2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Hadi insallah cancazim
kız vallahi bu kadar sevinecem aklıma gelmezdi he adet olucam dye bu ay hep sola vurdu sancı he bi olayım bugun leke leke geliyo dr bana adetin 2.ci günü kan ver hormonlara bakalım dedi şimdi yarın 2.ci gnüm olcak demi az az leke geliyo yarın sabaha sökülür hralde

Akşama sökülürsün bence evi falan süpür ayakta yapılacak işleri yap hemen getiriyor bana oyle oluyo yani canim bolbol ayakta is yap 1 2 saat :)))

25 Martta adet oldum canım bugün 20.günüm yani galiba kaçırdım demi zamanı
hımmmm sen kaç tane ovu testi aldın eger fazlaysa bugün akşam bi tane yapsana bakalım testte ne cıkacak banada bldir kullandım için yardımcı olurum sana benm yumurtlama 14. gün oluyo pozitifi yakaladım snra 18.gün de pozitif cıktı testler btince yapamadım daha meger bazılarında hamileliğide gsteriyomuş hmlelimdenmiş o sen bana at bakim ne cıkacak aksam yp mutlka

Ayy tamam canim ilk defa boyle birsey deneyecegim hadi bakalim :))(

Ayy tamam canim ilk defa boyle birsey deneyecegim hadi bakalim :))(
bak resmini at beni etiketle he akşam 7 de yapacan ama 3 saat çişe gitmicen bide az az svı al cok alma he ondan snra adet olunca kac günde bir adet oluyon ona gre su gnde basla teste dicem sana kişiden kşiye degişti için sen 11. ci gün başlarsın teste sabah 11 ikinci idrar aksam 7 3 saat tutulmus idrarla yapacan testi unutmaa he bari sana bi faydam dokunsun kendme hayır yok bu ara

olmaz canim rapor aL ve dinlen dinlenmek şart
en güzeli ewt. Evdede benim ufaklık zorluyor acıkcası. Kucak istiyo oynuyalım dıo. Evde de nasıl dinlenirim bilmiyorum. Bakalım. Yarına izin alıyım bakalım. Bu gün çekmeye çektim bu yolu. İş yerinde oturuyorum zaten sürekli. Yarın izin alayım

Oturma ve uzanma farkLi sEyler canim,yok mu sana gelip bakacak birisi?bebise Anlatsan durumu anlatmaz mi cok mu kucuk ?

Oturma ve uzanma farkLi sEyler canim,yok mu sana gelip bakacak birisi?bebise Anlatsan durumu anlatmaz mi cok mu kucuk ?
Canım annem bizimle kalıyor. 3 yaşında oğlum. 1 inde anlasa 2. sinde anlamıyor. İllede annem diyor. Biz evdeyken annanesiyle işi bitiyor sen git diyor. Çok çıkarcı bir oğlum var :) yerim onu ben :) canım buldum bi çözüm annem bizim evde bakar yine oğluma bende annemin evine giderim :)

Masallah canim hic bilgim yoktu sayende bende uzmanlasacam bu konuda rabbim ikimizede hayirlisini versin insallah aminnnnn... hepimize nasip olur birgun ins

bu gebelik takvimi nasıl yapılıyor kızlar
Canım eğer adet 28 günde bir oluyorsa 14 gün yumurtlama dönemin demek oluyor. yumurtlamaya 2 gün kala falan çalışmalara başlıyorsun. Bazıları haftada 1 bazıları 2 gunde 1 öneriyor ilişkiyi. İlk gebeliğimde 2 günde 1 de tutturduk bu 2. gebeliğimde haftada 1. Öncesinde folik asite başlaman lazım. Dişciye görünmen lazım. Hamişken dişe müdahale pek olmuyor çünkü. Aklıma gelenler bunlar. Eksik yada hatalarımı arkadaşlar tamamlar.

Canım ben bu senin altta Hamililelik takvimi var ya onu demek istedim ben hamileyim çok sukur henuz çok yeni Raabim tüm isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşAllah.

Arkadaşlar bat dan önce sadece adet olacakmış gibi kasığı - beli ağrıyıp da başka belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?ben 7 gün önce aşılama yaptırdım.O günden beri hafif ağrılarım var dün çok sancım oldu. bebek varsa 30-31 aralık gibi beklenen doğum tarihi olacak.

Canım ben bu senin altta Hamililelik takvimi var ya onu demek istedim ben hamileyim çok sukur henuz çok yeni Raabim tüm isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşAllah.
Ay ne güzel anlamışım bak :) Şu asagıdakı yazıyı edıtor yazmıs.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yılformatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunanwww.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…