- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.321
canım...keseyimi...göremediler..Kızlaaar 5+1 gebeyim. Bugğn doktora gittim kese ve yolk görüldü. Kan tahlilleri yaptırdım tsh 5.22 çıktı geçen senede 5.75 imiş. Ve bi tane de düşük yaptım internet bişilee okudum çok korkuttular açıkcası. Varmı böyle yaşayan bilen allah rızası için bişi söyleyin
Canım daha yeni gördüm msjcanım napiyosun, bayadır yazamadım, dinleniyorum evde uyuyuyorum sürekli, kalp atışına gittin mi, nasılsınız bakalım
Mrh.bi sorum olacakti size.narkozdan dolayi adet gecikmesi olur mu.narkoz degilde bayiltma ilaci diyelim.ben p.tesi genital bolgemdeki sigilleri yaktirdim.adet gunumde persembe gunuydu ve halen adet olmadim acaba gecikme yapar mi bilginiz var mi...İyi geceler arkadaşlar tecrübenize ihdiyacım var.Ben en son 17mart da regli oldum ve reglim bir gün gecikti heyecandan öglen vakti test yaptım negatif ama normalde günüm şaşmaz yanılma payı olabilirmi acaba
Kesinlikle dogrudur cnm hamilesin...karnin yumusak mi peki..mAyy cnm gerçekten mi bende denedim şimdi benimkide atmıyor adete 2 gün var ayyyy inşallah dediğin doğrudur felaket heyecanlandım aglıcam nerdeyse
Canim inan hic bir bilgim yok yanlis bisey soylemek istememMrh.bi sorum olacakti size.narkozdan dolayi adet gecikmesi olur mu.narkoz degilde bayiltma ilaci diyelim.ben p.tesi genital bolgemdeki sigilleri yaktirdim.adet gunumde persembe gunuydu ve halen adet olmadim acaba gecikme yapar mi bilginiz var mi...
Bilmiyorum ki cnm yani biraz göbek olduğu için haliyle yumuşak yanii...Kesinlikle dogrudur cnm hamilesin...karnin yumusak mi peki..m
Bilmiyorum ki cnm yani biraz göbek olduğu için haliyle yumuşak yanii...Kesinlikle dogrudur cnm hamilesin...karnin yumusak mi peki..m
Canım daha yeni gördüm msjbugün gittik maşallah güm güm atıyo tosuncuğumun ama kese içinde kanama görünüyo dedi ama herhangi bi kahve leke falan allaha şükür gelmiyo. 1 ay sonraya kontrol verdi ama ayın 22 sinde başka doktora randevu aldım gelişmeler bakalım nasıl olcak senin nasıl gidiyo? Lekelenme var demişsin ama inşallah güzel gider bundan sonrası hepimiz için güzel bi hamişlik geçiririz inşallah
canım..kesede..kan..görünce..düşük..tehlikesimi..oluyor..demek
benımkıde 17 mart :]]]
bnde..13..mart..senle..hemen..hemen..aynı
Rabbım sagliıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın Insaallah.benım üçüncü hamıleliğim.amin..canım..evet..ilk..yıllarca..uğraştık..çok..şükür..şimdi..hamileyimm.ama.enn.ufak..bişeyde..aman..diyom..
Buyuk ihtımal sende hamilesin .Ben de aynı senın gıbıydım.elhamdılillah 5 haftalık hamıleyım suan.ben ıkı kere test yaptım çıkmadı.3. gunu kan verdım kanda cıktı.İyi geceler arkadaşlar tecrübenize ihdiyacım var.Ben en son 17mart da regli oldum ve reglim bir gün gecikti heyecandan öglen vakti test yaptım negatif ama normalde günüm şaşmaz yanılma payı olabilirmi acaba
maşallah..üçüncü..cocgunmu..olacak..canımRabbım sagliıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın Insaallah.benım üçüncü hamıleliğim.
Canım düşük tehlikesi falan demedi doktor ama dediğim gibi ayakta çok durma, ağır kaldırma, ilişkiye girme, iş yapma dedi. Belkide korkutmamak için demedi ama bilmiyorum. Kahve akıntım falan yok allaha şükür sarımtrak akıntı geliyo çok onun dışında bi sorunum yok
dikkat..et..canım..Canım düşük tehlikesi falan demedi doktor ama dediğim gibi ayakta çok durma, ağır kaldırma, ilişkiye girme, iş yapma dedi. Belkide korkutmamak için demedi ama bilmiyorum. Kahve akıntım falan yok allaha şükür sarımtrak akıntı geliyo çok onun dışında bi sorunum yok
Ya canım ben hiç böyle olmazdım adetım gununde olurdu.pico hastası felan da değilim kıstım felan yok ama bu sabah yine yaptım negatifti yurt dışında yasıyorum kan verme gibi bir durumda yok burda cok kafam karıştı helen adet olmadımBuyuk ihtımal sende hamilesin .Ben de aynı senın gıbıydım.elhamdılillah 5 haftalık hamıleyım suan.ben ıkı kere test yaptım çıkmadı.3. gunu kan verdım kanda cıktı.
Yani gögüslerimde hassasiyet var halsizlik var canım bişey yapmak istemiyor ama bu moral bozuklugundanda olabilir.arada hafif midem bulaniyor.bunun dısında adet agrılarım zaman zaman var ama kayboluyor sadece gögüslerimde sızı varPeki herhangi bir belirti falan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?