- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Yerinde olsam bi dakika bile duramazdim herHalde iki gün geçmiş inşallah hamilesindir canimKizlar benim 7 mart reglimdi.. Ama olmadim testte yapmadim.hamilelik belirtim hic yok. Bir hafta bekleyeyim diyorum.belki regli olurum
Rica ederim canim.güzel haberlerini bekliyoruzCook üzülürüm hemde cok: ( neyse ben biraz daha beklemeliyim bence beş günde dedigim nedir ki çok sol canimmm
Bekleyecek kadar sabirliysan bekle tabii.en dogru sonucu alirsin.ama ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan yapmistim test.Kizlar benim 7 mart reglimdi.. Ama olmadim testte yapmadim.hamilelik belirtim hic yok. Bir hafta bekleyeyim diyorum.belki regli olurum
Yerinde olsam bi dakika bile duramazdim herHalde iki gün geçmiş inşallah hamilesindir canim
Bekleyecek kadar sabirliysan bekle tabii.en dogru sonucu alirsin.ama ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan yapmistim test.
Üzüldüm gerçekten ... Ama olsun sen uzulme Allah büyük muhakkak bir sebebi vardır bence vakit kaybetme doktora git ne olur ne olmaz tedbir senden takdir Allah'tan ...
hadı ya :/ ilaç falan kullanıyor muydun sen canım ?dün dr gittim nurtopu gibi ikitane kistim olmuş onun için adet olmuyormusum , iyice düzenim bozuldu
kan testini bekletme canım madem regl günün geçmiş... inşaallah hayırlı haberler alırsın .. bana da hamilesin diyorlar daha günüm geçmeden hemde ama ben bu aydan umutlu değilim çünkü regl belirtilerim başladı bile :/Kizlar dun gelmesi gereken adet gelmedi bugunfe beklemedeym ama tuaf bi sekilde normalde akintim olurdu adetten once smdi hic yk kask ve bel agrim var umarim hamileymdr herkes hamilesin diyo umutlanmak istyrm ama umutlanamiyrm korkuyrm dun test yaptm ckmadi negatf yarna kadar olmazsam kan testi yaptrcam
Canim benimde bat 24mart:)
O zaman beraber bekliyoruz :)
hadı ya :/ ilaç falan kullanıyor muydun sen canım ?
vardır bi hayır.. doktor ne dedi peki ? yumurta takibine alalım seni falan demedi mi?şubat ayında hiç ilaç falan kullanmadım inceki aylar kullanıyordum hiç bir sıkıntımda olmamıştı ,aslında bu yaşıma kadar yumurtamın çatlamayacagını çatlamadıgına hiç rastlamadım . bu ilk oldu yani
Bemim hic bi belirtim yk canim yarn gdicem kan testine bakalmkan testini bekletme canım madem regl günün geçmiş... inşaallah hayırlı haberler alırsın .. bana da hamilesin diyorlar daha günüm geçmeden hemde ama ben bu aydan umutlu değilim çünkü regl belirtilerim başladı bile :/
hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım haber etBemim hic bi belirtim yk canim yarn gdicem kan testine bakalm
Insallah güzel haberlerini bekliyoruz canımBemim hic bi belirtim yk canim yarn gdicem kan testine bakalm
hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım haber et
Insallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Insallah kizlar rabbim hayirlisiyla hamile olmayi nasip etsn insallah cok zor gunler yasadm ama bu sefer insallah olmustr
bende bu ay iple bekliyorum 4 tane yumurtam vardı 20 mm çatlatma iğnesi yaptırdım bat 19 mart hayırlısı olsun hakkımızda inşallahMerhabalar benim gibi mart ayini bekleyenler varmı? umarim herşey gönlümüzce olur☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?