2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

kızlar merhaba girmiycem diyordum ama dayanamadım :) bişi sorucam 36 yıllık ömrümde en ağrılı ve akıntılı yumurtlama dönemimi geçiriyorum ovulasyon testim iki gündür pik yaptı ve ağrıdan duramıyorum akıntımda var neden olur böyle bilgisi olan varmı hiç olmamıştı böyle ben yumurtladığımı bile anlayamazdım bu yüzden ovulasyon testi aldım zaten

benımde gecen ay cok agrılı olmustu canım ama adet oldum üşütmüş olabılrsın belkıde

Üşütmüş olabilirsin bencede. İdrar yolu enfeksiyonu falan geliyor aklıma ama yumurtlama döneminde ağrı yapar mı onuda bilmiyorum

tamam kızlar teşekkür ederim ben dedim acaba fazla yumurta olduysa ondan mı acaba bu kadar ağrı belki başına gelen olmuştur diye düşündüm geçer inşallah

Dun çift cizgi çikan testin bugün siliklesti kizlar dünü degerlendirdik hafif klasik agrim devam ediyor 3 gündür hissediyorum bugunude değerlendirmek mi acaba

Eklentiler

• 1461320797394-443902650.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 41
Dun çift cizgi çikan testin bugün siliklesti kizlar dünü degerlendirdik hafif klasik agrim devam ediyor 3 gündür hissediyorum bugunude değerlendirmek mi acaba
Silikleştiği gecede çok önemli canım mutlaka değerlendirin pozitiften öncesi pozitif olduğu akşam ve hemen sonrası çok önemli günler

Yumurtan çatlamış demek oluyor bu biri de dese çatlamış yumurtanın ömrü be kadar benim dün pozitifti değerlendiremedik bu sabahta pozitifti ama gün içinde çatlarsa zamanını kaçırmış mı olucaz

Silikleştiği gecede çok önemli canım mutlaka değerlendirin pozitiften öncesi pozitif olduğu akşam ve hemen sonrası çok önemli günler
Pozitiften öncesini kacirdik canim dun pozitifi gördüm adetinin 13. Günüydü 9. Gunu 11. Günü 13.günü degerlendirdik bugün klasik agrim hafif devam ediyor en iyisi riske atmamak

Çok güzel zamanlarda değerlendirmişsiniz tutar inşallah bizde pozitiften iki gece öncesini deperlendirebildik ama hala pozitif gün içinde çatlarsa akşama şansımız olurmu bilmiyorum

Çok güzel zamanlarda değerlendirmişsiniz tutar inşallah bizde pozitiften iki gece öncesini deperlendirebildik ama hala pozitif gün içinde çatlarsa akşama şansımız olurmu bilmiyorum
Olur canim çünkü çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde catma oluyormuş bence sende degerlendir pozitif olduğuna gore mutlaka dene canm

Olur canim çünkü çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde catma oluyormuş bence sende degerlendir pozitif olduğuna gore mutlaka dene canm
Hadi bakalım inşallah tutar ikimizinde ben bu bekleme dönemimde foruma girmiycem dedim ama dayanamıyorum kafamda deli sorular var kimseyede sorulmuyor burası iyi geliyor ama yumurtlama olayı bitsin belirti aramıycam geçen ay bu yüzden 5 gün geç adet oldum tüm gebelik belirtilerini yaşayarak iyi ders oldu bana stres çok etkiliyormuş yaşayarak öğrendim

Aynen canm bende girmeyecegim dedim ama testi alinca mecbur girdim dediğin gibi kimseye sorulmuyor en azindan burada konusabiliyorum inş.ikimizde pozitifi görürüz iki ay yumurtlama günlerini değerlendirdi ama olmadi canim inş. Bu ay olur valla sıkıldim artik

İnşallah canım hayırlısı hakkımızda

Allah razı olsun canım
Benim macera yine başladı ama bu sefer abartmıycam inşaAllah
Canım insan ister istemez stres oluyo ama kafanı rahatlat olursa olur olmazsa bidahaki ay diye düşün. İlişkinin tadını çıkar. Yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra beklemek kalıyo sadece. Rabbim zamanını ayarlamıştır zaten gerisi ona kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…