- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.541
Tatlim hamilelik testi değil ovulasyon testi ☺silik..çıktıysa..bebiş..inşşş
olur ınsallah arkadasım
inş..canımİnş.canim esim disarda olacak bir hafta ve benim için önemli günlerde çok umutlanmak istemiyorum ama inş.gitmeden çift çizgiyi yakalarim
pardon..canım..ya...Tatlim hamilelik testi değil ovulasyon testi ☺
Ya kızlar cevap yazın ya lütfen.devletler bakıyormu acilden kadın doğum ultrason vs. Sizden haber bekliom hala gidemedim
durdumu..devam..ediyorumucanım..sana..yazdımm..özele..direk..git
Sen direk acile git sancim var hamileyim bibiki damla kan geldi de hemen bakarlar cnm bnmYa peki acilden bakarlarmi ki ya
bakarlar..canım..vakit..kaybetmeSen direk acile git sancim var hamileyim bibiki damla kan geldi de hemen bakarlar cnm bnm
Sarımsı akıntın çok mu senin de.? Benim de çok yaCanım düşük tehlikesi falan demedi doktor ama dediğim gibi ayakta çok durma, ağır kaldırma, ilişkiye girme, iş yapma dedi. Belkide korkutmamak için demedi ama bilmiyorum. Kahve akıntım falan yok allaha şükür sarımtrak akıntı geliyo çok onun dışında bi sorunum yok
Baya geliyo canım bazen su gibi bazen de uzayana yapışkan bi sıvı garip yani.Sarımsı akıntın çok mu senin de.? Benim de çok ya
İşte aynen benim de öyle. Korkuyorum bugün bayağıBaya geliyo canım bazen su gibi bazen de uzayana yapışkan bi sıvı garip yani.
Aaa niye korkuyosun kii, gebelikte çok normal diyolar. Plesanta oluştuğu için rahimde kendine yer açıyo ve büyümesine olanak sağlıyo bu sebeple hormonlardan kaynaklı sıvı oluyo ve buda akıntı olarak bize geri dönüyoİşte aynen benim de öyle. Korkuyorum bugün bayağı
Ya bu kadar olunca endişelendim benim öncesinde de hep olurdu hamilelikte bir haftadır var. Ne bileyim ya eski akıntımın aynısı bi de böyle dediğin gibi yapışkan falan ve bayaa çok olunca... Normal mi ki ya böyle sümüğümsü oluşuAaa niye korkuyosun kii, gebelikte çok normal diyolar. Plesanta oluştuğu için rahimde kendine yer açıyo ve büyümesine olanak sağlıyo bu sebeple hormonlardan kaynaklı sıvı oluyo ve buda akıntı olarak bize geri dönüyokorkmaa
İnternette oku istersen hamilelikte vajinal akıntıda artış çok olur vs. yazıyo. Yarın doktora çıkıcam ona sorayım yazayım yine sana. Ama normal diolar.Ya bu kadar olunca endişelendim benim öncesinde de hep olurdu hamilelikte bir haftadır var. Ne bileyim ya eski akıntımın aynısı bi de böyle dediğin gibi yapışkan falan ve bayaa çok olunca... Normal mi ki ya böyle sümüğümsü oluşu
p.tesi.bende..gidecem..dyarız..inşşşKızlar biz dün gittik kalp atışımızı duyduk çok şükür. Darısı hepinizin başına inşallah
Çok sevindim canım çok güzel bi duygu dimi?? Allah tüm annişlere yaşatsın bu duyguyuKızlar biz dün gittik kalp atışımızı duyduk çok şükür. Darısı hepinizin başına inşallah
İnşallah canım çok heyecan verisi bir durump.tesi.bende..gidecem..dyarız..inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?