2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar benim 7 mart reglimdi.. Ama olmadim testte yapmadim.hamilelik belirtim hic yok. Bir hafta bekleyeyim diyorum.belki regli olurum
Bekleyecek kadar sabirliysan bekle tabii.en dogru sonucu alirsin.ama ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan yapmistim test.

Yerinde olsam bi dakika bile duramazdim herHalde iki gün geçmiş inşallah hamilesindir canim

Hiç belirtim yok canim.ben reglimdede belirti yaşamam.sadece regli olduğum ilk gün sancim olur. Ne hamileliği nede regliye dair hic birşey yok.negatifi görmek istemiyorum hafta sonuna kadar bekleyeyim diyorum. Testte yapmak istiyorum ama cesaretim yok.

Bekleyecek kadar sabirliysan bekle tabii.en dogru sonucu alirsin.ama ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan yapmistim test.

Hic belirtim yok canim en ufak birşey görsem hemen yapacagim ama umutlanmak istemiyorum. Mevsimseldir belki gecikme.o yüzden cesaret edip test yapamiyorum. Bir hafta bekleyeyim en azindan hafta sonuna kadar bekleyeyim.

Kizlar dun gelmesi gereken adet gelmedi bugunfe beklemedeym ama tuaf bi sekilde normalde akintim olurdu adetten once smdi hic yk kask ve bel agrim var umarim hamileymdr herkes hamilesin diyo umutlanmak istyrm ama umutlanamiyrm korkuyrm dun test yaptm ckmadi negatf yarna kadar olmazsam kan testi yaptrcam

Üzüldüm gerçekten ... Ama olsun sen uzulme Allah büyük muhakkak bir sebebi vardır bence vakit kaybetme doktora git ne olur ne olmaz tedbir senden takdir Allah'tan ...

dün dr gittim nurtopu gibi ikitane kistim olmuş onun için adet olmuyormusum , iyice düzenim bozuldu

kan testini bekletme canım madem regl günün geçmiş... inşaallah hayırlı haberler alırsın .. bana da hamilesin diyorlar daha günüm geçmeden hemde ama ben bu aydan umutlu değilim çünkü regl belirtilerim başladı bile :/

hadı ya :/ ilaç falan kullanıyor muydun sen canım ?

şubat ayında hiç ilaç falan kullanmadım inceki aylar kullanıyordum hiç bir sıkıntımda olmamıştı ,aslında bu yaşıma kadar yumurtamın çatlamayacagını çatlamadıgına hiç rastlamadım . bu ilk oldu yani

vardır bi hayır.. doktor ne dedi peki ? yumurta takibine alalım seni falan demedi mi?

Bemim hic bi belirtim yk canim yarn gdicem kan testine bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…