- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.601
kızlar merhaba girmiycem diyordum ama dayanamadım :) bişi sorucam 36 yıllık ömrümde en ağrılı ve akıntılı yumurtlama dönemimi geçiriyorum ovulasyon testim iki gündür pik yaptı ve ağrıdan duramıyorum akıntımda var neden olur böyle bilgisi olan varmı hiç olmamıştı böyle ben yumurtladığımı bile anlayamazdım bu yüzden ovulasyon testi aldım zaten
üşütmediğime eminim çok korudum kendimi kist falan bişi yoktur inşallahbenımde gecen ay cok agrılı olmustu canım ama adet oldum üşütmüş olabılrsın belkıde
Üşütmüş olabilirsin bencede. İdrar yolu enfeksiyonu falan geliyor aklıma ama yumurtlama döneminde ağrı yapar mı onuda bilmiyorumkızlar merhaba girmiycem diyordum ama dayanamadım :) bişi sorucam 36 yıllık ömrümde en ağrılı ve akıntılı yumurtlama dönemimi geçiriyorum ovulasyon testim iki gündür pik yaptı ve ağrıdan duramıyorum akıntımda var neden olur böyle bilgisi olan varmı hiç olmamıştı böyle ben yumurtladığımı bile anlayamazdım bu yüzden ovulasyon testi aldım zaten
Silikleştiği gecede çok önemli canım mutlaka değerlendirin pozitiften öncesi pozitif olduğu akşam ve hemen sonrası çok önemli günlerDun çift cizgi çikan testin bugün siliklesti kizlar dünü degerlendirdik hafif klasik agrim devam ediyor 3 gündür hissediyorum bugunude değerlendirmek mi acaba
Pozitiften öncesini kacirdik canim dun pozitifi gördüm adetinin 13. Günüydü 9. Gunu 11. Günü 13.günü degerlendirdik bugün klasik agrim hafif devam ediyor en iyisi riske atmamakSilikleştiği gecede çok önemli canım mutlaka değerlendirin pozitiften öncesi pozitif olduğu akşam ve hemen sonrası çok önemli günler
Olur canim çünkü çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde catma oluyormuş bence sende degerlendir pozitif olduğuna gore mutlaka dene canmÇok güzel zamanlarda değerlendirmişsiniz tutar inşallah bizde pozitiften iki gece öncesini deperlendirebildik ama hala pozitif gün içinde çatlarsa akşama şansımız olurmu bilmiyorum
Hadi bakalım inşallah tutar ikimizinde ben bu bekleme dönemimde foruma girmiycem dedim ama dayanamıyorum kafamda deli sorular var kimseyede sorulmuyor burası iyi geliyor ama yumurtlama olayı bitsin belirti aramıycam geçen ay bu yüzden 5 gün geç adet oldum tüm gebelik belirtilerini yaşayarak iyi ders oldu bana stres çok etkiliyormuş yaşayarak öğrendimOlur canim çünkü çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde catma oluyormuş bence sende degerlendir pozitif olduğuna gore mutlaka dene canm
Pozitifi gördükten sonra iki uç gün önemli diye biliyorumOlur canim çünkü çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde catma oluyormuş bence sende degerlendir pozitif olduğuna gore mutlaka dene canm
Hadi bakalım inşallah tutar ikimizinde ben bu bekleme dönemimde foruma girmiycem dedim ama dayanamıyorum kafamda deli sorular var kimseyede sorulmuyor burası iyi geliyor ama yumurtlama olayı bitsin belirti aramıycam geçen ay bu yüzden 5 gün geç adet oldum tüm gebelik belirtilerini yaşayarak iyi ders oldu bana stres çok etkiliyormuş yaşayarak öğrendim
İnşallah canım hayırlısı hakkımızdaAynen canm bende girmeyecegim dedim ama testi alinca mecbur girdim dediğin gibi kimseye sorulmuyor en azindan burada konusabiliyorum inş.ikimizde pozitifi görürüz iki ay yumurtlama günlerini değerlendirdi ama olmadi canim inş. Bu ay olur valla sıkıldim artik
Kızlar inşallah olur ikinizinde S Sessiz_sedasiz dua edicem sizler içinİnşallah canım hayırlısı hakkımızda
Allah razı olsun canım
Canım insan ister istemez stres oluyo ama kafanı rahatlat olursa olur olmazsa bidahaki ay diye düşün. İlişkinin tadını çıkar. Yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra beklemek kalıyo sadece. Rabbim zamanını ayarlamıştır zaten gerisi ona kalmış.Allah razı olsun canım
Benim macera yine başladı ama bu sefer abartmıycam inşaAllah
Saol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?