- 17 Mart 2009
- 502
- 360
- 103
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.221
Kizlar merhaba bugun doktora gttm düşük riski varmis rahimde kanama var bana dua edin lutfen
Evet canim progestan verdi ... bugün daha iyi hissediyorum Allaha şükür ... mide bulantısı icin de hap vermisti onla daha cok toparladimRabbim yardımcın olsun içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz bebişler çok güçlüü. sen moralini yuksek tutkii annesine iyice sarılsın. Allahın izniyle atlatıcaksınız hiçbirsey yapma yapp progestan verdimi?
ohhh ohhh vallahi sevndim cok sevndim ya hadi inşaallah tez vakitte toparlanırsın balımEvet canim progestan verdi ... bugün daha iyi hissediyorum Allaha şükür ... mide bulantısı icin de hap vermisti onla daha cok toparladim
Insallah canim Allah razı olsun ... dileyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbimohhh ohhh vallahi sevndim cok sevndim ya hadi inşaallah tez vakitte toparlanırsın balım
Evet canim progestan verdi ... bugün daha iyi hissediyorum Allaha şükür ... mide bulantısı icin de hap vermisti onla daha cok toparladim
Igne vermedi canim.. evet yumusak kapsul ağızdan aliyorum.. alttan olsa dr söylerdi zatenaswen progestan 100 mg yumuşak kapsul mü? bide ağızdan mı alıyorsun vajina mı? Banada verdi. Reçetede vajina yazıyor eczane bana agızdan dedi. İçime kurt düştü. Bana bide prolutan deopt iğne verdi.
amin bacum aminnnInsallah canim Allah razı olsun ... dileyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbim
Haftaya kontrol var ve iyilesmis Şekilde giderim insallahAllahın da yardımıyla bişey olmaz yat dinle sadece tuvalete gitmek için kalk o derece yanii 1-1,5 haftaya atlatırsın insAllah.
Ya dr kanaman var deyince moralim bozuldu. Kendimi veremedim Dr söylediğine. Ondan evham yaptımIgne vermedi canim.. evet yumusak kapsul ağızdan aliyorum.. alttan olsa dr söylerdi zaten
Haftaya kontrol var ve iyilesmis Şekilde giderim insallah
Dun aksam yengem aradı O da aynısını yasamis ve ayni ilac ve istirahat verilmis 1hafta icinde duzelmis. Simdi bebisi kucaginda.. isin aslı dinlenmekte sol tarafima yatiyorum ozEllikle bir de kabiz olmamaya özen gösterYa dr kanaman var deyince moralim bozuldu. Kendimi veremedim Dr söylediğine. Ondan evham yaptım
Ya dr kanaman var deyince moralim bozuldu. Kendimi veremedim Dr söylediğine. Ondan evham yaptım
Ya dr bana dinlen falan demedi bana. Günlük 1.5 gıdıs 1.5 donus yol cekıyorum otobusle Onuda söyledim bişey demedi banaDun aksam yengem aradı O da aynısını yasamis ve ayni ilac ve istirahat verilmis 1hafta icinde duzelmis. Simdi bebisi kucaginda.. isin aslı dinlenmekte sol tarafima yatiyorum ozEllikle bir de kabiz olmamaya özen göster
Teşekkür ederim. Daha olmadı izin alıyım yaa 1 hafta yatıyım evde. Of ya bide sınav var hafta sonu. Hepsi üst üste geldi. Çok moralim bozuluyo.Gecmiş olsun Allahın izniyle dinlenin geçer benim ilk bebeğimde olmustu bir hafta rapor aldım sadece tuvalete gitmek için kalktım çok stres yapmayın geçicek inşAllah.
Canim dinLenmek sart yoksa cok zor toparlarsn çalışıyor musun?Ya dr bana dinlen falan demedi bana. Günlük 1.5 gıdıs 1.5 donus yol cekıyorum otobusle Onuda söyledim bişey demedi bana
Hadi insallah cancazimkızlar cok sukur galiba bugun adet olcam peceteye akıntıyla beraber leke geliyo az az inş olurumda yarın hormon testi için kan veririm inşaallah dua edinde olayım hasta
cnm sen en sn ne zmn adet oldun ve bugun kcıncı gnunKızlarrr ovulasyon testim geldi ne zaman başlayayım adetvtarihim 26 yada 27 degişiyor adetten sonramı başlıyayım yoksa bugün aksam basliyimmi yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?