2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Duam tum anne olmak isteyenlere..sende ins.bu ay hamis olursun...haber vermeyi unutma olur mu bnde yazacam..:)))
Bnm ablam gecen ay hamile oldugunu ogrendi.ablam gecen ay sogan kuru yapti hamile kaldi.bide adeti 3 gun kala gobegi atmiyordu karnida yumusakti.sende bi yapsana.parmagini hafifce gobeginin deligine birak kalp atisi gibi atacak atarsa adet olacan atmazsa hamilesin kesinnn :))

yok..tatlı..daha..on..gün..vardı..ben..fena..ateşlendimm..doktorserum..taköadan..test..yapım..dedi..bende..bir.umut..görmen..gererk..1.saat..sonra..bişey..yok..dedi..1hafta.sonrada..ben..yaptımm.pozitiff
Himmm ya bnm bugun adet gunum idrar testi yaptm negatif gecen ay ablamdaki belirtiler aynisi bndede var.kirpigim karismis durumda karnim yumusak gobegim atmiyo bu sabah kalktigimda midem bulandi...(

amin..canım..evet..ilk..yıllarca..uğraştık..çok..şükür..şimdi..hamileyimm.ama.enn.ufak..bişeyde..aman..diyom..
Ayyyyy cnm bnm Rabbim gonlune gore versin....bende 6 aylik evliyim ama hic korunmadik bnde vajinamda sigil cikti gecen p.tesi yaktirdim ondan once sogan kuru kullandim.meryem suresini okudum.umudum var yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…