- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.561
Sağol tatlım allah razı olsun :)Çok sevindim canım çok güzel bi duygu dimi?? Allah tüm annişlere yaşatsın bu duyguyu
canım..ne..yaptın..gittinmiYa kızlar cevap yazın ya lütfen.devletler bakıyormu acilden kadın doğum ultrason vs. Sizden haber bekliom hala gidemedim
Gittim canım gittim önemli bişey değil Dedi bakmadı bile Dr. Çok yoğunsa kanama ozaman sorun teşkil eder dedi.okadr önemli değil dedi. Bakalım. İşte. .idrar tahlili fln yaptık temiz Allaha çok şükür. İnşallah bişey olmazhiçbirimize.canım..ne..yaptın..gittinmi
Canım hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider Allah bizde tam anlamıyla tatlısın inşallah yaaaSağol tatlım allah razı olsun :)
Canım onemsemedi dr.gönderdi geriSen direk acile git sancim var hamileyim bibiki damla kan geldi de hemen bakarlar cnm bnm
o ilac bebek rahme tutunablsin dye veriliyo bnm bldğim düşük önleyici bi ilac o bence hemen dra git ve ilacı kullanıp kullnmicanı sorKızlar peristegeron mu ne bi ilaç yazdırdı da adını unuttum .ama bi dra gitmeden kullanmakta ıstemiom ya daha bakmadan hem önemsiz dedi hemde bu ilacı verdi anlamadım gitti.
çok..şükür..canım..çok.sevindimm.allahım..kucagımza.almayı..nasip..eder..inşşGittim canım gittim önemli bişey değil Dedi bakmadı bile Dr. Çok yoğunsa kanama ozaman sorun teşkil eder dedi.okadr önemli değil dedi. Bakalım. İşte. .idrar tahlili fln yaptık temiz Allaha çok şükür. İnşallah bişey olmaz hiçbirimize.
bence yapma derim ben en az 1 ay daha yapma ne blim bana öyle gliyo zararını blemem tabiarkadaşlar..slm..ben..6..haftalık..hamileyimm...özel..bölgeme..agda..yaptıracmm..zararıı..varmıdır
Canım şimdi internettwn araştırdım steril bi ortam da yaptırılabilir yazıyo. Ben kendim yaptığım için şu anlık bi sorun teşkil etmiyo ama karın büyüdükçe illa başkasına yaptırmam gerekicek. Temizliğine dikkat etmwk yeterli yazıyo.arkadaşlar..slm..ben..6..haftalık..hamileyimm...özel..bölgeme..agda..yaptıracmm..zararıı..varmıdır
kuaförüm..steril..ama..genede..uyarırımCanım şimdi internettwn araştırdım steril bi ortam da yaptırılabilir yazıyo. Ben kendim yaptığım için şu anlık bi sorun teşkil etmiyo ama karın büyüdükçe illa başkasına yaptırmam gerekicek. Temizliğine dikkat etmwk yeterli yazıyo.
Yaptırmanda bi sakınca yok fakat hijyen çok önemli. Önemli bi noktada şu.kendini kasınca rahimde istemsiz kasılıyor. Normalde epilasyon sırasında bu kasılmaları fazla yaşıyorsan bence gitme.kuaförüm..steril..ama..genede..uyarırım
Yaptırmanda bi sakınca yok fakat hijyen çok önemli. Önemli bi noktada şu.kendini kasınca rahimde istemsiz kasılıyor. Normalde epilasyon sırasında bu kasılmaları fazla yaşıyorsan bence gitme.
allahım..yardımcın..olsun..canımSabahleyin medipolde gittim kurtajjj dedi gelismiomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?