2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Adet başlama tarihinden itibaren mi sayıyoruz yoksa bitiminden mi
Canım senin 28gunde olmuş ikinci regl. Az önceki yazına tekrar baktım çünkü.. 12 mart yumurtlama tarihi olarak gorunuyor o günleri degerlendir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Şimdi ocak da 30 ocak şubat ayın da ise 26 şubatta oldum
Yumurtlama günü kesin bugündür diyemiyoruz.çünkü o ayda yalnizca 1güne denk geliyor ve reglin çok düzenli olsa bile her ay ayni günde yumurta olmuyor.ama genel olarak reglinin başladigi tarihten itibaren saymaya başla 10.gün 12 - 14- ve 16.günleri degerlendir.erken yada gec yumurtlama olsa bile gününü yakalama şansın yükseliyor böylece.

Kızlar hayırlı sabahlar .. Benim regl belirtilerim başladı ilk deneme ilk ay olumsuz olacak gibime heliyor. Regl belirtim yok diye diye adet olcam sonunda

Benden geçti diye dusunuyorum çünkü gogus acılarım başladı her ay böyle oluyor çünkü inşallah diğer arkadaşlar hamile kalır
Ya canım olumsuz düşünme nolur göğüs acısı hamilelik belirtiside olabilir bilemeyiz ki inan benimde çok sis ve aciyo bende dün kesin adet olcam dedim ama yinede bi umut var icimde bende senin gibiyim yani inşallah olmayiz regl

Ama regl acısı gibi , sadece bu ay kalça ağrısı kasık ağrısı cekiyorum farklı olarak .. O da kullandığım klomen ilacına bağlı diye dusunuyorum bir de çikolata kistim var benim.. Ama ben doktora söyledim çatlama iğnesi yap dedim birak çoğul gebelik olsun dedim oof of yarin doktora gidicem randevum var inşallah regl olmayız ya ne zor ismis bu

İnşallah canım benim inşallah

Canim bende seninle ayni durumda sayilirim benimde ovulasyon geç oldu 18.günümde benim reglim 7 martta olması gerekiyordu olmadim.geç yumurtladigimdandir diye düşünüyorum. Bugün hasta olmam lazim ama hic belirti yok en iyisi bir kaç gün daha beklemek hamilelige dair de belirtim yok.

Kızlar benim adetime beş gün var ama yumurtlama akintimi gordugum gunden bu yana 13 gün geçti ben bugün idrar testi yapmak istiyorum erken biliyorum ama çok istiyorum yapmak ne dersiniz

Kızlar benim adetime beş gün var ama yumurtlama akintimi gordugum gunden bu yana 13 gün geçti ben bugün idrar testi yapmak istiyorum erken biliyorum ama çok istiyorum yapmak ne dersiniz
Aslind beklemen dogru olur ama sabirsizlaniyorsun tahmin edebiliyorum.kendini olumsuz sonuc görmeyede hazir hissediyorsan yap.inşallah vardir ama yoksa çok üzülme diye söylüyorum canim.

Aslind beklemen dogru olur ama sabirsizlaniyorsun tahmin edebiliyorum.kendini olumsuz sonuc görmeyede hazir hissediyorsan yap.inşallah vardir ama yoksa çok üzülme diye söylüyorum canim.
Cook üzülürüm hemde cok: ( neyse ben biraz daha beklemeliyim bence beş günde dedigim nedir ki çok sol canimmm

Kizlar benim 7 mart reglimdi.. Ama olmadim testte yapmadim.hamilelik belirtim hic yok. Bir hafta bekleyeyim diyorum.belki regli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…