. İyice kontrol etti. 7 haftalık tam dedi. Diğer Dr' un sormadığı bir çok soru sordu. Düşük önleyici iğne ve ilaç verdi. Onları kullancan. İnşallah Bebişim benimle kalır.
Benim teyzemin gelini de rahat 100 vardır kilosu. Belki daha fazla. 7 aylık doğum yaptı. Çocuk şimdi 6 aylık olmuştur. Rabbim verince veriyor vallahi.sze katılıyorum dr gercekten cok önmli bugüne dek 6 ayrı dra gttim içlerinden iki iyi dr buldum ama ikiside özelde eger bisey olmazsa bi aksilik falan aydında eltim oturuyo hamile suan onun druna gdecem aydındaki en iyi drmus eltim cok memnun hatta en cokta o drun hastası var daha önce gtmitim o hastaneye ve malesef baska dra grnmüştüm bnm sansımada acemi dra grndüm meger dr ogun işe başlamış 64 kloyum bana cok klolusun cocun olmaz dedi düşünün artık ki bn kloda verdm drların hepsi engel olck kilon yok demesine ragmen eltim 95 kilo aertı kardesnin karısıda 105 kiloyla hamile kaldı o nası oldu peki kafa buldu bnle galiba uyuz dr
evet burdaki özel deki druma tekrar srdum sennle dalga gecmiş sanırım senn klon yokki dedi bana sadece rahim duavrın ince biz bi hormnlara bakalım hsg ye bakalım dedi eşimede bakacak ondan snra napacak cok merak edyorumYaa işte özel diyorsun gidiyorsun.Güzel ilgilenir diyoruz. Arada böyleleri çıkıyor. Ya sezgi de çok önemli. İlk baştan güvenmemiştim Özel Keçiören Has. Doktora. Şu an anlıyorum ki haklı çıktım. Nasıl görmez kanamayı. Dün acayip moralim bozuldu.
kız ne dyom kadında ünsilin drencı de varmış 105 kilo ne demek o kiloyla kalmıs bana adam 64 kloydum senin cocugun olmaz zayfla cok kilolusun dedi ki o kadnda bnle beraber grmişti odaya pardonda dedi ben nasıl hamle kaldım dedi ünslin drencmde var dedi seninki mucize olmuş demesin mi dr ona ne güldük anlatamam hastaneden cıkarken bi kahkaha attık hala eşime espirisini yapıyom cok yemim cok kilom varmış dyeBenim teyzemin gelini de rahat 100 vardır kilosu. Belki daha fazla. 7 aylık doğum yaptı. Çocuk şimdi 6 aylık olmuştur. Rabbim verince veriyor vallahi.
tebrik ederim bende... kaç gün geçince çıktı?
kan verdin mi gıııııı bacucum hayırlı olsun :)tesekkurler canım bat 15/04 hasta olunca antibiyotik içecektim evde öylesine test yaptım cıktı bat'tan 2 gün önce yani :) darısı hayırlısıyla en yakın zamanda sizlere arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?