- 13 Nisan 2016
- 83
- 72
- 3
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.301
Bilmiyorum ki cnm benim ilk hamileligimde de herhangi bir belirti yaşamadım günüm geçti test yaptım çıkmıştı suan akıntı dışında bişey yok.Senin var mıİnşaAllah mutlu haberlerinizi paylaşırız canım, senin belirtiler var mı
Geçmiş olsun cnm üzülme bende kullanmıştım oğlumda bol bol dinlennEvet canim progestan verdi ... bugün daha iyi hissediyorum Allaha şükür ... mide bulantısı icin de hap vermisti onla daha cok toparladim
Ayy cnm gerçekten mi bende denedim şimdi benimkide atmıyor adete 2 gün var ayyyy inşallah dediğin doğrudur felaket heyecanlandım aglıcam nerdeyseBnm ablam gecen ay hamile oldugunu ogrendi.ablam gecen ay sogan kuru yapti hamile kaldi.bide adeti 3 gun kala gobegi atmiyordu karnida yumusakti.sende bi yapsana.parmagini hafifce gobeginin deligine birak kalp atisi gibi atacak atarsa adet olacan atmazsa hamilesin kesinnn :))
inş..inşş...umudumuzu...hiçç..kaybetmeyelimAyyyyy cnm bnm Rabbim gonlune gore versin....bende 6 aylik evliyim ama hic korunmadik bnde vajinamda sigil cikti gecen p.tesi yaktirdim ondan once sogan kuru kullandim.meryem suresini okudum.umudum var yani :)))
bnde..13..mart..senle..hemen..hemen..aynıBende 17 martta hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Sağol canım .. İnşallah dinlenmek ve ilaçla her şey yoluna girerGeçmiş olsun cnm üzülme bende kullanmıştım oğlumda bol bol dinlenn
slm..kızlar...dün..ben..öksürük..krizinden..tüm..gece..uyuyamadım..şuanda..işyerindeyimm..herhangi..bir..kanama..yada...ağrı..yok..ama.sankı..öncekii.günlere..göre..hamile..değilmişim..gibi..acaba.eczaneden..test..alıp.yapsammı..bebegim..için
İNŞŞ...CANIMM...bende endişelenme bişey yoktur Allahın izniyle benimde ara ara oluyor hafif iğne batırıyolarmış gibi... içini ferah tut.
bazen beklediğin için inatla gelmediğide oluyor.. ama yarın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla tekrar yap bakalım..arkadaşlar benim dün regli olmam gerekiyordu heyecandan dün idrardan test yaptım ama negatif Normalde hiç şaşmaz reglim ilk üç gün lekelenmem olurdu üç günün sonunda reglim yogun başlardı ama bu sefer hiç lekelenmedimdeve halen regli olmadım anne olmak istiyorum tabi sızce ne yapmalıyım biraz daha bekleyip tekrar idrardan test mi yapmalıyım? Teşekur ederim.
Tşk ederim.ara ara adet sancılarım var ama sonra kayboluyor hiç bişey hissetmiyorum.bazen beklediğin için inatla gelmediğide oluyor.. ama yarın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla tekrar yap bakalım..
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cnm..Tşk ederim.ara ara adet sancılarım var ama sonra kayboluyor hiç bişey hissetmiyorum.
ok tşk ederim öncelikle hayırlısı Allah dan rabbim herkezin kucagını doldursunhadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cnm..
bence bi dra görün balım olabilirde olmayabilirdebence bi görün dra için rahatlar hem bence kötü bişi yoktur ama genede bi görün için rahatlasınKizlarr benim size sorum olacak. Ben nisanin 4 unde iliskiye girdik yani yumurtalamayi falan dusunmeden rastgele yani benim adetim 12sindeydi nisanin ama 9 unda geldi hic erken gelmezdi 3 4 gun surdu simdide ara ara kasiklarim da agri oluyor yani erken ama ben bekleyemiyorum sizce hamile miyim dir yoksa degil miymdir merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?