2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen

Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz bebişler çok güçlüü. sen moralini yuksek tutkii annesine iyice sarılsın. Allahın izniyle atlatıcaksınız hiçbirsey yapma yapp progestan verdimi?

Evet canim progestan verdi ... bugün daha iyi hissediyorum Allaha şükür ... mide bulantısı icin de hap vermisti onla daha cok toparladim

aswen progestan 100 mg yumuşak kapsul mü? bide ağızdan mı alıyorsun vajina mı? Banada verdi. Reçetede vajina yazıyor eczane bana agızdan dedi. İçime kurt düştü. Bana bide prolutan deopt iğne verdi.

aswen progestan 100 mg yumuşak kapsul mü? bide ağızdan mı alıyorsun vajina mı? Banada verdi. Reçetede vajina yazıyor eczane bana agızdan dedi. İçime kurt düştü. Bana bide prolutan deopt iğne verdi.
Igne vermedi canim.. evet yumusak kapsul ağızdan aliyorum.. alttan olsa dr söylerdi zaten

Ya dr kanaman var deyince moralim bozuldu. Kendimi veremedim Dr söylediğine. Ondan evham yaptım
Dun aksam yengem aradı O da aynısını yasamis ve ayni ilac ve istirahat verilmis 1hafta icinde duzelmis. Simdi bebisi kucaginda.. isin aslı dinlenmekte sol tarafima yatiyorum ozEllikle bir de kabiz olmamaya özen göster

Dun aksam yengem aradı O da aynısını yasamis ve ayni ilac ve istirahat verilmis 1hafta icinde duzelmis. Simdi bebisi kucaginda.. isin aslı dinlenmekte sol tarafima yatiyorum ozEllikle bir de kabiz olmamaya özen göster
Ya dr bana dinlen falan demedi bana. Günlük 1.5 gıdıs 1.5 donus yol cekıyorum otobusle Onuda söyledim bişey demedi bana

Gecmiş olsun Allahın izniyle dinlenin geçer benim ilk bebeğimde olmustu bir hafta rapor aldım sadece tuvalete gitmek için kalktım çok stres yapmayın geçicek inşAllah.
Teşekkür ederim. Daha olmadı izin alıyım yaa 1 hafta yatıyım evde. Of ya bide sınav var hafta sonu. Hepsi üst üste geldi. Çok moralim bozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…