- 13 Nisan 2016
- 29
- 18
- 3
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.261
Ins.ama bugun idrar testi yaptim negatif cikti.Tam gününde girmişsin canım, olmuştur ınsaAllah hamilesndir, bende 2 aydır bıraktım korunmayi ilk ay olmadi, şimdide adetini bekliyorum 3 gun var adetime.
Olmadi sanirim ama halen adet olmadim...Tam gününde girmişsin canım, olmuştur ınsaAllah hamilesndir, bende 2 aydır bıraktım korunmayi ilk ay olmadi, şimdide adetini bekliyorum 3 gun var adetime.
Ya dr kanaman var deyince moralim bozuldu. Kendimi veremedim Dr söylediğine. Ondan evham yaptım
Hmmm kahverengi akıntınmı vardı?? Bende normal beyaz veya sarı zannettim. Kuzum şimdi internette baktım bol bol dinlenmeyle 3.ayın sonunda tamamen kayboluyomuş. Canım lütfen iş falan yapma dinlen bolca bebişin için senin iyi olman lazım. Doktoruna güveniyorsan problem yok tabi inşallah sorunsuz bi hamişlik geçircez hepimiz ve hemen hemen aynı günlerde doğcak çocuklarımızzayyy ozamanda yazalım burdan ne güzel olurduuuu
Ya banada iğne verdi. 1 tanesini dün vuruldum 1 tanesini haftaya vurulcam. 1 de 30 lu hap verdi. 2 hafta sonra gidecem tekrar. Kısmet bakalım. İnşallah rabbim korktuğumuza uğratmaztatlım hiç korkma bende 3 haftadır var yaklaşık, bu hafta artık doktor rapor verdi, iğne de yaptı, dinleniceksin, bol bol dinlenme, sonrasında içini ferah tut duanı da eksik etme bitti gitti
Ya banada iğne verdi. 1 tanesini dün vuruldum 1 tanesini haftaya vurulcam. 1 de 30 lu hap verdi. 2 hafta sonra gidecem tekrar. Kısmet bakalım. İnşallah rabbim korktuğumuza uğratmaz
eee gözün aydın o zaman balım sen en iyisi dnlen bu ara sofra bezi bile silkeleme o derece kolla kendnı daha yeni oldugu için bu değer normal bence cokkkkk sevndim balım bnm :)Merhaba kızlar sevinmeye başlasam mı başlamasam mı bilmiyorum ama birileriyle paylaşmam lazım çatlıcam :) 4 nisanda aşılama yaptırdım bugun 10. gün sabah evde test yaptım silik olarak 2. çizgiyi gördüm. Öğlende kan verdim sonuç 28 daha erken ama ümitlenmeli miyim acaba
Hadi Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucana almayı nasip etsinMerhaba kızlar sevinmeye başlasam mı başlamasam mı bilmiyorum ama birileriyle paylaşmam lazım çatlıcam :) 4 nisanda aşılama yaptırdım bugun 10. gün sabah evde test yaptım silik olarak 2. çizgiyi gördüm. Öğlende kan verdim sonuç 28 daha erken ama ümitlenmeli miyim acaba
Tamam canım bu gün işe gelmiş bulundum. Yarından itibaren izin alcam.bende progestanı gece fitil olarak kullanıyorum, hafta da 1 de iğne, korkma sen korkm, ama nolur dinlen, çok ayakta kalma :)
eee gözün aydın o zaman balım sen en iyisi dnlen bu ara sofra bezi bile silkeleme o derece kolla kendnı daha yeni oldugu için bu değer normal bence cokkkkk sevndim balım bnm :)
bak şimcik balım madem öyle bşi oldu gel senle anlaşalım stresten uzak dur deki bu kez bebeğim sağlıcakla gelecek de kalbni ferah tut grde bak nası tutunacak drt elle anacına üzme bebeğini bak burda bssürü teyzesi var yer seni heçok teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun benim 6 haftalıkken kalbi durdu ilk bebeğimin o yüzden stresten bir türlü kurtulamıyorum. Kan pıhtılaşması sorunum var cumartesi çağırdı doktorum iğne verecek inşallah bu kez mutluluğum yarım kalmaz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
bak şimcik balım madem öyle bşi oldu gel senle anlaşalım stresten uzak dur deki bu kez bebeğim sağlıcakla gelecek de kalbni ferah tut grde bak nası tutunacak drt elle anacına üzme bebeğini bak burda bssürü teyzesi var yer seni hehayırlısıyla bebegni kucagına al insaallah balım cokkkk sevndm balım
süpersin balım bak şimdi daha iyi oldu bu :) bugün yzümü gldrdün he :)ben neden kendi kendime stres yapmışım ki 1 senedir gelip burda anlatsam sıkıntılarımı sizin gibi tatlı dilli arkadaşlar sayesinde psikolojim düzelirdiçok tatlısınız gerçekten tamam teyzelerinin sözünü dinlicez biz stres yok sabırla beklemek var
Yarin kan testi yap canın büyük ihtimal kanda cikarSlm kizlar bughn adet gunum a adet olmadim idrar testi yaptm negatif(bnm adet gunum hic gecmez acaba hamilemiyim...kasik agrim var karnima sabah kramp girdi.midem bulandi.
haklısın canim o da cocuk sonuçta ama sende dinlenebildigin kdr dinlenmeye bak ayaklarını ve belini sıcak tutCanım annem bizimle kalıyor. 3 yaşında oğlum. 1 inde anlasa 2. sinde anlamıyor. İllede annem diyor. Biz evdeyken annanesiyle işi bitiyor sen git diyor. Çok çıkarcı bir oğlum var :) yerim onu ben :) canım buldum bi çözüm annem bizim evde bakar yine oğluma bende annemin evine giderim :)
Ben 9 gun oncede kan testi yaptm cikmadi.bugunde idrarda cikmayincaYarin kan testi yap canın büyük ihtimal kanda cikar
Tamam canım.haklısın canim o da cocuk sonuçta ama sende dinlenebildigin kdr dinlenmeye bak ayaklarını ve belini sıcak tut
Kan testini çok erken yapmisin idrarda bazen yanıltıyor ama kanı yarın yaparsan büyük html çıkar varsaBen 9 gun oncede kan testi yaptm cikmadi.bugunde idrarda cikmayinca((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?