- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.581
Amin canım ama bu Dr demedi bakalım dua edin ya nolursun bugün dualar kabul olur lütfen dualarınızı esirgemeyinallahım..yardımcın..olsun..canım
ya neden ağlıyorsun arkadasım herseyde bı hayır varsakın sıkılma senın ıcınde saglıgın ıcın tehlıkelı olabılır rabbım yıne verır sen uzme kendınıŞimdiyse ethica ya gittim. O da bi hafta daha bekleyelim.dedi. yani moralim sıfır ağlamaktan oldum
uc gunluk bebegın neresıne kurtaj dıor anlamış degılım ınsanın moralını bozar bu şekılŞimdiyse ethica ya gittim. O da bi hafta daha bekleyelim.dedi. yani moralim sıfır ağlamaktan oldum
sen uzulme bak hasta olursun arkadasımArkadaşlar malesef çok üzgünüm
Canım Allahtan ümit kesilmez. Dualarım seninle. Eğer bebeğin gelişmiosa da Rabbim bunu hayırlı görmüş demekki. İçini ferah tut daha iyisi olur inşallah. İnsan üzülür tabiki ama her şerde bi hayır var derler. Rabbim hayırlısını versin canım.Şimdiyse ethica ya gittim. O da bi hafta daha bekleyelim.dedi. yani moralim sıfır ağlamaktan oldum
aglama..lütfen..dualarımız..seninle..Amin canım ama bu Dr demedi bakalım dua edin ya nolursun bugün dualar kabul olur lütfen dualarınızı esirgemeyin
Evet aynı öyle dedi moralimi alt üst oldu çığlık çığlığa ağladım kendimi bitirdim dayanamıyorum yauc gunluk bebegın neresıne kurtaj dıor anlamış degılım ınsanın moralını bozar bu şekıl
canım yapma bak başın agrır, mayısta çalısmalara devam inşEvet aynı öyle dedi moralimi alt üst oldu çığlık çığlığa ağladım kendimi bitirdim dayanamıyorum ya
Şimdiyse ethica ya gittim. O da bi hafta daha bekleyelim.dedi. yani moralim sıfır ağlamaktan oldum
pardon..cnm..ama..bunun..doktor..oldg..eminmisin..ne..demek..ister..iç.ister..içmeHala kahverengi akintim var.Dr. normal dedi şimdi. Progestan verdi dün acil bana iceyim mi dedim istiosann iç istemiyorsan içme dedi ne yapsam ki
bide...bebegin..nekadarlık..canımpardon..cnm..ama..bunun..doktor..oldg..eminmisin..ne..demek..ister..iç.ister..içme
Normalde 7 haftalık ama şuanda 5 hftalik gibibide...bebegin..nekadarlık..canım
bence..sakin..ol..aglaman..daha..fazla..zarar.verebilir...eminim..hiç..kolay..değil..çelişkilerle..kalmak..ama.bence..bu..doktor..saçmalamışş..bence.iyi.bi.doktora..görünHemen hemen .aff bilmiyorum ya kafam Allak bullak
napıosun nasılsın daha ıyımısınArkadaşlar Salatu tefriici iye dagitiom alabilen okuyan varmi dir.açaba
Merhaba Dr banada verdi pregestan100 mg ve prolutan 500 mg iğne. Rahimde doğum sancısı gibi sancı oluyodu arada. İçerde kanama var dedi. 10 gündür kullanıyorum. Dinlen falan dememişti ama ben iş yerinden izin aldım dinlendim güzelcene şimdi çok şükür kalmadı sancım falan. Yazdıklarını okudum bence başka bir dr a görün. İster kullan istersen kullanma diye bir tabir mi varmış. Kafana göre yapsan zaten ona gitmezsin sormazsın demi. Salatu tefriici kaçar tane dağıtıyorsun ?Arkadaşlar Salatu tefriici iye dagitiom alabilen okuyan varmi dir.açaba
bende..varımmmMerhaba Dr banada verdi pregestan100 mg ve prolutan 500 mg iğne. Rahimde doğum sancısı gibi sancı oluyodu arada. İçerde kanama var dedi. 10 gündür kullanıyorum. Dinlen falan dememişti ama ben iş yerinden izin aldım dinlendim güzelcene şimdi çok şükür kalmadı sancım falan. Yazdıklarını okudum bence başka bir dr a görün. İster kullan istersen kullanma diye bir tabir mi varmış. Kafana göre yapsan zaten ona gitmezsin sormazsın demi. Salatu tefriici kaçar tane dağıtıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?