- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
İnşaallah güzel haber alirsin sende.bende bu ay iple bekliyorum 4 tane yumurtam vardı 20 mm çatlatma iğnesi yaptırdım bat 19 mart hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
bende bu ay iple bekliyorum 4 tane yumurtam vardı 20 mm çatlatma iğnesi yaptırdım bat 19 mart hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
amin inşallahİnşaallah güzel haber alirsin sende.
Allahim hepimiz hayirli saglikli evlat sahibi olalim
doktor kontrolünde 13 .gün yumurta oluşmuştu yaptır dedi yaptırdımYumurtalara baktırmak için kaçıncı gün gittin canım
5-10 dak sonrası çıkan sonuc değerlendirilmiyor malesefBir kaç saat mi? Ciddimisin? Ben tek çizgiyi görüp hep atıyorum , bidahakine bekliyim bakalım iki üçsaat
günaydın canımmm testler bana bakıyor bn testlere resmen savasıyorum göğüslerimde acımaya basldı kesin adet olacağim ama neyseKizlar gunaydin
İnşaallah müjdeler alacagimiz bir gün olur.
Umutla yaşamaya,test yapmamak için savaşmaya,kendi kendine belirti mi acep bu demeye devam
benim geçn ay 4 gün gecikti sonra adettkızlar benım adetim 2 gun gectı bugunde olmadım Allah Allah ama ilk gun test yaptım çok net bir kırmızı tek cızgı cıktı yanı 2. cızgı malesef gozukmesı gölgesı bile yoktu ne yapım ben bilemedim beklimmi bu haftasonuna kadr
olurmu böyle düzensizliğin düzenliyse kan testi yaptır canımkızlar benım adetim 2 gun gectı bugunde olmadım Allah Allah ama ilk gun test yaptım çok net bir kırmızı tek cızgı cıktı yanı 2. cızgı malesef gozukmesı gölgesı bile yoktu ne yapım ben bilemedim beklimmi bu haftasonuna kadr
5-10 dak sonrası çıkan sonuc değerlendirilmiyor malesef
doktor kontrolünde 13 .gün yumurta oluşmuştu yaptır dedi yaptırdım
doktorla sürekli telefonla görüşmeye çalışıyorum geçen ay 16. gün oluşmuştu bu ay 13.gün
şurdan birinin gebelik haberini alınca herhalde bayılcam kiminin günü geçmiş kiminin belrti bile yok kimi regli belirtisi.. ben kendimden umudu kesmiş gibiyim regl belirtisi var. benim 2 gün geçse soluğu hastanede alırdım test sırasına geçerdimkızlar benım adetim 2 gun gectı bugunde olmadım Allah Allah ama ilk gun test yaptım çok net bir kırmızı tek cızgı cıktı yanı 2. cızgı malesef gozukmesı gölgesı bile yoktu ne yapım ben bilemedim beklimmi bu haftasonuna kadr
bende öyle yapıyorumm ki zaten testlerde de oyle yazıyor canım oyle beklemek yanlısben de tek cızgıyı görünce atıyorum hemen
Ayyy kafam gidip geliyor benimde.bi ses diyor git test yap obur ses diyor otur bi de negatif cikar,sonra eczacidan utaniyom test almayagünaydın canımmm testler bana bakıyor bn testlere resmen savasıyorum göğüslerimde acımaya basldı kesin adet olacağim ama neyse
olurmu böyle düzensizliğin düzenliyse kan testi yaptır canım
aynen canımmm benim resmen adet belirtilerim basladı ya ben sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum ama burdan birileri güzel hbr versinşurdan birinin gebelik haberini alınca herhalde bayılcam kiminin günü geçmiş kiminin belrti bile yok kimi regli belirtisi.. ben kendimden umudu kesmiş gibiyim regl belirtisi var. benim 2 gün geçse soluğu hastanede alırdım test sırasına geçerdim
hahahah canımm baska eczanden al ben öyle yapıyorum hep aynı yerden almıyorum ama şimdi alma tabi bekleyelim günümüz gecsinAyyy kafam gidip geliyor benimde.bi ses diyor git test yap obur ses diyor otur bi de negatif cikar,sonra eczacidan utaniyom test almaya
kızlar benım adetim 2 gun gectı bugunde olmadım Allah Allah ama ilk gun test yaptım çok net bir kırmızı tek cızgı cıktı yanı 2. cızgı malesef gozukmesı gölgesı bile yoktu ne yapım ben bilemedim beklimmi bu haftasonuna kadr
bende öyle hissediyorum az kaldı reglime,akıntı ve göğüslerde ağrı var.. bir de sabah yatakta rahim üstüne dokundum baya bir sert geldi bana karnımın altı onu da anlamadım :/.. yarın tekrar doktor randevum var ama bennnn hiiiiiç beklemiyorm gebeliği :/aynen canımmm benim resmen adet belirtilerim basladı ya ben sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum ama burdan birileri güzel hbr versin
ya gebelik için bazıları hissediyormus ama bazılarıda hiç bişey hissetmedim hersey normaldi diyor bide subatta 29 çekti onuda hesap et canım2 veya 3 gun oynar her ay gecen ay 24. gun de oldum gögüslerim cok şiş arada da kramp girio bilmiyorum psikolojik mi olsa hissederim ama dime ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?