2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Gittim canım gittim önemli bişey değil Dedi bakmadı bile Dr. Çok yoğunsa kanama ozaman sorun teşkil eder dedi.okadr önemli değil dedi. Bakalım. İşte. .idrar tahlili fln yaptık temiz Allaha çok şükür. İnşallah bişey olmaz hiçbirimize.

Yalnız bir şeyler karsi karşıya kaldım. Dr.gitti.hemen bana daha bakmadan. Orada bir hemşire vardı
Bende bilmiom tabi Dr. Gobi giyinmiş. Neyse açtı karnımı resmen bi kutu jeli boşalttı bi bakalım dedi.yani beni resmen kullandı. Hemşire olduğunuda söylemedi. Bana. Bastır bastır karnima yok göremiyorum falan dedi deli oldum ağladım. Falan neyse aşağıda faklı bir dr vardı gittim ona söyledim falan.oda dedi ki. Hemşire bakamaz dedi boşver dedi .yasakmış yani doktorun yokluğunu fırsat bilmiş meğersem. İnsanım psikolojisuni alt üst ediyorlar ya deli oldum dün bir daha da gitmem vakif gurebaya artık. Bitti yani.yetkisi olmadan delimidir ne

Kızlar peristegeron mu ne bi ilaç yazdırdı da adını unuttum .ama bi dra gitmeden kullanmakta ıstemiom ya daha bakmadan hem önemsiz dedi hemde bu ilacı verdi anlamadım gitti.

Kızlar peristegeron mu ne bi ilaç yazdırdı da adını unuttum .ama bi dra gitmeden kullanmakta ıstemiom ya daha bakmadan hem önemsiz dedi hemde bu ilacı verdi anlamadım gitti.
o ilac bebek rahme tutunablsin dye veriliyo bnm bldğim düşük önleyici bi ilac o bence hemen dra git ve ilacı kullanıp kullnmicanı sor

çok..şükür..canım..çok.sevindimm.allahım..kucagımza.almayı..nasip..eder..inşş

arkadaşlar..slm..ben..6..haftalık..hamileyimm...özel..bölgeme..agda..yaptıracmm..zararıı..varmıdır
Canım şimdi internettwn araştırdım steril bi ortam da yaptırılabilir yazıyo. Ben kendim yaptığım için şu anlık bi sorun teşkil etmiyo ama karın büyüdükçe illa başkasına yaptırmam gerekicek. Temizliğine dikkat etmwk yeterli yazıyo.

kuaförüm..steril..ama..genede..uyarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…