2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

canım napiyosun, bayadır yazamadım, dinleniyorum evde uyuyuyorum sürekli, kalp atışına gittin mi, nasılsınız bakalım

tatlım hiç korkma bende 3 haftadır var yaklaşık, bu hafta artık doktor rapor verdi, iğne de yaptı, dinleniceksin, bol bol dinlenme, sonrasında içini ferah tut duanı da eksik etme bitti gitti
Ya banada iğne verdi. 1 tanesini dün vuruldum 1 tanesini haftaya vurulcam. 1 de 30 lu hap verdi. 2 hafta sonra gidecem tekrar. Kısmet bakalım. İnşallah rabbim korktuğumuza uğratmaz

Ya banada iğne verdi. 1 tanesini dün vuruldum 1 tanesini haftaya vurulcam. 1 de 30 lu hap verdi. 2 hafta sonra gidecem tekrar. Kısmet bakalım. İnşallah rabbim korktuğumuza uğratmaz

bende progestanı gece fitil olarak kullanıyorum, hafta da 1 de iğne, korkma sen korkm, ama nolur dinlen, çok ayakta kalma :)

eee gözün aydın o zaman balım sen en iyisi dnlen bu ara sofra bezi bile silkeleme o derece kolla kendnı daha yeni oldugu için bu değer normal bence cokkkkk sevndim balım bnm :)

Hadi Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucana almayı nasip etsin

eee gözün aydın o zaman balım sen en iyisi dnlen bu ara sofra bezi bile silkeleme o derece kolla kendnı daha yeni oldugu için bu değer normal bence cokkkkk sevndim balım bnm :)

çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun benim 6 haftalıkken kalbi durdu ilk bebeğimin o yüzden stresten bir türlü kurtulamıyorum. Kan pıhtılaşması sorunum var cumartesi çağırdı doktorum iğne verecek inşallah bu kez mutluluğum yarım kalmaz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim

bak şimcik balım madem öyle bşi oldu gel senle anlaşalım stresten uzak dur deki bu kez bebeğim sağlıcakla gelecek de kalbni ferah tut grde bak nası tutunacak drt elle anacına üzme bebeğini bak burda bssürü teyzesi var yer seni he hayırlısıyla bebegni kucagına al insaallah balım cokkkk sevndm balım

ben neden kendi kendime stres yapmışım ki 1 senedir gelip burda anlatsam sıkıntılarımı sizin gibi tatlı dilli arkadaşlar sayesinde psikolojim düzelirdi çok tatlısınız gerçekten tamam teyzelerinin sözünü dinlicez biz stres yok sabırla beklemek var

süpersin balım bak şimdi daha iyi oldu bu :) bugün yzümü gldrdün he :)

haklısın canim o da cocuk sonuçta ama sende dinlenebildigin kdr dinlenmeye bak ayaklarını ve belini sıcak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…