- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.241
kız vallahi bu kadar sevinecem aklıma gelmezdi he adet olucam dye bu ay hep sola vurdu sancı he bi olayım bugun leke leke geliyo dr bana adetin 2.ci günü kan ver hormonlara bakalım dedi şimdi yarın 2.ci gnüm olcak demi az az leke geliyo yarın sabaha sökülür hraldeHadi insallah cancazim
25 Martta adet oldum canım bugün 20.günüm yani galiba kaçırdım demi zamanıcnm sen en sn ne zmn adet oldun ve bugun kcıncı gnun
Akşama sökülürsün bence evi falan süpür ayakta yapılacak işleri yap hemen getiriyor bana oyle oluyo yani canim bolbol ayakta is yap 1 2 saat :)))kız vallahi bu kadar sevinecem aklıma gelmezdi he adet olucam dye bu ay hep sola vurdu sancı he bi olayım bugun leke leke geliyo dr bana adetin 2.ci günü kan ver hormonlara bakalım dedi şimdi yarın 2.ci gnüm olcak demi az az leke geliyo yarın sabaha sökülür hralde
hımmmm sen kaç tane ovu testi aldın eger fazlaysa bugün akşam bi tane yapsana bakalım testte ne cıkacak banada bldir kullandım için yardımcı olurum sana benm yumurtlama 14. gün oluyo pozitifi yakaladım snra 18.gün de pozitif cıktı testler btince yapamadım daha meger bazılarında hamileliğide gsteriyomuş hmlelimdenmiş o sen bana at bakim ne cıkacak aksam yp mutlka25 Martta adet oldum canım bugün 20.günüm yani galiba kaçırdım demi zamanı
tamam balım zaten smdi iki koltuk çekip itsem gelir heralde sabah sıcak suyla dus aldım iyi geliyo banaAkşama sökülürsün bence evi falan süpür ayakta yapılacak işleri yap hemen getiriyor bana oyle oluyo yani canim bolbol ayakta is yap 1 2 saat :)))
Ewt canim calisiyorum.Canim dinLenmek sart yoksa cok zor toparlarsn çalışıyor musun?
Ayy tamam canim ilk defa boyle birsey deneyecegim hadi bakalim :))(hımmmm sen kaç tane ovu testi aldın eger fazlaysa bugün akşam bi tane yapsana bakalım testte ne cıkacak banada bldir kullandım için yardımcı olurum sana benm yumurtlama 14. gün oluyo pozitifi yakaladım snra 18.gün de pozitif cıktı testler btince yapamadım daha meger bazılarında hamileliğide gsteriyomuş hmlelimdenmiş o sen bana at bakim ne cıkacak aksam yp mutlka
bak resmini at beni etiketle he akşam 7 de yapacan ama 3 saat çişe gitmicen bide az az svı al cok alma he ondan snra adet olunca kac günde bir adet oluyon ona gre su gnde basla teste dicem sana kişiden kşiye degişti için sen 11. ci gün başlarsın teste sabah 11 ikinci idrar aksam 7 3 saat tutulmus idrarla yapacan testi unutmaa he bari sana bi faydam dokunsun kendme hayır yok bu araAyy tamam canim ilk defa boyle birsey deneyecegim hadi bakalim :))(
olmaz canim rapor aL ve dinlen dinlenmek şartEwt canim calisiyorum.
en güzeli ewt. Evdede benim ufaklık zorluyor acıkcası. Kucak istiyo oynuyalım dıo. Evde de nasıl dinlenirim bilmiyorum. Bakalım. Yarına izin alıyım bakalım. Bu gün çekmeye çektim bu yolu. İş yerinde oturuyorum zaten sürekli. Yarın izin alayımolmaz canim rapor aL ve dinlen dinlenmek şart
Oturma ve uzanma farkLi sEyler canim,yok mu sana gelip bakacak birisi?bebise Anlatsan durumu anlatmaz mi cok mu kucuk ?en güzeli ewt. Evdede benim ufaklık zorluyor acıkcası. Kucak istiyo oynuyalım dıo. Evde de nasıl dinlenirim bilmiyorum. Bakalım. Yarına izin alıyım bakalım. Bu gün çekmeye çektim bu yolu. İş yerinde oturuyorum zaten sürekli. Yarın izin alayım
Canım annem bizimle kalıyor. 3 yaşında oğlum. 1 inde anlasa 2. sinde anlamıyor. İllede annem diyor. Biz evdeyken annanesiyle işi bitiyor sen git diyor. Çok çıkarcı bir oğlum var :) yerim onu ben :) canım buldum bi çözüm annem bizim evde bakar yine oğluma bende annemin evine giderim :)Oturma ve uzanma farkLi sEyler canim,yok mu sana gelip bakacak birisi?bebise Anlatsan durumu anlatmaz mi cok mu kucuk ?
Masallah canim hic bilgim yoktu sayende bende uzmanlasacam bu konudabak resmini at beni etiketle he akşam 7 de yapacan ama 3 saat çişe gitmicen bide az az svı al cok alma he ondan snra adet olunca kac günde bir adet oluyon ona gre su gnde basla teste dicem sana kişiden kşiye degişti için sen 11. ci gün başlarsın teste sabah 11 ikinci idrar aksam 7 3 saat tutulmus idrarla yapacan testi unutmaa he bari sana bi faydam dokunsun kendme hayır yok bu ara
aaaaaaaminnnnnnnnnnnnMasallah canim hic bilgim yoktu sayende bende uzmanlasacam bu konudarabbim ikimizede hayirlisini versin insallah aminnnnn... hepimize nasip olur birgun ins
Canım eğer adet 28 günde bir oluyorsa 14 gün yumurtlama dönemin demek oluyor. yumurtlamaya 2 gün kala falan çalışmalara başlıyorsun. Bazıları haftada 1 bazıları 2 gunde 1 öneriyor ilişkiyi. İlk gebeliğimde 2 günde 1 de tutturduk bu 2. gebeliğimde haftada 1. Öncesinde folik asite başlaman lazım. Dişciye görünmen lazım. Hamişken dişe müdahale pek olmuyor çünkü. Aklıma gelenler bunlar. Eksik yada hatalarımı arkadaşlar tamamlar.bu gebelik takvimi nasıl yapılıyor kızlar
Canım eğer adet 28 günde bir oluyorsa 14 gün yumurtlama dönemin demek oluyor. yumurtlamaya 2 gün kala falan çalışmalara başlıyorsun. Bazıları haftada 1 bazıları 2 gunde 1 öneriyor ilişkiyi. İlk gebeliğimde 2 günde 1 de tutturduk bu 2. gebeliğimde haftada 1. Öncesinde folik asite başlaman lazım. Dişciye görünmen lazım. Hamişken dişe müdahale pek olmuyor çünkü. Aklıma gelenler bunlar. Eksik yada hatalarımı arkadaşlar tamamlar.
Ay ne güzel anlamışım bak :) Şu asagıdakı yazıyı edıtor yazmıs.Canım ben bu senin altta Hamililelik takvimi var ya onu demek istedim ben hamileyim çok sukur henuz çok yeni Raabim tüm isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?