2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Şimdiyse ethica ya gittim. O da bi hafta daha bekleyelim.dedi. yani moralim sıfır ağlamaktan oldum
Canım Allahtan ümit kesilmez. Dualarım seninle. Eğer bebeğin gelişmiosa da Rabbim bunu hayırlı görmüş demekki. İçini ferah tut daha iyisi olur inşallah. İnsan üzülür tabiki ama her şerde bi hayır var derler. Rabbim hayırlısını versin canım.

Hala kahverengi akintim var.Dr. normal dedi şimdi. Progestan verdi dün acil bana iceyim mi dedim istiosann iç istemiyorsan içme dedi ne yapsam ki

Arkadaşlar Salatu tefriici iye dagitiom alabilen okuyan varmi dir.açaba
Merhaba Dr banada verdi pregestan100 mg ve prolutan 500 mg iğne. Rahimde doğum sancısı gibi sancı oluyodu arada. İçerde kanama var dedi. 10 gündür kullanıyorum. Dinlen falan dememişti ama ben iş yerinden izin aldım dinlendim güzelcene şimdi çok şükür kalmadı sancım falan. Yazdıklarını okudum bence başka bir dr a görün. İster kullan istersen kullanma diye bir tabir mi varmış. Kafana göre yapsan zaten ona gitmezsin sormazsın demi. Salatu tefriici kaçar tane dağıtıyorsun ?

bende..varımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…