- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.341
Canım bende aynı 3gundur adetim gelmedi test yaptım negatif.Sen test yaptınmı?Slm arkadaslar.bnm adetim 3 gundur gecikme oldu ve bugun idrar testi yaptm cikmadihamile miyim acaba
Canım daha yeni gördüm msjbugün gittik maşallah güm güm atıyo tosuncuğumun ama kese içinde kanama görünüyo dedi ama herhangi bi kahve leke falan allaha şükür gelmiyo. 1 ay sonraya kontrol verdi ama ayın 22 sinde başka doktora randevu aldım gelişmeler bakalım nasıl olcak senin nasıl gidiyo? Lekelenme var demişsin ama inşallah güzel gider bundan sonrası hepimiz için güzel bi hamişlik geçiririz inşallah
İnşallah canım benim. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasınbizde çok iyiyiz tatlım, duyduk çok şükür kalp atışını,lekelenme durdu 2 gündür raporluyum evde dinleniyorum, iyi olmanıza sevindim, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Evet cnm hemde iki defa yaptim negatifCanım bende aynı 3gundur adetim gelmedi test yaptım negatif.Sen test yaptınmı?
Ins.cnm duamiz seninle.iyi guzel haberlerini bekliyommmmHerkese selam bende iğne oldum ve bekliyorum iğne olalı 20.günün pazartesi gideceğim teste dualarinizi rica ediyorum
Ben şimdi geldim konuya vakıf değilim bu ne testi ovulasyon mu gebelik miKizlar bir sonucuma bakarmisiniz simdi yaptim testi
:))içine doğdu belkideBen öyle anladım nedense öyle cevap verdim
İki gebelik geçirdim ilk ay gebe kaldım ama eşimin isteğiyle aldırmak zorunda kaldım (gürültü kavga tabi)6ay sonra tek korunmasız ilişkide tekrar hamile kaldım ondada haberim olmadığı için bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı anamoli oldu ve 3 ay sonra alındı üzerinden altı ay geçti 3 aydır deniyoruz ama tık yok maalesef geçen ay kafaya çok taktığım için adetim gecikti hemde 1 hafta normalde 3 gün erken olurdu işte benim çetelemAmin sende var mı yoksa bizim gibi uğraşıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?