- 13 Nisan 2016
- 29
- 18
- 3
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.281
Insallah ya dua edin...ihtiyacim var.Kan testini çok erken yapmisin idrarda bazen yanıltıyor ama kanı yarın yaparsan büyük html çıkar varsa
Dua ederim canım insaAllah annelik duygusuna adım ataşın, bende bekliyorum. 3 gun var sendw dua et tatlimInsallah ya dua edin...ihtiyacim var.(
Duam tum anne olmak isteyenlere..sende ins.bu ay hamis olursun...haber vermeyi unutma olur mu bnde yazacam..:)))Dua ederim canım insaAllah annelik duygusuna adım ataşın, bende bekliyorum. 3 gun var sendw dua et tatlim
Mutlu haberlerimizi veririz birbirimize insaAllah canım benim bende bekliyorum seni merakla yarın haber ver mutlaka banaDuam tum anne olmak isteyenlere..sende ins.bu ay hamis olursun...haber vermeyi unutma olur mu bnde yazacam..:)))
Bnm ablam gecen ay hamile oldugunu ogrendi.ablam gecen ay sogan kuru yapti hamile kaldi.bide adeti 3 gun kala gobegi atmiyordu karnida yumusakti.sende bi yapsana.parmagini hafifce gobeginin deligine birak kalp atisi gibi atacak atarsa adet olacan atmazsa hamilesin kesinnn :))Duam tum anne olmak isteyenlere..sende ins.bu ay hamis olursun...haber vermeyi unutma olur mu bnde yazacam..:)))
Bnm ablam gecen ay hamile oldugunu ogrendi.ablam gecen ay sogan kuru yapti hamile kaldi.bide adeti 3 gun kala gobegi atmiyordu karnida yumusakti.sende bi yapsana.parmagini hafifce gobeginin deligine birak kalp atisi gibi atacak atarsa adet olacan atmazsa hamilesin kesinnn :))[/QUOTbunu duydum ben ama hamile olup atandı oldu
Gobegine baktin mi atiyo mu ???Yok yok kesinlikle atmiyo adete yakin hamileysen atmaz.karnin yumusak mi peki.
canım...banada...1..hafta..önce..kanda..baktılar..yok..dediler..bi..hafta..sonmra..ben...yaptımm..poziftiBen 9 gun oncede kan testi yaptm cikmadi.bugunde idrarda cikmayinca((
Adetin gectikten bi hafta sonra mi...canım...banada...1..hafta..önce..kanda..baktılar..yok..dediler..bi..hafta..sonmra..ben...yaptımm..pozifti
yok..tatlı..daha..on..gün..vardı..ben..fena..ateşlendimm..doktorserum..taköadan..test..yapım..dedi..bende..bir.umut..görmen..gererk..1.saat..sonra..bişey..yok..dedi..1hafta.sonrada..ben..yaptımm.pozitiffAdetin gectikten bi hafta sonra mi...
Himmm ya bnm bugun adet gunum idrar testi yaptm negatifyok..tatlı..daha..on..gün..vardı..ben..fena..ateşlendimm..doktorserum..taköadan..test..yapım..dedi..bende..bir.umut..görmen..gererk..1.saat..sonra..bişey..yok..dedi..1hafta.sonrada..ben..yaptımm.pozitiff
inşşş.vardırrr...bebişşş...Himmm ya bnm bugun adet gunum idrar testi yaptm negatifgecen ay ablamdaki belirtiler aynisi bndede var.kirpigim karismis durumda karnim yumusak gobegim atmiyo bu sabah kalktigimda midem bulandi... (
Hamile misin kiz :)yaben...delirecem..galiba..kasıklarıma..rahmime..agrı..girip..duruyor..korkudan..gidecem..kalpten
aynen..5..haftalık..ve..ilk...uzun..uğraşlardan..sorma..görmemişin..bir..hamileliği..olmuşşşHamile misin kiz :)
Ayyyyy kizzzzz Allah kucagina almayi nasip etsin..darisi basimiza...
aynen..5..haftalık..ve..ilk...uzun..uğraşlardan..sorma..görmemişin..bir..hamileliği..olmuşşş
Ilk bebeigin miAyyyyy kizzzzz Allah kucagina almayi nasip etsin..darisi basimiza...
amin..canım..evet..ilk..yıllarca..uğraştık..çok..şükür..şimdi..hamileyimm.ama.enn.ufak..bişeyde..aman..diyom..Ilk bebeigin mi
Ayyyyy cnm bnm Rabbim gonlune gore versin....bende 6 aylik evliyim ama hic korunmadik bnde vajinamda sigil cikti gecen p.tesi yaktirdim ondan once sogan kuru kullandim.meryem suresini okudum.umudum var yani :)))amin..canım..evet..ilk..yıllarca..uğraştık..çok..şükür..şimdi..hamileyimm.ama.enn.ufak..bişeyde..aman..diyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?