2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar sabah tost yedm ama suan sanki bogazimim tarafi kokuyo ve yaniyo kusacak gibi oluyotrum tukurugumde be!mbeyaz sivi cikiyor acaba brbegim iyimoidir boyle olan varmi

bizde çok iyiyiz tatlım, duyduk çok şükür kalp atışını,lekelenme durdu 2 gündür raporluyum evde dinleniyorum, iyi olmanıza sevindim, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

bizde çok iyiyiz tatlım, duyduk çok şükür kalp atışını,lekelenme durdu 2 gündür raporluyum evde dinleniyorum, iyi olmanıza sevindim, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah canım benim. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Herkese selam bende iğne oldum ve bekliyorum iğne olalı 20.günün pazartesi gideceğim teste dualarinizi rica ediyorum

Çok silik gözüküyor belki de çok yeni bir kaç gün sonra denersen belirginleşir insallah

Gebelik testiyse eğer adet geçmişse riski atlatmışsınız dır büyük ihtimalle %95 gebesindir inşallah

Amin sende var mı yoksa bizim gibi uğraşıyor musun
İki gebelik geçirdim ilk ay gebe kaldım ama eşimin isteğiyle aldırmak zorunda kaldım (gürültü kavga tabi)6ay sonra tek korunmasız ilişkide tekrar hamile kaldım ondada haberim olmadığı için bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı anamoli oldu ve 3 ay sonra alındı üzerinden altı ay geçti 3 aydır deniyoruz ama tık yok maalesef geçen ay kafaya çok taktığım için adetim gecikti hemde 1 hafta normalde 3 gün erken olurdu işte benim çetelem

Çok üzüldüm gerçekten inşallah olur iki kere olmuş bir daha olur sıkma canını sadece güzel değerlendirin verilen fırsatı illaki olur Allahın izniyle şuan da var mı birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…